Görüş Bildir
Haberler
Sır İntiharın Detayları Ortaya Çıktı: En Son Ailesiyle Görüştü

Sır İntiharın Detayları Ortaya Çıktı: En Son Ailesiyle Görüştü

En Son Ailesiyle Görüştü!

Cem Garipoğlu intiharından bir gün önce ailesiyle görüştü. Herkesin merak ettiği bir soru da Garipoğlu'nun cezaevinde çamaşır ipine nasıl ulaştığıydı... Çamaşır ipinin kantinden satın alındığı ortaya çıktı.

17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u başını keserek öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan Cem Garipoğlu, Silivri’de 5 No'lu L Tipi Kapalı Cezaevi'nde intihar etti. Cem’in önceki gün yapılan açık görüşte ailesiyle bir saat görüştüğü, görüş sonrası iki tarafın da moralinin bozuk olduğu öğrenildi.

Garipoğlu'nun cesedi, infaz koruma memurları tarafından dün sabah 08.00'de, tek başına kaldığı 3'lü koğuşunda bulundu.Garipoğlu'nun koğuşundan aynı yerdeki diğer boş koğuşa geçtiği, başına poşet geçirerek, çamaşır ipiyle kendisini boğduğu öğrenildi.

ÇAMAŞIR İPİNE NASIL ULAŞTI?

Garipoğlu'nun kendisini astığı çamaşır ipi ile başına geçirdiği poşeti cezaevi kantininden aldığı öğrenildi. Yenisafak.com.tr'nin iddiasına göre dün akşam cezaevi kantinine giden Garipoğlu, yıkadığı çamaşırlarını asmak için çamaşır ipi satın aldı. Garipoğlu'nun ip ile birlikte bisküvi de aldı ve bunlar poşete konularak kendisine verildi. Garipoğlu'nun gece 02.00'de yapılan sayımın ardından kantinden aldığı çamaşır ipi ile kendini astığı, bisküvilerin konulduğu poşeti de kafasına geçirdiği öğrenildi.

Milliyet

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/en-son-ail...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0