Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: 'Evdeki Düşman: Başlangıç'tan 'Acil İniş'e 8 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: 'Evdeki Düşman: Başlangıç'tan 'Acil İniş'e 8 Film Vizyonda

claude cahun
08.09.2022 - 15:38

'Sinemalarda bu hafta hangi filmler var?' diye merak edenler için 9 Eylül'de vizyona girecek filmleri listeledik. Bu hafta yine birbirinden kaliteli filmlerin olduğu sinema salonları; sevilen korku-gerilim filmi 'Evdeki Düşman'ın ikinci devam halkası olan 'Evdeki Düşman: Başlangıç'tan bol ödüllü 'Parazit' filminin başrol oyuncusu Song Kang-Ho'nun rol aldığı 'Acil İniş'e tam 8 sinema filmini konuk ediyor. 

Hazırsanız detaylara ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hafir: Karanlık Mezar

1. Hafir: Karanlık Mezar
  • IMDb puanı henüz belirsiz. 

Özet: Nadir, bir maden firmasında çalışmaktadır. Zonguldak'taki topraktan numune almakla görevlendirilen Nadir, çocuklarıyla birlikte buraya gelir ve bir köy evine yerleşir. Ancak evde tuhaf olaylar baş gösterir. Nadir, başlarına gelen esrarengiz olayların gizemini araştırırken yıllar önce burada korkunç şeyler yaşandığını öğrenir. 

Oyuncular: Erol Sertel, Duhan Çetin, Sedat Ergen

Yönetmenler: Kemal Danacı, Sedat Ergen

2. Arthur Rambo

2. Arthur Rambo

Özet: Kimdir bu Karim D.? Gelecek vaat eden başarılı bir yazar mı yoksa takma adıyla yaptığı nefret dolu paylaşımlarla dikkat çeken Arthur Rambo mudur? 

Oyuncular: Rabah Naït Oufella, Antoine Reinartz, Sofian Khammes

Yönetmen: Laurent Cantet

3. Tavşan Okulu: Çılgın Yumurtalar (Die Häschenschule - Der große Eierklau)

3. Tavşan Okulu: Çılgın Yumurtalar (Die Häschenschule - Der große Eierklau)

Özet: Bahar Bayramı arifesindeyiz. Ancak şehir tavşanı Leo, bayramdan mümkün mertebe kurtulmak için çeşitli yollar arar ve çözüm olarak tilkilerle iş birliği yapmaya karar verir. Bunun üzerine tavşanlar Max ve Emmy, arkadaşlarıyla birlikte onları durdurmak için harekete geçer.

Oyuncular: Noah Levi, Elise Eikermann, Senta Berger

Yönetmen: Ute von Münchow-Pohl

4. Annis Ölüm Gecesi

4. Annis Ölüm Gecesi
  • IMDb puanı henüz belirsiz. 

Özet: Arkeolog olan Canan, meslektaşı ve kazı başkanı olan dedesinin davetiyle Düzce'deki Prusiasad Hypium Antik Tiyatro kazısına katılır. Burada lanetli bir yüzük keşfeden genç kadın, bir dizi felaketi de harekete geçirmiş olur.

Oyuncular: Meral Kaplan, Selçuk Kılıç, Korkmaz Polat

Yönetmen: Adem Uğur

5. Ah Be Birader

5. Ah Be Birader
  • IMDb puanı henüz belirsiz. 

Özet: Yeraltı dünyasında sayılan, korkusuz bir figür olan Orhan ayrıca çok çapkın bir adamdır. Kardeşi Ali ise onun tam zıttı bir hayata sahiptir. Oldukça çekingen olan Ali, bir beyaz yakalıdır ve hayatındaki en büyük aksiyon sevdiği kadındır. Ona evlilik teklif etmek için yüzük almaya karar veren Ali, tesadüfen kendisini bir soygunun içinde bulunca çözüm olarak ağabeyinden yardım ister. 

Oyuncular: Ufuk Özkan, Anıl İlter, Serkan Kuru

Yönetmen: Ahmet Kapucu

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kya'nın Şarkı Söylediği Yer (Where the Crawdads Sing)

6. Kya'nın Şarkı Söylediği Yer (Where the Crawdads Sing)

Özet: Kya, küçük yaşta ailesiz kalınca yaşadığı bataklık bölgede hayatta kalmayı ve oraya adapte olmayı öğrenir. Bir gün hayatına Tate girer ve ona pek çok şey öğretir. Bu paylaşım zamanla aşka dönüşse de bir gün Tate Kya'yı terk eder. Aradan yıllar geçer ve Kya hiç beklenmedik bir gerçekle yüzleşir. Tate'in ölümündeki baş şüpheli kendisinden başkası değildir!

Oyuncular: Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson

Yönetmen: Olivia Newman

7. Acil İniş (Bisang seoneon)

7. Acil İniş (Bisang seoneon)

Özet: Komiser In-ho, kimliği belirsiz bir kişinin bir uçağa terör saldırısı yapacağı haberini aldığı gibi kolları sıvar. Komiser, saldırganın Incheon Havaalanı’ndan Hawaii’ye uçan KI501 sefer sayılı uçakta olduğunu keşfeder. Ne var ki saldırganın esrarengiz ölümüyle işler bir anda sarpa sarar. Uçağı acil indirmek isteseler de hiçbir havalimanı buna izin vermez. Bunun üzerine olay giderek büyür ve karmaşık bir hâl alır. Peki uçağı güvenli biçimde indirmek mümkün müdür?

Oyuncular: Song Kang-Ho, Do-Yeon Jeon, Lee Byung-Hun

Yönetmen: Jae-rim Han

8. Evdeki Düşman: Başlangıç (Orphan: First Kill)

8. Evdeki Düşman: Başlangıç (Orphan: First Kill)

Özet: Leena Klammer, Estonya’da bir psikiyatri kliniğinde uzun süredir tedavi görmektedir. En büyük hedefi ise buradan kaçmaktır. En nihayetinde amacına ulaşan Leena, varlıklı bir ailenin kayıp kızının kimliğine bürünerek ABD'ye kaçar. Yeni hayatına 'Esther' olarak devam eden Leena için işler pek de planladığı gibi gitmez. Çünkü karşısında ailesini korumak için elinden geleni ardına koymayacak bir anne vardır.

Oyuncular: Isabelle Fuhrman, Julia Stiles, Rossif Sutherland

Yönetmen: William Brent Bell

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın