Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: 'Drakula: Son Yolculuk'tan 'Gezegenler Savaşı'na 10 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: 'Drakula: Son Yolculuk'tan 'Gezegenler Savaşı'na 10 Film Vizyonda

claude cahun
25.08.2023 - 23:40

Ağustos ayının son haftasında sinema salonları yine birbirinden kalite filmlere ev sahipliği yapıyor. Bu hafta bilim kurgu, komedi, korku, aksiyon gibi çeşitli türlerde tam 10 filmin vizyona giriyor. 

'Drakula: Son Yolculuk'tan 'Gezegenler Savaşı'na uzanan seçkinin detaylarını merak ediyorsanız, size içeriğimize alalım;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gran Turismo

1. Gran Turismo

Özet: Arabalara olan tutkusu ve özel yeteneğini profesyonel bir araba yarışçısı olarak devam ettirmek isteyen Gran Turismo adlı gencin gerçeklerine dayanan filmde inanması güç ve ilham veren bir hikâye anlatılıyor.

Oyuncular: David Harbour, Orlando Bloom, Archie Madekwe

Yönetmen: Neill Blomkamp

2. Doru Macera Adası

2. Doru Macera Adası

Özet: TRT ortak yapımı olan 'Doru Macera Adası' adlı animasyon filmde Ormanın Kralı unvanını kazanmak için bir dizi yarışa katılan Doru ve arkadaşlarının, rakiplerine karşı verdiği mücadele anlatılıyor.

Oyuncular: Dilek Gürel, Özgür Varul, Ünsal Şahin

Yönetmen: Arkın Aktaç

3. Otoban Katilleri

3. Otoban Katilleri

Özet: İki arkadaş, ağır madde etkisi altında çıktıkları yolculukta önlerine gelen her şeye zarar verir. Araba kiralayan ve yol boyu karşılarına çıkan dükkânları gasp eden ikili, karşılaştıkları insanları da öldürür. Yolculuk boyu adeta dehşet saçan ikilinin hedefi sınırdan geçip kayıplara karışmaktır.

Oyuncular: Korkut Çözer, Muhammet Mustafa Karademir, Barış Hacıhan

Yönetmen: Tolga Kadıoğlu

4. Ulan Salih

4. Ulan Salih

Özet: Hayatta bir dikiş tutturamayan Salih, artık düzenli bir yaşam kurmak ister. Çok sevdiği sevgilisinden ayrılan ve kardeşinin kendisine uygun gördüğü kızla evlenmeye karar veren Salih, ilk olarak kızı istemeye karar verir. Ancak eski sevgilisinden gelen telefon tüm akışını değiştirir. 

Oyuncular: İnan Ulaş Torun, Eslem Akar, Levent Sülün

Yönetmen: Bülent Terzioğlu

5. Uzay Köpekleri (Space Pups)

5. Uzay Köpekleri (Space Pups)

Özet: Uzay gemilerini tamir ederek yaşamlarını süren bir aile, iki çocuklarıyla birlikte beklenmedik bir maceraya atılır. Bir UFO avcısından kurtulmak için köpek kılığına giren üç uzaylıya yardım eden aile üyeleri görevi başarıyla tamamlayabilecek midir?

Oyuncular: Krista Kelley

Yönetmen: Jason Murphy

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kelebek Görüşü (Bachennya Metelyka)

6. Kelebek Görüşü (Bachennya Metelyka)

Özet: Lilia, kod adı kelebek olan ve aylarca savaş esiri olarak tutulan bir askerdir. Yaşadığı travma yetmiyor gibi bir de kendisine tecavüz eden gardiyandan hamile olduğunu öğrenen genç kadın, kendisi ve çocuğuna sağlıklı bir yaşam kurabilecek midir?

Oyuncular: Rita Burkovska, Lyubomyr Valivots, Myroslava Vytrykhoska-Makar

Yönetmen: Maksym Nakonechnyi

7. Katili Yakalamak (To Catch A Killer)

7. Katili Yakalamak (To Catch A Killer)

Özet: Başarılı bir dedektif olan Eleanor, FBI'ın uzun süredir peşinde olduğu bir katili yakalamak için görevlendirilir. Toplu cinayetler işleyen bir katilin karmaşık zihin yapısını anlamaya en yakın kişi olan genç kadın, onu alt edebilecek midir?

Oyuncular: Shailene Woodley, Ben Mendelsohn, Jovan Adepo

Yönetmen: Damián Szifron

8. Efsunlu 3: Muska

8. Efsunlu 3: Muska

Özet: Bir ruh sağlığı merkezinde sıra dışı olaylar yaşanır. Hastabakıcıların gizemli şekilde ortadan kaybolmasının üzerine genç gazeteci Ebru, olayın peşine düşer. Önce hastabakıcı olarak işe başlayan ancak kendisini bir hasta olarak bulan Ebru'nun arkadaşına yolladığı bir fotoğraf, hastanenin gizemli geçmişini aydınlatmaya yetecek midir?

Oyuncular: Eylül Ezgi Yılmaz, Serhat Üstündağ, Berke Mehmet Korkmaz

Yönetmen: Uğur Kaplan

9. Gezegen Savaşları (Liu lang di qiu 2)

9. Gezegen Savaşları (Liu lang di qiu 2)

Özet: Güneşte meydana gelen anomaliler Dünya'daki yaşamı da tehlikeye sokar. İnsanlar başka bir güneş sisteminde yaşamak için devasa motorlar yapsalar da bu yolculuk son derece zorludur. Şimdi herkesin kaderi tüm riskleri göze alan bir grup gencin ellerindedir.

Oyuncular: Andy Lau, Jing Wu, Zina Blahusova

Yönetmen: Frant Gwo

10. Drakula: Son Yolculuk (The Last Voyage Of The Demeter)

10. Drakula: Son Yolculuk (The Last Voyage Of The Demeter)

Özet: Londra'ya doğru yelken için bir kargo gemisinde sıra dışı olaylar yaşanır. Her gece mürettebattan birinin kaybolurken çok geçmeden taşıdıkları yükün ne kadar tehlikeli olduğunu anlarlar.

Oyuncular: Corey Hawkins, Aisling Franciosi, Liam Cunningham

Yönetmen: André Øvredal

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın