Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: 'Cehennem Melekleri 4'ten 'Yıldız Tozu'na 10 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: 'Cehennem Melekleri 4'ten 'Yıldız Tozu'na 10 Film Vizyonda

claude cahun
22.09.2023 - 11:37

Eylül ayının üçüncü haftasında sinema salonları, izleyicileri büyüleyecek ve farklı dünyalara götürecek filmleri gösterime sunuyor. Dramdan komediye, aksiyondan korkuya farklı türlerde 10 filmi bir araya getiren seçkide 'Cehennem Melekleri 4', 'Yıldız Tozu', 'Büyük Felaket Asit Yağmuru' gibi filmler öne çıkıyor.

Detaylarını merak ediyorsanız, size içeriğimize alalım;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 1976

1. 1976

Özet: Şili'nin dikta generali Pinochet döneminde geçen 1976 filmi, konusu itibarıyla kadın düşmanlığı ve yolsuzluğu ön plana çıkarıyor. Tadilatta olan yazlık evinin ne durumda olduğunu öğrenmeye giden Carmen, aile rahibinin isteğiyle rahibin gizlice sakladığı bir adama göz kulak olmaya başlıyor.

Oyuncular: Aline Küppenheim, Nicolás Sepúlveda, Hugo Medina

Yönetmen: Manuela Martelli

2. Büyük Felaket: Asit Yağmuru (Acide)

2. Büyük Felaket: Asit Yağmuru (Acide)

Özet: Fantastik ögeleriyle bezenmiş 'Acide' filmi, Fransa'da geçiyor. İnsanlara endişe veren bulutlar bir anda oluşur ve büyük bir asit yağmuru başlar. Dünya sona yaklaşırken, bir aile, iklim felaketinin ortasında bir araya gelip asit yağmurundan kaçar.

Oyuncular: Guillaume Canet, Laetitia Dosch, Patience Munchenbach

Yönetmen: Just Philippot

3. Ammar 4

3. Ammar 4

Özet: Yeni bir yerli korku filmi olarak bu hafta Ammar 4 sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. Komşusu Ömer'in evliliğini bozmaya karar veren Gülnaz, Ömer'in annesiyle birlikte bir hocaya gider ve büyü yaptırır. Ancak bu girişimleri tahmin edilemez sorunlar doğurur. 

OyuncularMuhammed Genç, Sanaz Nazarı, Sezai Yeşilyurt

Yönetmen: Uğur Kaplan

4. Huzurum Kalmadı

4. Huzurum Kalmadı

Özet: Komedi türünde vizyona giren Huzurum Kalmadı filminde, silah kaçakçılığı yapan iki kafadar bir gün yakalanır ve ceza olarak huzur evinde çalışmaya başlar. Bu iki arkadaş, sakin bir hafta geçireceğini düşünseler de işler beklenildiği gibi gitmeyecektir. 

Oyuncular: Taner Şahin, Umut Özalp, Emrullah Baran Öztürk

Yönetmen: Soner Demirci

5. Düet

5. Düet

Özet: Festivallerin belgesel kategorisinde oldukça beğeni kazanan ve bu hafta vizyona giren Düet filmi, su balesi yapan iki yakın arkadaşın Olimpiyat macerasına odaklanıyor. Defne ve Mısra'nın 2020 Olimpiyatlarına hazırlık sürecinde yaşadıkları, onları zorlu bir karar aşamasına sürüklüyor.

Oyuncular: Defne Bakırcı, Mısra Gündeş, Anna Yuzhakova

Yönetmen: Ekin İlkbağ, İdil Akkuş

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yasa Dışı (Inside Man)

6. Yasa Dışı (Inside Man)

Özet: Rütbesi düşürülmiş polis dedektifi Bobby, bir gece kavgaya karışır. Kavga sırasında Chris isimli bir adama yardım eden Bobby, karşılık olarak Chris tarafından bir bara götürülür. Ne var ki, bu bar aslında ünlü bir mafya çetesine aittir. Kariyerini yükseltmek amacıyla çetenin içine sızan Bobby, başına büyük sorunlar açar.

Oyuncular: Emile Hirsch, Greg Finley, Lucy Hale

Yönetmen: Danny A. Abeckaser

7. Kocamı Kim Öldürür?

7. Kocamı Kim Öldürür?

Özet: Lüks bir yaşamın peşinde koşan Merve, bir adamla parası için evlenir. Ancak başka biriyle duygusal bir ilişki içine girer ve içinde bulunduğu durum karmaşıklaşır. Merve'nin yaptığı evlilik sözleşmesi nedeniyle kalan tek çaresi, kocasını ortadan kaldırmaktır.

Oyuncular: Aleyna Solaker, Burak Satıbol, Hayrettin Karaoğuz

Yönetmen: Bilal Kalyoncu

8. Ölümcül Dalış (The Dive)

8. Ölümcül Dalış (The Dive)

Özet: Drew ve Mary isimli iki kardeşin dalış yaptığı yerde büyük bir heyelan meydana gelir ve kardeşlerden bir düşen kayaların arasında sıkışır. İki kardeş, zamana karşı yarışın başladığı bu zorlu durumdan sağ bir şekilde kurtulacaklar mıdır?

Oyuncular: Sophie Lowe, Louisa Krause

Yönetmen: Maximilian Erlenwein

9. Yıldız Tozu

9. Yıldız Tozu

Özet: Kenan ve Mustafa adındaki iki minik kardeşin 'ölüm' tanımıyla yüzleştiği Yıldız Tozu, dram türünde bu hafta vizyona giren filmlerden biri.  Kenan'ın trajik bir bisiklet kazası geçirdiği ve durumunun oldukça kriktik olduğu bu filmde, aile ilişkileri ve kardeşlerin birbirine olan bağı anlatılıyor. . 

Oyuncular: Süleyman Biçen, Berat Çağan, Serdar Özer

Yönetmen: Ahmet Sönmez

10. Cehennem Melekleri 4 (Expend4bles)

10. Cehennem Melekleri 4 (Expend4bles)

Özet: Cehennem Melekleri serisi, dördüncü filmiyle sinema salonlarındaki yerini alıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmde, büyük bir nükleer füze gemisi teröristler tarafından ele geçirilir. Kurtarma operasyonu için Cehennem Melekler'i devreye girer ancak bu görev için ekibe yeni insanlar dahil olmalıdır.

Oyuncular: Jason Statham, Sylvester Stallone, Andy Garcia

Yönetmen: Scott Waugh

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın