Görüş Bildir
Haberler
Sinema Kariyeri Düşüşe Geçince O Eski Halinden Eser Kalmayan 22 Oyuncu

etiket Sinema Kariyeri Düşüşe Geçince O Eski Halinden Eser Kalmayan 22 Oyuncu

EC was here.
13.02.2016 - 13:34

Bir dönemin aranan oyuncularıydı, en önemli filmlerde onların isimleri yer alırdı ancak yıllar geçtikçe lale devri sona erebiliyor.

Bazıları ansızın ortadan yok olurken bazıları da kötü filmlerde oynamasıyla biliniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nicolas Cage

1. Nicolas Cage

Aramızda Nicolas Cage'i tanımayan yoktur. Yani bu derece ünlü, bu derece kaliteli filmlerde oynayan, Oscar ödüllü bir oyuncu neden şimdilerde izlenmeyecek derecede kötü filmlerde oynar ki?

2. Adam Sandler

2. Adam Sandler

Bir filmde Adam Sandler oynuyorsa kesin komiktir dediğimiz günlerden, Adam Sandler varsa büyük ihtimalle kötüdür o film dediğimiz günlere...

3. Eddie Murphy

3. Eddie Murphy

Hey gidi Eddie Murphy! Neydi o Sosyete Polisi, Çatlak Profesör gibi filmlerin olduğu yıllar. Şimdilerde özlemiyor değiliz.

4. Jennifer Aniston

4. Jennifer Aniston

Friends'te Rachel'a aşık olduğumuz yılların ardından sinemada da kendisini sevdirse de Brad Pitt'ten sonra kariyer grafiği ağır adımlarla inişe geçti ne yazık ki.

5. Elisabeth Shue

5. Elisabeth Shue

80'lerin sonu, 90'ların başında dönemin en güzel, en popüler aktrisleri arasındaydı. 2000'lerle birlikte kendisini kötü filmlerde görmeye başladık. Şimdiki nesil ismini bile ilk defa duyuyordur. Geleceğe Dönüş'ün devam filmleri, Bebek Bakıcısının Maceraları ve Elveda Las Vegas filmleri en bilindik rolleriydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. John Cusack

6. John Cusack

Bir zamanların aranan yıldızları arasındaydı, özellikle de romantik filmlere çok yakışırdı. Arada iyi filmlerde görsek de o eski günlerini aratır durumda.

7. Joe Pesci

7. Joe Pesci

Onu en çok da Evde Tek Başına'dan hatırlarsınız. Oysa Martin Scorsese filmlerinin vazgeçilmez isimlerinden biriydi. O eğlenceli ses tonunu, konuşmasını özlememek mümkün değil.

8. Meg Ryan

8. Meg Ryan

90'lar romantik filmlerinin en önemli isimlerinden biriyken son yıllarda en son hangi filmini izlediğimizi bile hatırlayamıyoruz.

9. Mel Gibson

9. Mel Gibson

70'lerin sonundan 2000'lerin sonuna kadar hep zirvede kalsa da birkaç yıldır ismini daha az görüyoruz. En son Cehennem Melekleri'nin son filminde izlemiştik. En azından yönetmen olarak sinemada yer almasını umuyoruz.

10. Michael J. Fox

10. Michael J. Fox

Geleceğe Dönüş'ün Marty McFly'ı o yıllarda çok sevildi; ardı ardına filmlerde kendini gösterdi ancak bu popülaritesi çok sürmedi. Bunda belki de hastalığının etkisi vardı. Onu yine de çok ama çok seviyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Renée Zellweger

11. Renée Zellweger

Bu gidişle Renée Zellweger ismini unutacak gibiyiz. Oysa bir zamanlar Bridget Jones'un Günlüğü ile onu tanımayan yoktu.

12. Matthew Broderick

12. Matthew Broderick

80'ler ve 90'ların vazgeçilmez oyuncularından biriyken 2000'li yıllar ona hiç yaramadı. En fazla ara sıra küçük rollerde karşımıza çıkıyor.

13. Val Kilmer

13. Val Kilmer

Bir zamanların Batman'i, Aziz'i Val Kilmer... Dönemin jönlerinden biriyken olur olmadık filmlerde oynayınca artık mazide kalan isimlerden biri oldu.

14. Tim Robbins

14. Tim Robbins

Daha çok Esaretin Bedeli ile bilinse de çok sayıda kaliteli filmde rol aldı. Buna rağmen zamanla popülerliği düştü.

15. Hilary Swank

15. Hilary Swank

İki Oscar'ın olsa da kariyer bir anda çökebiliyor demek ki. Milyon Dolarlık Bebek ve Not: Seni Seviyorum döneminin ardından 7-8 yıl boyunca iyi bir filmi çıkmadı. Ama o Hilary Swank... Hala bir umut var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Orlando Bloom

16. Orlando Bloom

Araya sıkıştırılan Hobbit filmlerindeki zoraki rollerini saymazsak Karayip Korsanları'nın son filminden sonra elle tutulur bir rolü yok. Ülkemize reklam için geldiğinde hala olay olabiliyor, orası ayrı.

17. Eric Bana

17. Eric Bana

2000'lerin ortalarında önemli yapımlarda başrollerde oynadığını biliyoruz. Yaklaşık 4-5 yıldır vasat filmlerle haşır neşir olmuş durumda.

18. Clive Owen

18. Clive Owen

Children of Men, İçerideki Adam, Hepsini Vur gibi filmler ile yıldızlaştıktan sonra son yıllarda klişeleşmiş filmlerdeki aile babası rollerinde gördüğümüz isim. Yeniden çıkışı pek mümkün olmayacak gibi.

19. Andie MacDowell

19. Andie MacDowell

90'ların romantik filmlerine ne de güzel yakışırdı. Adeta o yıllarda arşivlenip kalmış durumda.

20. Brendan Fraser

20. Brendan Fraser

Mumya serisi vb. eğlenceli fantastik filmlerde gönlümüzü kazanmaştı. Sonra ne olduysa ansızın sesi soluğu kesildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Winona Ryder

21. Winona Ryder

Ona aşıktık... 90'larda özellikle Tim Burton ve Johnny Depp ile uyumu şahaneydi. Sonra malum hastalığı baş gösterince sinemadan uzakta kaldı. Birkaç yıldır yeniden izleme fırsatı bulsak da o eski halinden eser yok şimdi.

22. Hugh Grant

22. Hugh Grant

Buram buram İngiliz romantizmi soslu o filmlerindeki etkileyici ses tonu hiç unutulmayacak. Gülüşü için neler feda edebilecek olanlar varken bu kadar uzak kalman oldu mu şimdi? 😔

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
399
210
90
30
13
10
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sezgin yılmaz

cliwe owen'ın daha geçen sene 'the Last Knights' filmi vardı. fena değildi. sen seyretmiyorsun diye de iş yapmıyor değiller. geçen sene dizi de çekmiş. bu li... Devamını Gör

Erdenay Duru

Çok doğru tespit the Last Knights çok başarılı bir filmdi ve cliwe owen'ın iddialı bir filmide bu sene geliyor

Ahmetcan Oral

İyide buradaki bazı oyuncular her sene 54645 filmde oynayanlar değil ki. Mel Gibson, Eric Bana, Cliwe Owen bunlar zaten öyle her filme atlamaz. Az ama öz fil... Devamını Gör

cello gülle

Saçma sapan bir liste. Hepsi ayrı ayrı efsane. Bazıları da mesleği bırakmış. Bir de Orlando Bloom'u koymuşsun. Üstüne bir de ''Ülkemize reklam için geldiğind... Devamını Gör