Görüş Bildir
Haberler
Sıkıcı Giden Aşk Hayatını Renklendirmek İçin Kullanabileceğin 9 Tanışma Uygulaması

etiket Sıkıcı Giden Aşk Hayatını Renklendirmek İçin Kullanabileceğin 9 Tanışma Uygulaması

Radlands
01.11.2022 - 22:06 Son Güncelleme: 26.10.2022 - 15:23

Tanışma uygulamaları bugünlerde bir partnerle tanışmanın kesinlikle en popüler yolu. İster uzun süreli bir ilişki ister günlük bir eğlence arıyor olun, hepsine karşılık bulabileceğiniz en güncel ve popüler uygulamaları sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hinge

Hinge, daha çok kişinin fotoğraflarını, ilgi alanlarını ve sorulan sorulara cevap verme şekillerini ön plana çıkararak kişilerin birbiriyle iletişime geçmesini baz alıyor. Bu uygulamada karşılıklı beğeniden ziyade profil sahiplerinin cevapları ön planda.

2. Tinder

En popüler tanışma uygulaması Tinder, akıllı telefonların konum hizmetlerini kullanarak çevrenizdeki en yakın kişiyle eşleşebilmenizi sağlıyor. Uygulama üzerinden filtreleme yapılarak çıkan kullanıcılardan beğenilenler seçilir ve karşı tarafın da sizi beğenmesi beklenir. Karşılıklı beğenme olmadıkça eşleşme sağlanmaz ve sohbet başlatılamaz.

3. Happn

Sahte profilleri engellemek amacıyla Facebook ile giriş zorunluluğu bulunan Happn'da yolunuzun kesiştiği kişilere kalp gönderebilir, o da size gönderirse konuşmaya başlayabilirsiniz.

4. Coffee Meets Bagel

4. Coffee Meets Bagel

İlk kayıt esnasında bin adet kahve çekirdeği ile başlarsınız tıpkı bir oyun gibi bu çekirdeklerle birlikte çöreğinizi (potansiyel ilişkinizi) ararsınız. Yeni bir kişiyle tanıştıktan sonra o kişi çörekler kısmında görünür. Elinizdeki kahve çekirdeği bittikten sonra ücretli kahve çekirdeği satın alıp kullanmaya devam edebilirsiniz.

5. The League

Başvuru yapılarak kayıt olunabilen, sınıf farkını ciğerlerinizde hissedebileceğiniz bu tanışma uygulaması diğerlerinden biraz faklı... Okulunuzu, işinizi belirtmeniz gerekeceğinden iyi bir CV hazırlamanızı tavsiye ederiz. Çok talep olan büyük şehirlerde başvurunuzun değerlenmesi uzun sürebilir, sabır da gerek...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. OkCupid

OkCupid kayıt esnasında size bir dizi soru sorar, sorulara verdiğiniz cevaplar ve tercihlerinize göre sizinle benzer özellikte insanları eşleştirmeye çalışır. Karşınıza çıkan kişilerin sizin de cevapladığınız sorulara verdikleri cevaba göre o kişi ile uyum yüzdenizi görüntüleyebilirsiniz.

7. Aura

Üyelik esnasında yüz tanıma teknolojisinden faydalanan bu uygulama sahte profilleri önleme konusunda çok başarılı. Burada sizinle benzer zevklere sahip insanlarla tanışmanız amaçlanıyor. Sevdiğiniz aktiviteleri, gitmekten keyif aldığınız yerleri profilinize ekleme seçeneği sunan algoritmasıyla ruh eşinizi bulmanız an meselesi!

8. Bumble

Bumble'ın diğer tanışma uygulamalarından en önemli farkı, iki kişi birbirini beğenip eşleşse dahi kadın sohbet başlatmadan erkeğin mesaj atamamasıdır. Eğer 24 saat içinde mesaj atılmazsa eşleşme kaybedilir. Diğer bir farkı da arkadaş arama imkanı tanımasıdır.

9. Blindfold

Sahte profil engelleme çalışmalarının aksine yaratılmış bu uygulamada anonim bir profil açıp fotoğrafınızı istediğiniz şekilde gizleyip insanlarla konuşabiliyorsunuz. Gizli saklı kalmayı sevenler için güzel bir uygulama diyebiliriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın