Görüş Bildir
Haberler
Sıkan Ayakkabı Nasıl Açılır? İşte Ayakkabı Genişletme Yöntemleri...

Sıkan Ayakkabı Nasıl Açılır? İşte Ayakkabı Genişletme Yöntemleri...

Müge Kakşi
28.12.2021 - 10:50

Günümüzde birçoğumuz alışverişimizi internet üzerinden yapıyor. Fakat zaman zaman bu siparişlerde beden veya numara bedenimize uymayabiliyor. Bu gibi durumlarda kimileri aldığı ürünü geri iade yaparken kimileri ise geri iade yapmak istemiyor ve ürünün kendisine uyması için çözümler arıyor. İnternet üzerinden alınan ayakkabılar en çok sorun yaratan ürünlerden bir tanesi olarak biliniyor. Daha çok numara konusunda sıkıntı yaşayan kişiler ayakkabıları beğendikleri için veya geri iadesi etmek istemedikleri için kendilerince çözümler arıyor. Büyük gelen ayakkabı sorunu kalıpla kolayca çözülürken sıkan ayakkabı konusunda yapılabilecek bazı yöntemler bulunuyor. Peki, sıkan ayakkabı nasıl açılır? Dar gelen ayakkabıyı genişletmenin püf noktaları nelerdir? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ayakkabılar kıyafetlerimizi tamamlayan önemli parçalardır. Hatta ve hatta bazen bir aksesuar görevi bile görmektedir. Fakat hızlı bir kararla alınan veya internet üzerinden alınan bazı ayakkabılar eve geldiğinde hayal kırıklığı yaşatabiliyor. Ayakkabı konusunda yaşanan en büyük sorun büyük gelmesinden çok sıkması oluyor. Çünkü sıkan ayakkabı oldukça can yakıcı bir sonuç doğurabiliyor. Birçok kişi sıkan ayakkabısını nasıl genişleteceğini internet üzerinden araştırıyor. Sıkan ayakkabının nasıl genişletilceğine ve dar gelen ayakkabıyı açma yöntemlerine dair tüm detaylara haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz...

Sıkan Ayakkabı Nasıl Açılır? Ayakkabı Genişletme Yöntemleri Nelerdir?

Sıkan Ayakkabı Nasıl Açılır? Ayakkabı Genişletme Yöntemleri Nelerdir?

Ayağınızı sıkan ayakkabınızı açmak için bazı yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemler şu şekildedir;

Su torbası yöntemi: Sıkan ayakkabınızı genişletmek için iki tane buzdolabı poşeti alın ve poşetlerin içerisine bir miktar su doldurun. Ardından poşetlerin ağzını sıkıca bağladığınızdan emin olun. Su dolu poşetleri ayakkabınızın içerisine iyice yerleştirerek ayakkabınızı da birer poşete koyun. En son olarak ayakkabınızı buzluğa koyarak bir süre bekletin. Sürenin sonunda ayakkabılarınızı çıkartarak normal sıcaklığa döndükten sonra rahatlıkla giyebilirsiniz.

Kalın bir çift çorap yöntemi: Sıkan ayakkabılarınızı en kalın çoraplarınızla birlikte giyin. Kalın bir çorabınız yoksa birkaç çorap üst üste giyebilirsiniz. Ardından ayakkabınızı giyerek gün içerisinde onunla evde yürüyün. Bir süre sonra ayakkabınızın genişlediğini göreceksiniz.

Patates Yöntemi: Patatesleri soyarak ayakkabınızın ucuna yerleştirin ve birgün orada bekletin. Bir gün sonra ayakkabınızın genişlediğine şahit olacaksınız.

Ayakkabı Kalıbı Yöntemi: Ayak numarana uygun kalıbı ayakkabına yerleştirerek açılmasını sağlayabilirsin.

Sirkeli gazete kağıdı yöntemi: Gazete kağıtlarını sirkeye batır. Ardından kağıtları elinde buruşturarak sirkenin suyunu iyice sık. Ardından tüm sirkeli gazete kağıtlarını ayakkabının içerisine iyice yerleştir. Birgün beklettikten sonra kağıtları çıkar ve genişlemiş ayakkabılarını giyebilirsin.

Ayakkabı genişleten sprey köpük: Online mağazalarda ve ayakkabıcılarda bulunan sprey köpükleri ayakkabının içerisine sık ve ayakkabı kalbının nasıl genişlediğini dakikalar içerisinde gör.

Islak havlu yöntemi: Küçük el havlularından iki tane alarak iyice ıslatın. Ardından suyunu sıktığınız el havlularını ayakkabının içerisinde her yere gelecek şekilde yerleştirin. Sonrasında ayakkabınızı bu şekilde 24 saat bekleterek sonucu görün. Bu işlemi yapmadan önce ayakkabınızın zarar görmemesi için ucunu biraz ıslatabilir veya ucuna iyice pamuk yerleştirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
3
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın