Görüş Bildir
Haberler
Shiba Coin Rekora Koşuyor! Shiba Nedir, Nereden Alınır? Shiba Değeri Ne Kadar?

Shiba Coin Rekora Koşuyor! Shiba Nedir, Nereden Alınır? Shiba Değeri Ne Kadar?

GNS
24.10.2021 - 23:36

Herkesin yatırım değerinde gördüğü kripto paralarda olan sürekli değişiklik takipçilerin gözünden kaçmıyor. Son dönemdeki değer artışıyla fark yaratan ve yıldız oyuncu coin bu sefer Shiba Inu oldu. Fiyatının sürekli değişmesi ve artı yönde ilerlemesiyle Shiba Coin hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki Shiba Coin nedir? Shiba Coin nereden alınır? Değeri nedir? Detayları haberimizde sizin için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kripto para piyasasının yükselen değeri Shiba Inu. Fiyatının ve değerinin artmasıyla gözde haline gelen Shiba Coin, kripto para yatırımcıları tarafından merak konusu oldu. İşte Shiba Coin hakkındaki detaylar...

Shiba Inu Nedir?

Shiba Inu Nedir?

Shiba Inu, aynı zamanda Shiba Token olarak da bilinir, Ağustos 2020'de 'Ryoshi' olarak bilinen anonim bir kişi tarafından oluşturulan merkezi olmayan bir kripto para birimidir.'DOGE Killer', olarak adlandırılan krito para, Dogecoin'den sonra piyasaya sürülmüştür ve Mayıs 2021 itibarıyla 6 milyar doların üzerinde piyasa değerine sahiptir.

Shiba Token; Kucoin, CoinBene, Probit Global, CoinDCX, WazirX, Binance, Crypto.com, Huobi, gate.io ve OKEx borsalarında listelenmektedir.

Elon Musk Değer Arttırdı

Elon Musk Değer Arttırdı

Kripto para piyasasında özellikle son dönemde gösterdiği sert fiyat hareketleriyle yatırımcıların dilinden düşmeyen dijital varlık Shiba Inu (SHIB) oldu.

Piyasada ‘Dogecoin katili’ olarak tabir edilen Shiba İnu geçtiğimiz haftalarda milyarder iş adamı Elon Musk’ın, Twitter üzerinden Floki isimli Shiba Inu cinsi köpeğini paylaşmasıyla birlikte yükseliş kaydetmişti.

Elon Musk’ın paylaşımının ardından yüzde 300’ün üzerinde primlenen şaka coini yatırımcısını ihya etmişti.

İki Günde %43 Arttı

İki Günde %43 Arttı

Son iki işlem gününde gösterdiği fiyat performansıyla Shiba Inu tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bol sıfırlı fiyatıyla hala çok ucuz sayılabilecek Shiba Inu, bugün 0.00004018 dolara kadar artarak tarihi zirvesine ulaştı. Bu gelişmeyle birlikte Shiba Inu’da değer kazancı yüzde 43’ü aştı.

Fiyatı Etkileyen Sebepler

Fiyatı Etkileyen Sebepler

Robinhood isimli kripto varlık alım satım platformunda listelenebileceğine dair söylentilerin ardından Shiba’da yükseliş eğilimi hız kazandı.

Özellikle bireysel yatırımcıların haricinde büyük kuruluşların da radarına girmeyi başaran şaka coini Brezilya’nın en büyük borsalarından biri olan Novadax’ta da listelendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1 Ayda %450 Prim

1 Ayda %450 Prim

İki günde gerçekleştirdiği yükselişle birlikte Shiba Inu, en yüksek hacimli kripto paralar arasında 13’üncü sıraya yükseldi. Aylık bazda fiyat hareketlerine bakıldığında ise Shiba Inu, yaklaşık olarak yüzde 450 oranında değer kazandı.

Değeri bol kuruşlu seviyelerde bulunsa da balinaların yaptığı alımlar fiyatın dalgalı seyretmesine neden oluyor. Bu yüzden yatırımcıların işlem yaparken dikkatli davranması öneriliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın