Görüş Bildir
Haberler
Sezonun Rengi Yeşil ile Herkesi Büyüleyen Birbirinden Tarz Ayakkabılar

etiket Sezonun Rengi Yeşil ile Herkesi Büyüleyen Birbirinden Tarz Ayakkabılar

Eda Özkan
15.06.2022 - 02:37

Sık sık görmeye alışık olduğumuz renklerden biri olan yeşil, kullanıldığı her alana canlılık katarak enerjiyi yükseltiyor. Özellikle son dönemin modasında doğaya dönüş imajı çizerek birçok üründe kullanılan bu rengi bir de ayakkabılarda deneyin. Yeniliği, gençliği ve doğal enerjiyi simgeleyen bu rengin ayakkabılara ne kadar yakıştığına inanamayacaksınız! Bugün Onedio olarak sizler için sezonun rengi yeşil ile herkesi büyüleyen birbirinden tarz ayakkabıları listeledik! E ne duruyorsunuz? Haydi herkesi şıklığı ile büyüleyecek olan bu parçalara bir göz atalım.

'Satın alınan ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sivri Burun Arkası Açık Taşlı Saten Ayakkabı

1. Sivri Burun Arkası Açık Taşlı Saten Ayakkabı

Görselin birebir aynısı. Tam numaranızı alın. Kalıbı çok rahat

Yazın gelişini yeşilin şık tonu olan bu ayakkabı ile kutlayarak kendinizi ödüllendirin! Elbiselerin, abiyelerin altına tam olacak kadar tarz, saten kumaşı, taş detayı ve ayaklarınızı nefes aldıracak özelliği ile bu ayakkabı tam size göre! Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

2. Erkek Marin Ayakkabı

2. Erkek Marin Ayakkabı

Numaranızı almanızı öneririm. Tam bir kurtarıcı ayakkabısı, yazın şortun altın giyip çıkabilirsiniz. Çok rahat ve kesinlikle ayağı vurmuyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Neredeyse her renk ile uyumlu olan yeşilin haki tonu ile buluşmuş tekstil ürünü olan bu ayakkabı, kombinlerinizin göz bebeği olacak. Şıklığı, rahatlığı ve uyumluluğu ile görenleri kıskandıracak bu ayakkabıya buradan ulaşabilirsiniz.

3. Erkek Haki Spor Ayakkabı

3. Erkek Haki Spor Ayakkabı

Ürün çok iyi fiyat gayet normal şık ve gösterişli tavsiye ederim. Hafif ve rahat kullanım. Standart numaranızı almanızı tavsiye ederim.

Günlük hayatında spor şık olmayı tercih edenlere özel yeşilin haki tonu ile tasarlanmış bu ayakkabıya buradan ulaşabilirsiniz.

4. Kalın Tabanlı Yeşil Süet Ayakkabı

4. Kalın Tabanlı Yeşil Süet Ayakkabı

Tam bir fiyat-performans ürünü ve o kadar rahat ki🌸 rengi, dokusu tam fotoğraflarda görüldüğü gibi. Dayanamayıp farklı rengini de sipariş ettim. 

Yeşilin suni deri ile buluştuğu bu ayakkabı hem vintage hem de modern görünümü bir arada yakalaması ile farklı tarz isteyenlerin imdadına koşuyor. Elbiselerden ziyade pantolonların da altına tam olarak enerjinizi değiştirecek bu renkli parçaya buradan ulaşabilirsiniz.

5. Bağcıklı Deri Spor Ayakkabı

5. Bağcıklı Deri Spor Ayakkabı

Çok rahat kullanılışlı bir ayakkabı. Ayağımdan hiç çıkarmadım aldığımdan beri.

Bağcıklı ayakkabı arayışında olanlar için yeşil tonları ile kendini bulmuş bu yuvarlak uçlu ayakkabı, görenleri kendine hayran bırakarak tüm kombinlerinizin en sevilen parçası olmaya aday! Giydiğiniz an 80'ler tarzını yakalayacağınız bu sneakera buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tırtıklı Tabanlı Makosen

6. Tırtıklı Tabanlı Makosen

Tam numaranızı alın. Ağır değil, renk görseldeki gibi, ben çok beğendim.

Eski tarzı sevenlere özel vintage görünümün yeşil ile buluştuğu bu tırtıklı taban ayakkabı, yaz aylarınıza renk katacak! Kısa topukları ile kendinizi rahat ve şık hissedebileceğiniz bu ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

7. Yeşil Keten Casual Ayakkabı

7. Yeşil Keten Casual Ayakkabı

Özellikle gömlek altına beyaz kot pantolon giydiğiniz kombinlerinizin göz bebeği olacak bu keten ayakkabı, yeşilin en dinlendirici olan tonlarından biri ile tasarlanmış. Hem şıklığınızdan hem de rahatlığınızdan ödün vermeyerek tüm kombinlerinize uyum sağlayacak olan bu parçaya buradan ulaşabilirsiniz.

8. Yeşil Süet Kadın Babet

8. Yeşil Süet Kadın Babet

Tam numaranızı alabilirsiniz. Çok şık duruyor

Suni deri ve zincir detayının yeşil ile süslendiği bu ürün, geçmişte kaldığını düşündüğümüz babet modasının aslında ne kadar kullanışlı ve şık olabileceğini kanıtlar nitelikte. Günlük hayatta şıklıktan yana olanlar için kurtarıcı bir parça olacak olan bu ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

9. Kadın Su Yeşili Önü Kapalı Espadril

9. Kadın Su Yeşili Önü Kapalı Espadril

Bayıldım çok tatlılar . 36 giyiyorum . 36 numara sipariş ettim . Tam oldu . Sanki bana özel yapılmış . Gayet rahat ve şık bir ayakkabı. 

Bu espadriller özellikle yaz aylarının gelişi ile birlikte ayaklarının nefes alması gerektiğini düşünerek hem şık, hem rahat hem de kaliteli bir ayakkabı arayanlar için ideal! Elbise ve eteklerinizin altına kusursuz şekilde uyarak yaz aylarını kolaylıkla atlatmanıza yardımcı olacak bu ayakkabılara buradan ulaşabilirsiniz.

10. Hakiki Süet Deri Yeşil Loafer Ayakkabı

10. Hakiki Süet Deri Yeşil Loafer Ayakkabı

Poliüretan taban, hafif olduğu için ayaklarınızın terleme süresini uzatarak yumuşak bir hareketlilik sağlamaktadır. Poliüretan tabanına sahip, hakiki deriden yapılarak yeşilin canlı tonlarının yakalandığı bu ayakkabı, dolabınızda bir numara olacak! Eğer konforlu ve göz alıcı bir şıklık arayışı içerisindeyseniz, ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yeşil Keten Casual Ayakkabı

11. Yeşil Keten Casual Ayakkabı

Bir döneme damgasını vuran ve hala oldukça sık tercih edilen Converse tarzına sahip olan bu ayakkabı, yeşilin canlılık katan tonlarından biri ile süslenerek dolaplarınızdaki yerini almaya hazır! Basit ama şık olan bu parça, adeta rahatlığınıza önem vererek sizleri şımartmak için tasarlanmış! Eğer siz de pantolonların altına giyecek vazgeçilmez bir parça arıyorsanız ona buradan ulaşabilirsiniz.

12. Flora Yeşil Kalın Topuklu Platformlu Sandalet

12. Flora Yeşil Kalın Topuklu Platformlu Sandalet

Gayet güzeldi hızlı da geldi tam kalıp

Giydiğinizde kendinizi adeta Bratz bebeklerinden biri gibi hissedeceğiniz bu kalın platformlu topuklu ayakkabı, abiyelerinizin altına yakışarak düğünlerinizin vazgeçilmezi olacak! 10 cm olan platform yüksekliği ve dokusu ile kendinizi şımartacağınız bu topukluya buradan ulaşabilirsiniz.

Bu ürünler de ilginizi çekebilir 👇🏻

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın