Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinle Sen Hangi Efsane İkiliye Benziyorsunuz?

Sevgilinle Sen Hangi Efsane İkiliye Benziyorsunuz?

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi cinsiyetini söyle bakalım.

2. Şimdi de yaşını söyler misin?

3. Öncelikle şu soruyu soralım, ne kadar zamandır birliktesiniz?

4. Peki ne sıklıkla görüşüyorsunuz desek?

5. Bir de şunu soralım, ne sıklıkla kavga edersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence de en büyük aşklar nefretle mi başlar?

7. Son olarak söyle bakalım, ilişkinizde baskın karakter sen misin yoksa o mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tom ve Jerry!

Tom ve Jerry!

Sen ve sevgilin efsane bir ikili olsanız Tom ve Jerry olurdunuz. İkinizde de yufka gibi bir yürek var ama ikiniz de inatçıdan ötesiniz. Birbirinizle uğraşmadan edemiyorsunuz ama birbirinizden de asla vazgeçemiyorsunuz. Günün sonunda dönüp dolaşıp birbirinize sarılıyorsunuz. Hele sizi düşman sananlar yok mu halt etmişler halt!

Edi'yle Büdü!

Edi'yle Büdü!

Sen ve sevgilin efsane  bir ikili olsanız Edi'yle Büdü gibi olurdunuz. Biriniz biraz daha olgun ve mantıklı hareket eden biriniz ise daha çocuksu ve hayalperestsiniz. Edi, Büdü'yü yaptıklarıyla sürekli zor durumda bıraksa bile Büdü, Edi'yi o kadar çok seviyor ki ona hiç mi hiç kızamıyor. E tabii Edi'nin de Büdü'yü ne kadar sevdiğini anlatmamıza gerek yok herhalde.

Siz "ateş ve barut" gibisiniz!

Siz "ateş ve barut" gibisiniz!

Siz gerçekten çok tutkulu bir çiftsiniz. Zorsunuz, sürekli bir tartışma havası içindesiniz fakat her tartışmanın sonunda da birbirinize daha çok bağlandığınız, daha ateşli bir hal aldığınız diye de bir gerçek var. Siz saatli bomba gibisiniz aslında, bir araya geldiğinizde ortalığı kasıp kavuracak kadar büyük bir güce sahip oluyorsunuz. Vay canına, diyecek bir şey bulamadık başka, siz gerçekten çok ateşli ve zor bir çiftsiniz!

Siz "nutella ve taze ekmek" gibisiniz!

Siz "nutella ve taze ekmek" gibisiniz!

Siz taze ekmek ve nutella gibisiniz. Birbirinize tat katıyor, sevgi katıyorsunuz. Siz bir araya gelince çok daha güzel oluyorsunuz. Ayrıca siz o kadar sevgi dolu bir çiftsiniz ki, çevrenizde size 'sevgi kelebekleri' gibi takma isimler takılıyor olması muhtemel. Ne diyelim, siz gerçekten çok tatlı bir çiftsiniz :)

Siz "X ve Y" gibisiniz!

Siz "X ve Y" gibisiniz!

Siz X ve Y gibi, bilinmezlerle dolu bir çiftsiniz. Siz kendinizi kendi içinizde biliyorsunuz ama asla dışarıya ser verip sır vermiyorsunuz. Ayrıca öyle bir bağ var ki aranızda, birinizden biri olmazsa diğerini bulmak, tanımak imkansız. Çünkü sizin aranızdaki bağ iki bilinmeyenli denklemler gibi, önce biri tanımlanacak ki diğeri bulunabilsin. Kısaca siz birbiriniz olmadan yapamazsınız.

Siz "Leyla ile Mecnun" gibisiniz!

Siz "Leyla ile Mecnun" gibisiniz!

Sizin çok büyük bir aşkınız var, bu bir gerçek. Fakat aşkınızın büyüklüğü kadar engelleriniz de var aranızda. Bu engelleri aşmak için sonuna kadar savaşıyorsunuz her seferinde bıkmadan, yorulmadan. Hiçbir şeyin aşkınızın önüne geçmesine izin vermiyorsunuz. Çünkü sizin için aşkınız bu dünyadaki en önemli ve değerli şey. Birinizden birine bir şey olsa diğeriniz çöllere düşer, hayatı kayar resmen. Bu yüzden siz birbirinizi kaybetmemek için ne gerekirse yapmaya hazırsınız.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
97
82
26
16
15
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

Ben niye çözdüysem zaten.

Mrt Özn

dostlar alışverişte görsün :)

Nilay Bozkurt

Tom ve jerry mi? Peki Onediocum.Sen ne dersen o olsun.

Aşkito muyum ben

Edi ile Büdü fjvfykbft doğrudur 😂