Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinizde Bu 10 Davranıştan Herhangi Biri Yoksa İlişkinizi Gözden Geçirmenizde Fayda Var!

Sevgilinizde Bu 10 Davranıştan Herhangi Biri Yoksa İlişkinizi Gözden Geçirmenizde Fayda Var!

Astrophel
06.09.2019 - 11:42

Bunları öğrendikten sonra ilişkiniz hakkında epey bir kafanız açılacak bizden söylemesi!

Kaynak: https://brightside.me/inspiration-rel...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Her konuda dürüst olması

Olgun bir ilişkide partnerler sadece iyi haberleri değil, her şeyi birbirleriyle paylaşabilmelidir. Eğer sevgiliniz size küçük bir beyaz yalan söylemekten bile kaçınıyorsa bu size sadık olduğunu ve gerçekten içini açabildiğini gösterir. Onu yargılamayacağınızı bildiği için size güveniyor ve saygısını bu şekilde belli ediyor olabilir. İlişkinizin, her türlü zorluğu birlikte aşabilecek kadar kuvvetli olduğunu düşünüyor olması da ihtimaller dahilinde.

2. Bağlılığını göstermekten çekinmemesi

Bütün ilişkiler inişli çıkışlıdır ama sevgiliniz daha karşılaştığınız ilk problemde kaçıyorsa orada bir sıkıntı vardır. Bu problemleri görmezden gelmiyor ve konuşarak çözmeye çalışıyorsa bu, ilişkinize değer verdiği anlamına gelir. Bu yüzden bu ilişkinin esenliği için elinden geleni yapacağından hiç şüpheniz olmasın.

3. Hislerinin istikrarlı olması

Eğer herhangi bir şey sizin için iyiyse bunu mutlaka hissedersiniz. Eğer sevgiliniz değişken bir ruh hali içinde değilse sizin onun için doğru kişi olduğunuzdan emindir. Kendi geleceği için ne istediğini biliyor ve istediği sizsiniz, yani burada kuşkuya yer yok.

4. İlişkinin yürümesi için gerekli çabayı sarf etmesi

Partnerler genellikle ilişkinin başlarında iletişim kurmak için daha heveslidir. Bir süredir birlikteyseniz ve bu gayret hala son bulmadıysa bu sizin, partnerinizin gelecekte yanında görmek istediği kişi olduğunuzun bir işaretidir ve eğer durum böyleyse hiçbir şey bu geleceğin önüne geçemez. 😉

5. Duygularını saklamaması

Birçok kişi hislerini karşısındakine açtığında tedirgin hisseder. Eğer sevgiliniz sizinle endişelerini paylaşıyorsa, duygusal bağınızı koparmak istemiyor ve sizi hayatına dahil etmekte bir sıkıntı görmüyordur. Ancak hislerini sizinle paylaşmıyorsa aranızdaki uzaklığı daha da açmamak ve sebebini öğrenmek adına bu konu hakkında onunla konuşmak iyi bir fikir olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fiziksel ilgisini göstermekten çekinmemesi

Eğer sevgiliniz size dokunmak için her fırsatı değerlendiriyorsa muhtemelen doğru yoldasınız! Fiziksel yakınlığını belli etmek iki kişi arasında samimiyet ve duygusal bağ kurmaya yardımcı olur. Sevgiliniz bu yolla size karşı olan duyarlılığını ve sahip çıkma arzusunu ifade eder.

7. Durup dururken kıskançlık yapmaması

Kıskançlık duyusunun genellikle güvensizlikle bağlantılı olduğu düşünülür ve kişinin öz güveniyle ilgili olabileceği gibi ilişkiye olan güvensizliğiyle ilgili de olabilir. Eğer kıskançlık söz konusuysa sevgiliniz kafasında sizin hakkınızda bazı şeyler kuruyor ve duygularınızdan şüphe ediyor olabilir. 

Sağlıklı bir ilişki güven üzerine kurulmalıdır ve eğer sevgiliniz sizi durduk yere kıskanmıyorsa bu onun her şeyden memnun olduğunun ve size güvendiğinin bir göstergesidir.

8. Sizi yaşamının her alanına dahil etmesi

Bireylerin ilişkileri dışında bir hayata sahip olmaları oldukça doğalken, sevgiliniz size gerçekten gönülden bağlıysa hayatının büyük bir kısmını sizinle paylaşmak, çoğu şeyi sizinle birlikte yapmak isteyecektir. Tabii ki ayrı ayrı takıldığınız da olacak ama sevgiliniz sizi öncelikli olarak görüyorsa hayatına mümkün olduğunca dahil etmeye çalışacaktır. Bu sayede onu daha yakından tanımanızı sağlar ve sakladıkları bir şey olmadığını gösterirler.

9. Fikir ve isteklerinize önem vermesi

Büyük jestler insanı iyi hissettirse de asıl önemli olan küçük ayrıntılardır. Eğer sevgiliniz düşüncelerinizi önemsiyor ve ilişkide daha rahat hissetmeniz için davranışlarını değiştirmeyi göze alıyorsa onun için gerçekten değerli olduğunuzu gösterir. Bir kişinin davranışlarını, alışkanlıklarını değiştirmesi gerçekten zordur ve sevgiliniz sizin için bunu yapmaya açıksa bu onun size olan sevgisini kanıtlar.

10. Her an sizi düşünmeleri

Her gün görüşemeyebilirsiniz ama en yoğun gününde bile olsa birkaç dakika ayırıp sizi düşündüğünü belli etmek ister. Yalnızca gönderdiği küçük bir mesaj, bir fotoğraf ya da bir emoji bile sürekli aklında olduğunuzu ve başkasıyla değil sizinle konuşmak istediğini gösterir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bonus: El ele tutuşma şekliniz de çok şey anlatıyor!

11. Bonus: El ele tutuşma şekliniz de çok şey anlatıyor!

Psikologlar vücut dilinin, kişinin niyetiyle ilgili çok şey anlattığını savunuyor. Bu da demek oluyor ki el ele tutuşmak gibi küçük bir hareket bile sevgilinizin gerçek hislerini anlamanıza yardımcı olabilir.

  • Parmakları gevşek bir şekilde birbirine geçirmek sadece bir sevgi göstergesi değil, bireylerin özgürlüğünü temsil eden hassas bir harekettir.

  • Sevgilinizin elinizi avcunun içinde kavraması koruma içgüdüsü ve arzusunun yanında üzerinizde hakimiyet kurulduğunu da anlatıyor olabilir. Böyle bir durumda sevgilinizin davranışlarını gözlemlemek ve rahatsız edici bir durum olup olmadığını düşünmek iyi olabilir.

  • Birbirine sıkıca geçirilen parmaklar ise genellikle aranızdaki çekimin bir göstergesidir ve muhtaç ya da dominant bir tavır sergilemeden bireylerin birbirleri ile birlikte olma ihtiyacını anlatır.

Kendi ilişkilerinizde gözlemlediğiniz, aklınıza gelen başka noktalar var mı? Varsa yorumlarda bizimle paylaşın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
173
91
42
21
18
16
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lestat

12) Bütün bunları gözden geçirebilecek bir sevgilinizin olması.

kseth

Psikologlara kalsa her şeyi standardize edeceğiz. Tama yaptıkları işe saygı duyuyoruz ama tüm bireylerde aynı hareket şablonunu, aynı ifade şeklini kullanma... Devamını Gör

selimkazak

çöp