Görüş Bildir
Haberler
Sevgililerinde Hangi Çiçek Gibi Etki Bırakıyorsun?

Sevgililerinde Hangi Çiçek Gibi Etki Bırakıyorsun?

Sude Engin
12.03.2023 - 14:24

Tüm çiçeklerin duygularımızı ve düşüncelerimizi ifade etmemize yardımcı olan bir evrensel dili bulunmaktadır. Birbirinden güzel çiçekler birbirinden farklı anlamlar taşırlar. Bakalım sen sevgililerin üzerinde hangi çiçek gibi bir etki bırakıyorsun?

Hazırsan test başlasın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Söyle bakalımm sence bir ilişkiye başlamak mı daha zordur yoksa bitirmek mi?

4. Peki yeni bir ilişkiye başlama düşüncesi sana nasıl hissettiriyor?

5. Pekii senin için bir ilişkinin olmazsa olmazı nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk buluşma için hangisini tercih edersin?

7. Hangi kokuyu daha çok seviyorsun?

8. Şimdi de bu şarkılardan birini seçmeni isteyelim..

9. Hangi mevsimin insanısın?

9. Hangi mevsimin insanısın?

10. Son olarak ne tarz insanlardan hoşlanırsın?

10. Son olarak ne tarz insanlardan hoşlanırsın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen kesinlikle papatya gibi etki bırakıyorsun!

Sen kesinlikle papatya gibi etki bırakıyorsun!

Sen sevgililerinde kesinlikle saflık, temizlik ve sonsuz sevgi anlamlarına gelen beyaz papatya gibi bir etki bırakıyorsun. Senin ilişki anlayışındaki en temel unsur hiç süphesiz saygıya dayanıyor. Kalp kırmaktan nefret eden ve kırmamak için ekstra çaba sarfeden bir insansın. Çok temiz bir kalbe sahipsin. İnsanlar senin yanına geldiği zaman adeta içleri huzurla doluyor. Senin yarattığın bu huzurlu ortam da ilişkilerini çok güzel ve olumlu bir şekilde yürütmene yardımcı oluyor.

Sen kesinlikle zambak gibi bir etki bırakıyorsun!

Sen kesinlikle zambak gibi bir etki bırakıyorsun!
www.fidanistanbul.com

Sen sevgililerinde kesinlikle eşsiz ve büyüleyici bir kokuya sahip olan zambak gibi bir etki bırakıyorsun.Hayatına giren insanı adeta büyülüyorsun. Sende şeytan tüyü olduğunu da söyleyebiliriz. Zambaklar yeniden doğuş anlamı taşımaktadırlar. Senin hayatına giren insanlar da kendilerini yenilenmiş ve tazelenmiş hissediyorlar. Hiçbir şey yapmasan bile insanlar senden etkileniyorlar çünkü gerçekten çok güçlü bir auraya sahipsin.

Sen kesinlikle kırmızı gül gibi bir etki bırakıyorsun!

Sen kesinlikle kırmızı gül gibi bir etki bırakıyorsun!

Sen sevgililerinde kesinlikle aşkın sembollerinden biri haline gelen kırmızı gül gibi etki bırakıyorsun. Tam bir aşk insanı olduğunu söyleyebiliriz. Oldukça çekici bir insansın ve yaydığın enerji sayesinde çevrende etkileyemeyeceğin kimse olmadığını ikimiz de çok iyi biliyoruz. Aynı zamanda oldukça cesur bir insansın ve bu cesaretin de ilişkilerinde karşı tarafın oldukça dikkatini çekiyor ve hoşuna gidiyor. Eğer birisi canını yakarsa çok tehlikeli bir insana dönüşebilirsin fakat sana iyi gelinirse dünyanın en şefkat dolu insanlarından birisi olduğunu söyleyebiliriz.

Sen Kesinlikle Manolya Gibi Bir Etki Bırakıyorsun!

Sen Kesinlikle Manolya Gibi Bir Etki Bırakıyorsun!

Sen sevgililerinde kesinlikle bağlılığı ve saflığı temsil eden manolya çiçeği gibi bir etki bırakıyorsun. Aynı zamanda bu çiçekler ilişkideki asilliği temsil etmektedirler. Kendi yaşantında oldukça olgun düşünebilen bir insansın ve bu özelliğini ilişkilerine de çok iyi bir şekilde yansıtıyorsun. Senin ilişki anlayışında huzursuzluk, kaos, gereksiz kıskançlık gibi unsurlara asla yer yok. Her şeyi konuşarak çözmekten yana olan bir insansın. Bunların yanı sıra sen kararsızlıktan hiç hoşlanmayan ve her şeyin net olması gerektiğine inanan bir insansın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
106
53
11
9
8
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen kesinlikle papatya gibi etki bırakıyorsun Sen sevgililerinde kesinlikle saflık, temizlik ve sonsuz sevgi anlamlarına gelen beyaz papatya gibi bir etki bı... Devamını Gör

Manav Yörük

Sen kesinlikle zambak gibi bir etki bırakıyorsun! Sen sevgililerinde kesinlikle eşsiz ve büyüleyici bir kokuya sahip olan zambak gibi bir etki bırakıyorsun.H... Devamını Gör

Necla Kaplan

kırmızı gül