Görüş Bildir
Haberler
Sevgililer Günü’nde Bağdat Caddesi’nde Gidebileceğiniz 8 Mekan ve Ortalama Hesapları

Sevgililer Günü’nde Bağdat Caddesi’nde Gidebileceğiniz 8 Mekan ve Ortalama Hesapları

caddegezgini.com
09.01.2015 - 00:47 Son Güncelleme: 16.01.2015 - 00:29

1. Palma d'Oro

1. Palma d'Oro

2 ana yemek + 2 kadeh şarap için ortalama 80 TL gibi bir hesap ödersiniz. Palma d'Oro, Boyner'den aşağı sahile doğru indiğinizde sahile varmadan sağınızda kalıyor. Kocaman yemyeşil bir bahçesi var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Mirror

2. Mirror

2 ana yemek + 2 kadeh şarap için ortalama 120 TL gibi bir hesap ödersiniz. Mirror, biraz daha Suadiye tarafında kalıyor. Suadiye Teknosa'dan içeri girince soldan 2. sokakta. Manzarası oldukça güzel tavsiye edilir.

3. Cafe Cadde

3. Cafe Cadde

2 ana yemek + 2 kadeh şarap için ortalama 120 TL gibi bir hesap ödersiniz. Cafe Cadde, Bağdat Caddesi'nin kilit mekanlarından olduğu için pek anlatmaya gerek görmesek de bilmeyenler için Cafe Cadde, Kadıköy yönüne Marks&Spencer'ı geçtikten sonra sağda kalıyor. Bağdat Caddesi üzerinde kaldığı için kolay bulursunuz.

4. Cafe Zanzibar

4. Cafe Zanzibar

2 ana yemek + 2 kadeh şarap için ortalama 150 TL gibi bir hesap ödersiniz. Cafe Zanzibar, Caddebostan tarafında kalan bir mekan. Bostancı yönüne sahil şeridinden giderken sağda Rakkas Restoran'a gelmeden. Yeşillikler içinde, bazı bölümleri deniz de görüyor.

5. Rotisserie Noir

5. Rotisserie Noir

2 ana yemek + 2 kadeh şarap için ortalama 150 TL gibi bir hesap ödersiniz. Rotisserie Noir, Fransız mutfağına özel bir pişirme tekniğiyle etleri pişiriyor ve parmak yedirtiyor. Et seven bir sevgiliniz varsa uçarak gidin! Cadde'nin sonunda Bostancı'ya doğru kalıyor...

6. Emporio Armani Cafe

6. Emporio Armani Cafe

2 ana yemek + 2 kadeh şarap için ortalama 300 TL gibi bir hesap ödersiniz. Ahım şahım pek bir şey olmasa da isim yapmış bir mekan. Kaliteli ve sakin... Garson ve personellerin ilgisi şaşırtabilir, hazır olun! Cadde'nin sonuna doğru Burberry'i geçtikten sonra...

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Park 14

7. Park 14

2 ana yemek + 2 kadeh şarap için ortalama 170 TL gibi bir hesap ödersiniz. Rakı - balık seven bir sevgiliniz varsa ideal! Mezeler iyi, balıklar taze. Mekan da Göztepe Parkı'nın yanında.

8. Divan Pub Erenköy

8. Divan Pub Erenköy

Başlangıç + ana yemek + tatlı için kişi başı fix menü 165 TL ödersiniz. Bağdat Caddesi üzerinde sürekli gittiğiniz bir mekan olsa da Sevgililer Günü için özel bir menüz hazırlamış Divan Pub. Denenebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın