Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğiniz Erkeği Tanımanın 7 Yolu

Sevdiğiniz Erkeği Tanımanın 7 Yolu

Aşk Hocam
02.12.2014 - 14:52 Son Güncelleme: 02.12.2014 - 17:21

Sevdiğiniz Erkeği Tanımanın 7 Yolu

İlişkiye başlamadan önce hepimizin aklına binbir soru takılır. Karşınızdaki insanı çabucak tanımak ister kişiliği öğrenmek için can atarsınız. Yapılan bir araştırmaya göre erkeklerin vücut tipleri oturuşu kalkışı ve mimikleriyle kişiliğini belli ettiği ortaya çıktı. Erkekler kendine ne kadar saklarsa saklasın üzürlerinde taşıdığı işaretler onları çabucak belli eder. 

Sevdiğiniz erkek hakkında bilmek istediklerinizi onun haberi olmadan öğrenebileceksiniz. Nasıl mı? İşte size 7 ipucu

1 Kel olan ve Saçları dökülen erkekler

Fiziksel olarak hoşuna gitmeyebilir fakat saçları dökülen erkekler libidolarını en yüksek olan erkeklerdir. Ve yapılan birçok ankette kellik yaşayan erkekler kadınlarını en mutlu erkekler olduğu belirtilmiştir.

2.Yüzük parmağı tüm parmaklarından uzun olan erkekler

Yüzün parmağı tüm parmaklarından uzun olan erkekler, en hünerli erkeklerdir. Özellikle mutfakta harikalar yaratan bu erkekler ilişkisine en sahip çıkan erkekler olarak dikkat çekmektedir.

3.Kafası büyük erkekler

Başı büyük erkekler için yapılan ilginç bir araştırmada yüzde 95'nin IQ seviyesi yüksek çıktı. Biz türklerin tabiriyle alan ne kadar genişse içerisine o kadar şey sığıyor.

4.Uzun boylu erkekler

Uzun boylu erkeklerin taşıdığı en büyük risk daha sık prostat kanseri olmasıdır. Fakat şanslıdırlar ki kalp krizi riskine bir o kadar uzaktırlar. Sağlıksal olaylar dışında aşk hayatlarına dair pek bir bilgi yoktur.

5.Yüz hatları daha belirgin olan erkekler

Güçlü çeneye ve belirgin elmacık kemiklerine sahip olan erkekler ileride muhakkak testosteron problemi yaşıyacaklardır. Ayrıca ilişkide en mutsuz eden taraftır. Daha fazla kötü özelliğini sıralamadan en iyisi o kişiden uzaklaşmanız.

6.Dudakları ince olan erkekler

İnce dudaklı erkekler en duygusal erkek tipleridir. Ayrıca kadınlarda öpüşme isteği uyandıran bir dudak yapısıdır. Hem cinsel yaşantınızda hemde aşk yaşantınızda zirve yapmak istiyorsanız bu tip erkekleri sakın kaçırmayın

7. Burnu büyük erkekler

Kadınlar tarafından pek çekici görünyen bu erkekler çok dobra ve doğrucu insanlardır. Sizinde bildiğiniz gibi özellikle karadeniz erkeklerinden görünen iri burunlu erkekler en inatçı erkekler olduğu kısmen kanıtlanmıştır.

Kaynak: http://askhocam.blogspot.com.tr/2014/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın