Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Çikolatalara Göre Tatlı mısın Çekici mi Yoksa Seksi mi?

etiket Sevdiğin Çikolatalara Göre Tatlı mısın Çekici mi Yoksa Seksi mi?

Trex
01.08.2017 - 16:03

Biraz ağzımız tatlansın..

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen daha çok tatlısın!

Sen daha çok tatlısın!

Sen tatlı mı tatlı, şeker mi şeker bir insansın! Tatlılığın konusunda iltifatlar almaya alışkın olduğunu düşünüyoruz. Çünkü sen, şirin, sevimli, renkli şeylere bayılıyorsun. Hayatının her alanı renkli. Böyle olunca gökkuşağı gibi açışıyorsun. Her şeyinde bir renk olmalı; pijamandan tut, ayakkabılarına kadar! Senin gibi pozitif bir insan da haliyle mutluluğun kaynağı oluyor. Herkes senin yanında olmak istiyor çünkü  neşen ve enerjin bulaşıcı tatlı kadın ;)

Çekicisin!

Çekicisin!

Bazı konuların açıklaması olmaz. Mesela karizma ve çekicilik. Yüzlerce cümle kur ama açıklamayazsın. Senin çekiciliğin de kelimelerle anlatılır cinsten değil. İnsanlar seni çekici buluyoe! Sabahın köründe uyandığında, üzerine ne bulursan giydiğinde, en pasaklı halinle bile adeta ışıldıyorsun! Sendeki doğal güzellik ve çekicilik yani, bunun için ekstradan bir çaba sarf etmiyorsun. Bu da seni sevmeyen insanlar tarafından kıskanılmana neden oluyor. ;) Kıskananlar çatlasın...

Kesinlikle seksisin!

Kesinlikle seksisin!

Her hareketinden, yürüyüşünden, bakışından ve hatta mimiklerinden bile seksilik akıyor! Tabiatında var olan özelliklerin bunlar..  Seksi olmak için doğmuşsun adeta! İlk bakışta insanların üzerinde büyük bir etki bırakıyorsun, alem sana hasta.. Seni bir kere gördüklerinde, asla akıllarından çıkmıyorsun! Aman çapkınlara dikkat ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
990
552
319
122
68
49
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

selam ben çekici bu da çekicim

theravenwoman

Çekicisin! çikolata mı buna karar veriyor :D

witch

Keşke anket olsaydı sonuçları merak ettim