Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Aslında Hangi Ortadoğu Ülkesine Ait?

Senin Ruhun Aslında Hangi Ortadoğu Ülkesine Ait?

Genellikle savaşlarla ve kaoslarla yakından takip ettiğimiz Ortadoğu aslında tüm dinleri ve birçok kültürü barındıran rengarenk bir coğrafya. 

Bakalım senin ruhun bu güzel coğrafyanın hangi ülkesine ait!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Ruhunu bunlardan hangisiyle tanımlarsın?!

2. Hayattaki en büyük korkun bunlardan hangisi?

3. Günümüz dünyasında seni daha çok ne heyecanlandırıyor?

4. Instagram'da yapmaktan en zevk aldığın şey nedir?

5. Bunlardan hangisi senin için çok daha önemlidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekii seyahat ederken en büyük amacın nedir desek?

7. Hangi yemek seni senden aldı?

8. Geldik son soruya. Arkanızda sizi hatırlatacak herhangi bir şey bırakma imkanınız olsa bu hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İran!

İran!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun İran'a ait! Sen hayatındaki zorluklardan tüm derslerini çıkarmış, onları süzmüş ve önüne mükemmel bir yaşam tecrübesi çıkarmış bir insansın. Seni insanlar kolay kolay üzemez. İçine kapanık gibi görünsen de inanılmaz arkadaş canlısı birisin. Bu özelliğinle insanların kalbinde önemli bir yerin var. Güçlüsün ve bu gücünün kıymetini biliyorsun. Seni ezmeye, küçümsemeye ve hor görmeye çalışanların karşısında dimdik duruyorsun. Ve insanlar sana karşı geri adım atmak zorunda kalıyorlar!

Katar!

Katar!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun Katar'a ait! Sen hayatında zarafet ve kalite arayan sofistike bir insansın! Klas bir insan olduğunu yaptığın her işte, aldığın her eşyada, gittiğin her yerde gösteriyorsun. Gelişmeye açık, yenilikleri takip eden, yeni bilgileri öğrenmek adına elinden geleni yapan bir yapın var. Bu merakçılığın ve azmin seni başarılı kılan özelliklerin başında geliyor. İnsanlar arasında parmakla gösterilir bir hale geliyorsun tabii ki böylece!

Lübnan!

Lübnan!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun Lübnan'a ait!  Sen insanları mıknatıs gibi çeken karizmatik bir kişiliğe sahipsin! Senin için yeni şeyler denemek, macera dolu bir yaşantı sürmek her şeyden önemli. Biraz adrenalin, hatta biraz tehlike senin yaşamının kaçınılmaz bir parçası. Sen de hayata böyle tutunuyorsun ki en iyisini yapıyorsun. Tekdüzelik, basitlik sana göre değil. Sen meraklısın, heyecanlısın, enerjiksin. Hayatın tadını en güzel sen çıkarıyorsun!

Mısır!

Mısır!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun Mısır'a ait! Enerjik, hayat dolu, renkli, uçlarda yaşayan bir insansın. Adrenalin ve tehlike senin ruhunda var ve bundan çok hoşlanıyorsun. Bununla beraber rahat, kendini ve hayatı çok ciddiye almayacak kadar öz güveni yüksek bir insansın. Çok para harcamadan da hayatın tadını çıkarabilecek kadar yaşama sanatı biliyorsun! Bu yüzden sen tam bir Mısırlısın!

Fas!

Fas!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun Fas'a ait!  Sen, karizmatik, zeki ve meraklı bir insansın! Muazzam bir merak duygusuna sahipsin ve yeni bilgiler edinmek için karşı konulamaz bir açlık duyuyorsun! Dünyayı keşfetmek, dünyadaki farklı kültürleri keşfetmek senin için çok önemli. Kazablanka kenti gibi yerler kesinlikle senin meraklı ve maceracı ruhunu doyuma ulaştıracak!

Suudi Arabistan!

Suudi Arabistan!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun Suudi Arabistan'a ait! Sen hatalarından ders çıkaran ve bunları bir daha yapmamak adına elinden gelen her şeyi yapabilecek bir insansın. Zor günler geçirdin evet ama artık güzel günlere yürüyorsun. Baskılar, zorluklar seni yıldırmadı daha da güçlendirdi. Bundan sonra senin önünde kimse duramaz. Yürü be!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
129
51
42
23
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KürŞad

Buraya sırf "benim rûhum neden her biri müslüman olduğunu ve müslümanların da kardeş olduğunu iddia eden ama 'kardeşinin' boğazını kesmek için fırsat kollaya... Devamını Gör

Mete Öztürk

iyi ki Türküm Allahım Türklük ne yüce bi hediye

Tomas Müller

Afrika'da yer alan Mısır ne ara ortadoğu ülkesi oldu sayın admin?

Hera R

Ortadoğu denen şey zaten tam olarak coğrafi bir tanım değil. Siyasi bir tanım. Afrika ülkesinde olup Ortadoğu sayılan ülkeler var.