Görüş Bildir
Haberler
Senin Neyin Var?

etiket Senin Neyin Var?

Aburoski
25.02.2021 - 15:00

Neyin varmış hep birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de yaşını alalım!

3. Bir yanda kira paran, diğer yanda çok sevdiğin ve bir daha konser vermeyecek olan sanatçının konseri var. Kira paranı konser için harcar mısın?

4. Söyle bakalım bugün hiç dedikodu yaptın mı? 😂

5. Duymaktan en çok nefret ettiğin hitap şekli kelime ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu an hayatındaki her detayı düşün ve bize yaşamından memnun olup olmadığını söyle!

7. Girdiğin ortamlarda herkesin gözü sende olsun ister misin?

8. Son olarak, mutsuz olduğunda ilk kimin yanına gidersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin umudun var!

Verdiğin cevaplara hayatında ya da çevrende ne olursa olsun bir şeylerin güzelleşeceğine dair umudunu hiçbir zaman kaybetmiyoruz. Seni bu hayatta tutan tek şeyin umuduna olan inancın... Ona sımsıkı sarılıyorsun çünkü umudunu yitirdiğin anda bedenen çöküş yaşayacağını çok iyi biliyorsun. 

Bir insanı gerçek bir insan yapan şeyin umutlarımız olduğunu düşünüyorsun. Umut senin için bir su kadar değerli. Bir gün bu etrafımızı saran kötülüğün yok olacağını ve iyiliğin bizi saracağını inanıyorsun. :)

Senin keşkelerin var!

Verdiğin cevaplara göre senin dört bir yanını adeta keşkeler kaplıyor. Kendini bildin bileli 'keşke' kelimesi ağzından hiç düşmemiş. Olsun, biz biz yapan biraz da keşkelerimiz değil mi? Geçmişte yaptığımız hatalar da bizi bu günlere hazırlamıyor mu? Bana sorarsan hazırlıyor. Ne kadar ders çıkarırsak o kadar iyi bizim için. 

Bu nedenle hayatında çok fazla keşkenin olmasını dert etme. Gelecekte de birçok keşken olacak. Bunlarla yaşamayı öğrenmelisin. Sen sen yapan onlar! :)

Senin sabrın var!

Verdiğin cevaplara göre sende peygamber sabrı var. Ben ömrümde bu kadar sabırlı biri görmedim herhalde. Sen de durumunun farkındasındır diye düşünüyorum. Bazı şeylerden bıktığını adım gibi biliyorum fakat sen yine o büyük sabrınla bir şekilde bu olumsuzlukların üstesinden gelmişsin. Bir başkası olsaydı çatlardı gerçekten. 

Sana helal olsun demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Tabii bir de sabır sabır nereye kadar? Biraz bağırıp rahatlasan sanki çok güzel olacak. Ne dersin? :)

Senin mangal gibi yüreğin var!

Verdiğin cevaplara göre senin mangal gibi bir yüreğin var. Hayatımda gördüğüm en mert, cesur insan sen olabilirsin. Seni hiçbir kuvvet kolay kolay yıkamaz. Dışarıdan her ne kadar sert görünsen de içine baktığımızda yumuşacık bir kalbin var. Duygularını hiçbir zaman bir kenara atmamışsın. Çoğu zaman mantığınla hareket etsen de bir yerlerde duygularını da dinliyorsun. :)

Senin şansın var!

Verdiğin cevaplara göre sanırım sen dünyanın en şanslı insanısın. Ne istesen oluyor, ne istesen başarıyorsun. Bunlar için de çok fazla çabalamana gerek yok. Herkes sana kıskanarak bakıyor. Hem dış görünüşünle hem de elde ettiklerinle çevrende bir numaralı insansın. 

Başarısızlık nedir bilmiyorsun resmen. Senin şansından bende de olsun isterdim. Bak ben de seni kıskandım şimdi. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
381
128
76
38
18
16
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sufriendo0

Son soruya "gidecek kimsem yok" diye bir şık ekleseydiniz keşke.

nilflora

Peygamber sabrı.

Aylin Kayhan

Senin sabrın var!