Görüş Bildir
Haberler
Senin Japonca İsmin Ne Olmalı?

etiket Senin Japonca İsmin Ne Olmalı?

Yung Boş Ada
09.11.2015 - 18:44

Kişilik özelliklerine göre seni en iyi yansıtan Japonca isim hangisi, yani Japonca ismin ne olmalı merak ediyor musun? O zaman hadi seni testimize alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenmemiz lazım!

2. Senin için bunlardan hangisi daha önemli?

3. Genellikle biriyle muhabbet başlatmak için ne dersin?

4. Sabahları uyandığında nasıl bir ruh halinde olduğunu merak ediyoruz!

5. Peki uyumadan önce en son düşündüğün şey genelde ne oluyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kafanı dağıtmak ve rahatlamak için ne yapıyorsun?

7. Sence sen iyi bir arkadaş mısın?

8. Son olarak da anlamını bilmesen bile bu Japonca kelimelerden birini seç hadi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Aiko" olmalı!

"Aiko" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Aiko' olmalı. Aiko Japonca'da 'sevilen birisi' anlamına gelir, yani seni tanımlamak için gerçekten de mükemmel bir isim! O kadar sıcakkanlı ve arkadaş canlısısın ki seni sevmemek elde değil zaten! Ayrıca gerçekten mükemmel bir dostsun: Arkadaşlarına onlara verdiğin değeri her fırsatta göstermeye ve her anlarında yanlarında olmaya çalışırsın. Bu yüzden de hepsinin seni çok sevdiğine eminiz. Keşke seni tanısak da bizim de dostumuz olsan güzel insan!

"Akina" olmalı!

"Akina" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Akina' olmalı. Akina Japonca'da 'bahar çiçeği' demek. Ne alaka mı? Sana hiç insanlara terapi gibi geldiğini, insanın içini huzurla doldurduğunu, insanı rahatlattığını söyleyen oldu mu? İyi düşün kesin olmuştur. Çünkü sen kendi iç huzurunu öyle ya da böyle sağlamış ve hayat artık çok daha pozitif bir pencereden bakmaya başlamışsın. Doğal olarak bu pozitif ve huzurlu enerjin de konuştuğun kişilere geçiyor. İşte tam da bu yüzden sen çevrendekiler için sert bir kışın ardından açan bahar çiçekleri gibisin!

"Michi" olmalı!

"Michi" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Michi' olmalı. Michi Japonca'da 'dürüst, erdemli' demek: Yani sen işte! Senin bu hayatta en nefret ettiğin, gram tahammülünün olmadığı şey kesinlikle YALAN! Biri sana yalan söylediği zaman kendini kandırılmış, aptal yerine konmuş hissediyorsun. Bu yüzden de hep 'yalanlarla mutlu olacağıma doğrularla üzülürüm' felsefesiyle yaşıyorsun. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına da yapmıyor, ağzına yalanı hiç sürmüyorsun. Yalan senin ağzında asla yuva yapamaz yani güzel kardeşimiz! Sakın bu dürüst çizgini bozma, senin gibilere çok ihtiyacımız var!

"Sachiko" olmalı!

"Sachiko" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Sachiko' olmalı. Sachiko Japonca'da 'neşe' demek: Seni anlatmak için daha mükemmel bir isim bulamazdık yani! Hayata öyle güzel bir yerden bakıyorsun, öyle güzel yaşıyorsun ki hayran kalmamak elde değil. Küçük şeylerden mutlu olmayı, her anı dolu dolu tadını çıkararak yaşamayı ve gereksiz şeyler için kendini üzmemeyi çok güzel öğrenmişsin sen. Bu sayede de hayatının her anını neşeyle geçiriyorsun. Yüzünden gülücükler hiç eksik olmuyor. Durum bu olunca çevrendekiler için de bir ayaklı neşe kaynağı olman kaçınılmaz oluyor. Neşen daim olsun güzel insan!

"Shina" olmalı!

"Shina" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Shina' olmalı. Shina Japonca'da 'iyi ahlak' demek. Sen oturuşunla kalkışınla, konuşurken kelimeleri özenerek dikkatli bir şekilde seçişinle gerçekten son derece ahlaklı ve örnek bir insansın. Tam bir hanımefendisin! Anneler babalar çocuklarına hep seni örnek gösteriyor, biliyor musun? Ayrıca yardımseverlikte senin üstüne kimseyi tanımayız! Yardıma ihtiyacı olan birini gördün mü iki dakika durmaz, hemen yardıma koşarsın! Çoğu kişinin seni bir 'melek' gibi görmesine şaşmamak gerek yani :)

"Sumi" olmalı!

"Sumi" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Sumi' olmalı. Sumi Japonca'da 'kibar, ince' anlamına gelir. Bu da bu ismi senin gibi zarif ve ince bir hanımefendiyi tanımlamak için mükemmel yapıyor! Yürüyüşün, bakışın, gülüşün, oturuşun... Resmen her yerinden zarafet akıyor senin! Bu zarafet bir de asil havanla birleşince ortaya karşı konulmaz bir şey çıkıyor! Erkeklerin hayalindeki, kadınların ise kıskandığı kadınsın sen! Sakın değişme, hep böyle kal. Böyle o kadar güzelsin ki...

"Tori" olmalı!

"Tori" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Tori' olmalı. Tori Japonca'da 'kuş' anlamına gelir. Bu da Tori'yi senin gibi özgür ruhlu birini anlatmak için mükemmel bir isim yapıyor! Senin için bu hayattaki en önemli şey özgürlük. Kimsenin onu elinden almasına izin vermezsin. Kısıtlandığını hissettiğin an çekip gidersin. Çünkü kurallar, kısıtlanmalar, zincirler içinde kusma hissi yaratıyor senin adeta. İşte tam da bu yüzde senin ruhun bir kuş gibi özgürce uçmalı istediği gökyüzünde!

"Yoko" olmalı!

"Yoko" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Yoko' olmalı. Yoko Japonca'da 'kesin, katı' demek. Peki neden mi Yoko? Çok basit! Çünkü senin hayatında kesin çizgileri olan prensiplerin vardır. Onlardan asla ödün vermezsin. Bu prensipleri yıkmaya çalışanların ise karşısında öyle bir durursun ki, insanın korkudan kaçası gelir! Eğer seninle iyi anlaşmak istiyorlarsa senin kurallarına uyacaklar yani! Ayrıca sen öyle laubali hareketlerden de hiç haz etmezsin. Herkes yerini bilmeli sana göre; öyle hemen canım cicim olmak falan hiç ama hiç senlik değil!

"Yumi" olmalı!

"Yumi" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Yumi' olmalı. Yumi Japonca'da 'güzellik' demek. Sen de son derece alımlı ve dikkat çekici bir hanımefendi olduğun için sana bu isimden daha çok yakışacak bir isim olmadığına karar verdik. Sende öyle bir hava, öyle bir alım var ki girdiğin her ortamda bir anda bütün gözler senin üstünde oluyor, adeta bir yıldız gibi parlıyorsun! Bakımlısın; giyimine, kuşamına özen gösteriyorsun. En güzeli de ne biliyor musun? Diğerlerinden farklı olarak bunu başkalarını etkilemek için değil, kendin için yapıyorsun. Giyiniyorsan, süsleniyorsan sadece kendin için yapıyorsun bunu! Doğrusu da bu zaten!

"Hiroshi" olmalı!

"Hiroshi" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Hiroshi' olmalı. Hiroshi Japonca'da 'eli açık, cömert' anlamına gelir. Sen sevdiklerine küçük sürprizler yapıp onları mutlu etmeyi çok seven birisin. Bazen içinden gelir durup dururken minik hediyeler alırsın onlara. Ayrıca son derece cömert ve yardım seversin: Kendi elinde olmasa bile ihtiyacı olanlara ne yapar ne eder, hatta yoktan var eder ulaştırırsın ihtiyaçlarını. İşte tam da bu yüzden Hiroshi senin adın!

"Kiyoshi" olmalı!

"Kiyoshi" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Kiyoshi' olmalı. Kiyoshi Japonca'da 'sessiz, sakin kimse' anlamına gelir. Yani senin için bulabileceğimiz en mükemmel isim. Sen kalabalıklardan olabildiğince kaçan, kendi sessiz dünyasında yaşamayı tercih eden bir insansın. Çok konuşmazsın, ama bir konuştun mu da az ve öz konuşursun. Diğer yandan sessizliğine aldanmamak lazım: Çünkü damarına basıldığı zaman gözün kimseyi görmüyor senin. Herkes ayağını denk alsın yani ;)

"Raidon" olmalı!

"Raidon" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Raidon' olmalı. Raidon Japonca'da 'Gök Gürültüsü Tanrısı' demektir. Tanrı denildiği zaman aklına ne geliyor? Bizim aklımıza bir lider geliyor! Şimdi anladın mı neden senin için bu ismi seçtiğimizi? Sen doğuştan lidersin! Otoritersin, karizmatiksin, etkileyicisin ve en önemlisi mantıklısın. Bir gün kendi şirketini kurup çok başarılı olacağına hiç şüphemiz yok: Yolun açık güzel kardeşimiz!

"Yosashiku" olmalı!

"Yosashiku" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Yosashiku' olmalı. Yosashiku Japonca'da 'nazik, kibar' anlamına gelir. Sen gerçekten görüp görebileceğimiz en kibar insansın: Gerçekten! Bir de erkeklere kaba saba derler değil mi? Dönüp de sana baksınlar önce, hemen genelleme yapmasınlar! Konuşurken kelimelerini dikkatli bir şekilde seçer, kimseye saygısızlık etmemeye ve kimseyi kırmamaya özen gösterirsin. Yer yüzünde senin gibi insanların kalmış olduğunu görmek umut verici güzel dostumuz!

"Yasuo" olmalı!

"Yasuo" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Yasuo' olmalı. Yasuo Japonca'da 'huzurlu' anlamına gelir. Senin bu hayatta en çok önem verdiğin şey huzur. Huzur yoksa hiçbir şeyin önemi yok senin için. Bunu sağlamak için de elinden geleni yapıyorsun. En başta seni huzursuz eden her şeyi hayatından bir şekilde çıkarıyorsun ve olumsuz bütün düşünceleri dahi uzaklaştırıyorsun kendinden. Çünkü huzurun hayata bakışınla alakalı olduğunu çok iyi biliyorsun. Hayata, herkese senin baktığın pencereden bakmayı öğretebilsen keşke güzel insan!

"Yoshi" olmalı!

"Yoshi" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Yoshi' olmalı. Yoshi Japonca'da 'daha iyi, daha güzel' anlamına gelir. Yani senin hayattan istediğin her şey: Daima daha iyisi, daha güzeli için çalışıyorsun. İdare etmek sana göre değil, sen EN İYİSİNE sahip olacaksın, EN İYİSİ olacaksın! İşte o kadar! Bunun için çok çalışmak ve hırslı olmak gerekir elbette: Bu özellikler de sende zaten mevcut! Ne diyelim, umarım hep en iyileri senin olur!

"Yukio" olmalı!

"Yukio" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Yukio' olmalı. Yukio Japonca'da 'istediğini alan' anlamına gelir: Yani sen! Gerçekten bu konuda senden iyisi var mıdır merak ediyoruz, bizce yok! Aklına bir şeyi koydun mu başka hiçbir şey düşünmüyor, sadece hedefe odaklanıyorsun ve eninde sonunda elde ediyorsun! Ama bir şeyleri bu kadar çabuk elde etmen çok çabuk sıkılmanı sağlıyor, bu yüzden de genelde hep seni zorlayan hedefler seçiyorsun kendine. Bir bakıma zoru seviyorsun yani! Ne diyelim, sana heyecan dolu hayatında bol şans güzel kardeşimiz!

"Akira" olmalı!

"Akira" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Akira' olmalı. Akira Japonca'da 'demir' demektir. Yani sen Demir Adamsın gibi bir espri yapmayacağız korkma! Fakat demir gibi sinirlere sahip olduğunu ve aynı zamanda demir kadar sert olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz. Demir gibi sinirler derken sabrından bahsediyoruz, kendine hakim olmayı çok iyi başarıyorsun sen, öyle hemen her yerde patlamıyorsun. Fakat diğer yandan son derece sert bir insansın: Evet her yerde patlamıyorsun ama yeri gelince de öyle güzel gösteriyorsun ki sinirini insan sana bulaştığına bulaşacağına pişman oluyor!

"Kane" olmalı!

"Kane" olmalı!

Senin Japonca ismin 'Kane' olmalı. Kane Japonca'da 'atılgan' anlamına gelir. Yani senin gibi gözü pek bir maceracı için mükemmel bir isim! Senin için hayat bir yolculuk ve en büyük zevkin de bu yolculuk sırasında karşına çıkan maceralara korkusuzca atılmak! Her gününü ayrı bir heyecanla yaşıyorsun. Bu sayede hayat enerjin de neşen de hiç tükenmiyor senin! Hayat en çok sana güzel sevgili dostumuz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4961
2493
1221
636
271
244
169
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ece

Akina çok güzel bir isimmiş...

Pasif Kullanıcı

Lan diyorum ki,arkadaşım yok huysuzum diyorum bahar çiçeği gibi enerjik pozitifsin diyor.Başlatmayın pozitifliğinize.

Baran Rifat

Utsukushii iki ı ile yazılır bruh

Imperatrice Laura

Zaten üstteki japonca yazılışında öyle sadece altta yanlış yazmışlar ne fark eder