Görüş Bildir
Haberler
Senin Girişimcilik Tarzın Ne?

Senin Girişimcilik Tarzın Ne?

Ma Belle
15.12.2022 - 16:37

Teknolojik gelişmeler sayesinde çeşitli alanlarda girişimcilikler ortaya çıkmaya başladı. Biz de bu alanların hangisine daha çok hakim olabileceğini öğrenmek için bir test hazırladık. Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz! Alışkanlıklarından vazgeçebilir misin?

2. Kafanda kimsenin aklına gelmez dediğin bir icat var mı?

3. Takım çalışmalarındaki görevin genellikle ne oluyor?

4. Peki sana aşağıdaki üç meslekten birini seç desek, hangisini seçerdin?

5. Peki, sence bir mesleği icra edebilmek için en ideal yer neresi olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ve son soru! Konuşkan biri misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yaratıcı bir tarzın var!

Seçtiğin şıklara göre senin girişimcilik tarzın yaratıcı olma üzerine. Hayal gücünü zorlayıp çevrene çeşitli fikirler sunabiliyor ve bunları hayata geçirmek için sabırsızlanıyorsun. Hem düşler aleminde gezinmek, hem de gerçek dünya ile arana mesafe koymadan bir şeyler üretebilmek senin işin. Gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurup, bunun getirdiği ihtiyaçlar doğrultusunda fikirler üretip hayata geçirmeye çalışıyorsun. Ufkun ve geleceğin açık olsun!

Sen bir iç girişimci olmalısın!

Verdiğin cevaplara göre sen aslında bir iç girişimcisin! İç girişimcilikte önceden hazırlanmış fikirler gözden geçirilir, eleme yöntemi ortaya atılan en uygun fikir seçilir ve hayata geçirilir. Pazarlama, satma, satın alma ve yönetim gibi alanlarda başarılı olabileceğini söyleyebiliriz. Çünkü senin girişimcilik tarzın tam buna göre!

İnternet girişimciliği!

Verdiğin cevaplara göre senin girişimcilik tarzın aslında internet girişimciliği olmalı. Çünkü uzaktan çalışma şeklini benimseyip alışkanlıklarından zor vazgeçebilmen seni bu alana yönlendiriyor. Bilgisayar başında çalışırken takım arkadaşlarından biraz sıyrılıp kendi başına bir şeyler başarmak isteyen bir yapın var. Takım çalışması pek sana göre değil gibi, bu yüzden bireysel çalışmak seni daha iyi yansıtan bir çalışma şekli. Risk almak, az sermaye ile kısa sürede yüksek gelirler elde etmek ve geniş alanlara yayılmak internet girişimciliğini çekici kılan başlıca özellikler. Sen de bunun için doğmuşsun diyebiliriz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
10
6
4
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Yaratıcı bir tarzın var! Seçtiğin şıklara göre senin girişimcilik tarzın yaratıcı olma üzerine. Hayal gücünü zorlayıp çevrene çeşitli fikirler sunabiliyor ve... Devamını Gör

Gizem Yenikler

İnternet girişimciliği!