Görüş Bildir
Haberler
Senin Enerjin Hangi Şehre Benziyor?

Senin Enerjin Hangi Şehre Benziyor?

Ecivicivokke
06.10.2023 - 15:03

Herkesin kendine ait bambaşka bir enerjisi, her şehrin de benzersiz özellikleri vardır. 

Senin enerjin hangi şehrin enerjisine benziyor? Testi çöz, öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak seni biraz tanıyalım! Asla yapmam dediğin bir şey var mı?

2. Biraz küçük yaşlarda olduğunu hayal et. Pazar sabahı herkesten önce uyanıp televizyonun başına geçmişsin, hangisini izlerdin?

3. Biraz daha geçmişte kalalım... Televizyonun başındaki çocukluk haline ne söylemek isterdin?

4. Şimdi büyük bir etkinliğe katıldığını düşün, bu etkinlikte birçok farklı millete ait masalar var. Hangi masaya otururdun?

5. Toplu taşıma hakkında ne düşündüğünü öğrensek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Derin bir uykudan uyandın ve istediğin yemeği anında yemeni sağlayacak bir süper gücün var. Hangi yemeği yemek isterdin?

7. Gerçekleşeceği kesin olan tek bir dilek hakkın olsa ne dilerdin?

8. Son soru! Gelenekselci misin yoksa yenilikçi mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

New York!

Senin enerjin tıpkı New York'a benziyor! Sen farklı kültürleri keşfetmeyi seven, insanlarla bir arada olmaktan asla rahatsızlık duymayan, sosyalliği bir lütuf olarak gören birisin. Hazır yemekleri de oldukça seviyorsun belli ki... Senin enerjin New York'a benziyor çünkü hızlı düşünüp hızlı hareket ediyorsun, bambaşka ilgi alanların var, çok yönlüsün ve farklı kültürlere hızla ayak uydurabiliyorsun!

Paris!

Senin enerjin tıpkı Paris'e benziyor! Romantizmin, duygusallığın ve şıklığın şehri Paris... Enerjin Paris'e benziyor çünkü sen duygusal, estetik açıdan hassas, yaratıcı, sanata önem veren, romantik ve yaşamın güzelliklerini fark edebilen birisin. Sen hayata bambaşka bir yönüyle bakıyorsun, tıpkı Paris gibi...

Tokyo!

Senin enerjin tıpkı Tokyo'ya benziyor çünkü sen teknolojiye meraklı, enerjik, disiplinli ve modern bir düşünce yapısına sahip birisin. Popüler kültüre ilgi duyuyorsun ve topluluğa dahil olmaktan hoşlanıyorsun. Oldukça pratik ve düzenlisin, tıpkı Tokyo gibi!

İzmir!

Senin enerjin tıpkı İzmir gibi! Sen samimi, neşeli ve oldukça sosyal birisin. Derin düşüncelerin var ve hayal gücün oldukça geniş. Dışarıdan iç dünyan çok anlaşılmasa da seninle vakit geçirdikçe daha farklı yönlerini ortaya çıkarıyorsun, tıpkı İzmir gibi! Yeniliklere açık ve modern bir düşünce yapısına sahip olman da bu enerjiye katkı sağlıyor tabii.

Bodrum!

Senin enerjin tıpkı Bodrum gibi! Yaz ayları geldiğinde için neşeyle doluyor ve daha fazla sosyalleşiyorsun ama kışın öyle mi? Senin sakin, rahat ve özgür ruhlu bir kişiliğin var. Kalbin de tıpkı Bodrum'un denizleri gibi tertemiz. Yaratıcı bir kişiliğe sahip olduğunu da söylemeden geçmemek gerek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
29
11
10
7
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
elif çelikel

Paris.. evet evet partisi severim aslında enerjimiz uyuşuyorsa ne güzel

Gizem Yenikler

New York! Senin enerjin tıpkı New York'a benziyor! Sen farklı kültürleri keşfetmeyi seven, insanlarla bir arada olmaktan asla rahatsızlık duymayan, sosyalliğ... Devamını Gör

Mr Tg

Start spreadin' the news I'm leavin' today I want to be a part of it New York, New York These vagabond shoes Are longing to stray Right through the very hear... Devamını Gör