Görüş Bildir
Haberler
Senin En Dominant Özelliğin Ne?

etiket Senin En Dominant Özelliğin Ne?

Karakterimizi oluşturan pek çok özellik olsa da yalnızca bir tanesi bu özelliklere liderlik eder. Testi çöz, senin en dominant özelliğin neymiş görelim. Çıkan sonuç seni şaşırtabilir, hazırlıklı ol!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kalkıştığın her işte ortaya çıkacak sonucun kusursuz olmasını mı beklersin? Yani fazla mükemmeliyetçi biri misin?

2. Yapmadan duramam dediğin belli başlı alışkanlıkların var mıdır?

3. Sırf canın istemedi diye seninle buluşmak isteyen sevgilini ya da arkadaşlarını yalan söyleyip ektin mi?

4. Boş gününde evde vakit geçirmeyi dışarıya tercih mi edersin?

5. Trafikte giderken sürücü veya yaya olarak kuralları çok çiğnediğin oluyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz da maddiyata doğru kayalım. Sürekli başkalarına bir şeyler ısmarlatan tiplerden misin?

7. Arkadaşlarınla buluştuğunuz zamanlarda yapılacak aktiviteleri seçme işi genelde sana mı kalır?

8. Aldatılmaya karşı tolerans gösterir misin? Mesela, sevgilin seni aldatsa onu affeder misin?

9. Yolda giderken şans eseri bir çanta dolusu para buldun. Bu parayı kullanmak istersen kimse sana itiraz etmeyecek ancak polise teslim etme seçeceğin de var. Parayı harcar mısın?

10. Geldik son soruya... Ailene çok zaman ayırır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yenilikçiliğin!

Yenilikçiliğin!

Senin en dominant özelliğin yenilikçiliğin! Sen geçmişe takılıp kalmaktan hoşlanmayan, nostaljiden pek de keyif almayan, daima ileriye gitmeyi ve yeni şeyler denemeyi seven birisin. Hatalarına saplanıp kalmıyor, o hatalardan aldığın derslerle yoluna devam ediyorsun. O yüzden de senin hızına yetişmek öyle her babayiğidin harcı değil...

Sadakatin/güvenilirliğin!

Sadakatin/güvenilirliğin!

Kimseyi yarı yolda bırakmayan, ihtiyacı olana daima el uzatan bir yapın var. Güçlü olanın güçsüzü ezmesine müsaade etmez, haklının hakkını hep savunursun. Sana dost olana sen kardeşlik edersin. Kimseyi sırtından vurduğun da olmamıştır. Bu devirde böyle özelliklere sahip birini bulmak ne kadar zor, senin haberin var mı? Sen gerçek bir cevhersin!

Cesaretin/korkusuzluğun!

Cesaretin/korkusuzluğun!

Bu hayatta seni ne tereddüde düşürecek olsa onun üstüne gitmeyi kendine vazife bilmişsin. Zorluklar seni yıldırmak yerine, savaşma arzunu kamçılıyor. Sıkıntıları kendi gücünle aşabileceğini biliyorsun, istediğin vakit yapamayacağın hiçbir şey yok! Lakin unutma, yersiz cesaret seni bazen zor duruma düşürebilir. Geri çekilmen gereken yeri de iyi bilmelisin.

Duyarlılığın!

Duyarlılığın!

Sen mahalle yansa saçını tarayacak olan tiplerden değilsin. Herkesin derdine sanki kendi derdinmiş gibi üzülür, mutlaka yardıma koşarsın. Hassas bir kalbin var, dünyayı kurtarmak gibi de bir arzun. Ama şunu belirtelim, bu dünya da zaten senin gibi güzel kalplilerin hatırına dönüyor!

Hırsın!

Hırsın!

Sen hayatının her kademesini rekabete dönüştürmüş ve hepsinde de zirveyi hedeflemiş birisin. Kazanmak senin için bir tutku, bunun için de elinden geleni yapıyorsun. Hırsın bazen iyi bazen de kötü sonuçlar doğurabiliyor. Eğer bu duyguyu doğru kanalize edersen başarı daima peşinden gelecektir. Sen yeter ki gözün dönecek denli bu hırsa kapılma!

Samimiyetin!

Samimiyetin!

Sen o kadar sıcakkanlı, o kadar sevgi dolusun ki insanlar anında senin pozitif enerjine kapılıveriyorlar. Yüzü hep gülen birisin, bu yüzden her ortamın aranan ismi oluyorsun. Yeni tanıştığın kişilere bile sanki kırk yıllık dostunmuş gibi hissettiriyorsun. Seni bir 'ana kucağı' olarak tanımlasak hata etmiş olmayız sanırım. Çünkü samimiyetinin doğurduğu şefkat tam da bir ana kucağına benziyor...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
280
113
91
39
15
14
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mayıs akım

Sen mahalle yansa saçını tarayacak olan tiplerden değilsin. Herkesin derdine sanki kendi derdinmiş gibi üzülür, mutlaka yardıma koşarsın. Hassas bir kalbin v... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Yenilikçiliğin