Görüş Bildir
Haberler
Senin Çin Burcun Hangisi?

etiket Senin Çin Burcun Hangisi?

Kai Hiwatari
06.05.2019 - 17:53 Son Güncelleme: 09.05.2019 - 16:49

Çin burçları biraz garip, biraz alışmadığımız tarzdandır. Ama yine de her zaman merak uyandırırlar. Bakalım senin Çin burcun hangisi?

1. Çin'de yapılmış icatlardan sence hangisi en takdire şayan?

2. Çin'e gidecek olsan, ilk nereyi ziyaret edersin?

3. Hangi üniversitede okuyorsun?

3. Hangi üniversitede okuyorsun?

4. İlk görüşte aşk sence...

5. Peki birinden hoşlandığında ilk ne yaparsın?

6. Bir Çin yemeği seç!

7. O zaman bize bir de Çince bir karakter seç!

8. İnsanlarla genellikle nerede tanışırsın?

9. Son soru: Bir arkadaşınla buluşacağın zaman sen...

Fare!

Lidersin! Bu yetenek sende doğuştan var. Nice savaşlar kazanmış kumandanlar, dünyanın en büyük şirketlerini yönetmiş CEO'lar, hepsi senin kumaşından! Senin yerin zirve ve gözünü diktiğin o yere ulaşmak için elinden geleni yapacak azim de yine sende!

Öküz!

Tırnaklarıyla kazımak lafı vardır ya işte sen bu lafın vücut bulmuş, somutlaşmış halisin! Kararlılığın ve çalışkanlığın sayesinde istediklerine ulaşmaktan başka seçeneğin yok. Asıl önemli olan neyi isteyip neyi istemediğine karar verebilmen.

Kaplan!

İşler zorlaştığında, durumlar biraz tersine işlediğinde ilk hamlede bulunacak, her şeyi değiştirmeye ilk atılacak olan sensin. Cesursun her şeyden önce. Tehlike ya da risk kavramları senin için sadece birer teferruat. Ama yaptığın her şeyin takdir edilmesini, başarılarının alkışlanmasını da bekliyorsun. Haklısın, öyle kuru kuruya olmaz bu işler!

Tavşan!

Sağlıklısın, keyfin yerinde, havan güzel! Kibarsın, zekanı kullanmayı, kaba kuvvete başvurmadan işlerini halletmeyi çok iyi biliyorsun. Tedbirlisin, sonu belli olmayan işler pek sana göre değil. Sen konuşarak anlaşmanın en büyük üstadısın!

Ejderha!

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. İşte o sensin! Seni hedeflerinden alıkoymanın en ufak bir imkanı yok. İçindeki o tutku seni ateşleyen en önemli kaynak. En ufak işler bile senin için ciddiye alınması, üzerine düşülmesi ve en iyi şekilde yapılması gereken işler.

Yılan!

Zekisin her şeyden önce. Bir çekiciliğin de yok değil. İnsanlar sana bir yandan yaklaşmak isterlerken, bir yandan da 'uzak dursak daha iyi galiba' diye içlerinden geçiriyorlar. İşte bu noktada özelliklerini nasıl kullanacağın konusunda karar san kalmış. İster herkesin sevdiği, güçlü ve başarılı biri olursun, ister kimsenin yanaşmaya cesaret edemediği biri. Bizce sen hangisini seçeceğini çok iyi biliyorsun.

At!

Güzellik desek sende, zeka desek o da sende! Gerçekten istediğin bir işe odaklanmak, elinden gelenin en iyisini yapmak senin en belirgin özelliğin. Yalnız sadece neye çaba göstermen gerektiği konusunda karar vermen gerekiyor, aynı anda birçok şeyle uğraşmak seni gereksiz yorar, bizden söylemesi.

Keçi!

Senin için inatçı diyenlere aldırma, sen uyumun ve dengenin insanısın. Çevrendeki herkesin gönlünü hoş tutmayı gayet iyi başarıyorsun. Biraz utangaç ve çekingen bir tarafın da yok değil. Bunlar sorun değil de, asıl o ara ara gelen karamsarlığı ne yapacağız? Neyse sen onun da üstesinden gelmenin en etkili yolunu bulursun zaten!

Maymun!

Bu enerji ve neşe sana fazla gelmiyor, seni yormuyor mu? Yormuyor ki hala çevrendeki herkesi mutlu etmeye, güldürmeye devam ediyorsun. Ele avuca sığmıyorsun. Kurulu  düzen olayı sana tamamen ters, monotonluğa adeta bir başkaldırısın!

Horoz!

Hareketlisin. Sürekli bir koşuşturmacanın, telaşın içinde olmak seni yıpratmıyor aksine seni besliyor. Dürüstsün, sevdiklerin konusunda korumacısın. Tek törpülemen gereken tarafın şu sabırsızlığın, aceleciliğin.

Köpek!

Sen herkesin çevresinde görmekten mutlu olduğu, her zaman yakın ilişkiler kurulmak istenen insansın. Sadıksın, sevdiklerin senin her şeyin. Arada bir kendini tutamayıp dediğim dedik bir tavır içine girsen de sonunda içindeki sevgi seni vazgeçiriyor.

Domuz!

Rahatsın rahat, var mı bundan güzeli. Her şeyin iyi yönünü görmeyi, karamsarlığa kapılmadan bir yolunu bulmayı başarıyorsun. Biraz tembelliğin var, kabul et! Ama sıkıntı yok, çünkü sen elde ettiklerinle değil, kendiliğinden zaten mutlusun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
275
106
89
57
49
19
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Fare! Lidersin! Bu yetenek sende doğuştan var. Nice savaşlar kazanmış kumandanlar, dünyanın en büyük şirketlerini yönetmiş CEO'lar, hepsi senin kumaşından! ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Fare! Lidersin! Bu yetenek sende doğuştan var. Nice savaşlar kazanmış kumandanlar, dünyanın en büyük şirketlerini yönetmiş CEO'lar, hepsi senin kumaşından! ... Devamını Gör

Aylin Kayhan

Yılan

kelebekpipisi

yıllaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn korktun mu ? :D