Görüş Bildir
Haberler
Senin Aile İçindeki Rolünü Belirliyoruz!

etiket Senin Aile İçindeki Rolünü Belirliyoruz!

Ayşe Korkmaz
18.02.2016 - 16:09

Her ne kadar farklı farklı karakterlere sahip olsak da dönüp dolaşıp kendimizi bulduğumuz şey aile! Peki bu kadar değişik karakterlerin içinde senin rolün ne merak ediyorsan testimiz hazır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, kardeşin var mı?

2. Biraz çocukluğuna inelim. Nasıl bir çocuktun?

3. Zorda kalsan hangi ev işini yapardın?

4. Ana gibi yar olmadığı gibi, anneyle yapılan kavgasız da olmaz. Peki sen annenle tartışırken nasıl hareket edersin?

5. Peki seni okulda nasıl bilirlerdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evde büyük bir ziyafet verdiniz, ertesi günü ne yaparsın?

7. Peki ailenle ne kadar sık vakit geçiriyorsun?

8. Son olarak, aile olmakla ilgili düşüncelerini alalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşçı Başı!

Aşçı Başı!

Sen son derece ailene odaklanmış birisin. Herkesin bi arada, rahat ve mutlu olması için elinden geleni yapıyorsun. Bütün aileyi bir araya getiren, küçük olsa bile değerli yemek saatlerini sofrana kattığın güzelliklerle birleştirmeyi seviyorsun. Bütün şefkatin ve sevgini ailene akıtıyorsun adeta! Ailenin sorunlarını konuşup, birbirleriyle bir şeyler paylaştıkları o sıcacık ortamı hazırlamak senin görevin!

Sosyetik ve de Sempatik!

Sosyetik ve de Sempatik!

Sen ailenin içindeki sosyetik ve de marjinal olansın. Takip etmesi çok zor olan, kocaman bir enerji var içinde. Bir yandan partiler, gezmeler derken bir yandan da evinin neşesi olmaya devam ediyor ve onlara olan ilgini eksik etmiyorsun! İlgi odağı olmayı seven bir yapın var. Ama şunu da belitmeliyiz ki Dikkat çekici olman ailenin de inanılmaz ''cool'' görünmesini sağlıyor!

Evin Maskotu!

Sen tam bir neşe kaynağısın evin içinde. Bütün gerilimleri bitiren, bir sözüyle ev ahalisinin bütün modunu değiştiren neşeli mi neşeli, komik mi komik bir ruhun var. Dışa dönük ve sıcakkanlı yönün, insanlarla olduğu kadar ailenle de olan ilişkilerinin hep sağlam ve uyumlu olmasını sağlamış. Adeta senden güç alıyor herkes! Çünkü senin için aileni girdikleri o dipsiz kuyulardan çıkartmak çocuk oyuncağı!

Ailenin Meleğisin!

Ailenin Meleğisin!

Sen daha çok kendi dünyanda yaşamayı seven ve aile dramalarından kaçınan birisin. İlgi odağı olmaktansa, bazen hiç fark edilmemiş olmayı bile istediğin zamanlar oluyor. Odanda saatlerce kendi başına vakit geçirmek sana her şeyden daha çok huzur veriyor diyebiliriz. Ama eşsiz hayal gücün ve yaratıcılığınla evin içinde fark yarattığını kesinlikle söyleyebiliriz. Bir kere herkesten daha farklı bir bakış açısına sahip olduğun kesin. Huzur duruşun, sakin sevimliliğin aileni bir arada tutan en önemli etken!

Günah Keçisi!

Sen evin telaşında hep araya kaynamışsın. Gergin anlarda tatlı çıkışlar yapayım derken kabak hep sana patlamış. Mesela kardeşini ya da babanı, annene karşı korumak isterken azar işiten hep sen olmuşsun. İyi niyetinden kaybetmişsin yani aslında biraz da. Başarıların, ailen için yaptığın şeyler gölgede kalmış olsa da birisinin gerçekten onu dinleyecen bir insana ihityacı olduğunda akıllara ilk hep sen gelmişsin! Çünkü kimseye kin gütmeksiniz kucağını açıyorsun :)

Sen Ailenin Gözdesisin!

Sen bir ailede olabilecek temel taşlardan birisin aslında. Her şeye yardımcı olmaya çalışan, herkesin dert ortağı olmaya çalışıp aynı zamanda kendi işlerini de pek güzel halledebilen birisin. Bu yüzden de ailen tarafından hep saygı görüyorsun. Aynı zamanda o kadar dürüstsün ki, ailen rahatlıkla sırtını sana yaslayabiliyor. Zaman zaman sorumlulukların ağır gelse de doğuştan gelen zekan ve yeteneğinle bu sorumlulukların altından kalkmayı başarabiliyorsun, ailenin gurur kaynağısın gurur!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1686
534
530
244
119
98
60
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?