Görüş Bildir
Haberler
Sen Tom musun Yoksa Jerry mi?

Sen Tom musun Yoksa Jerry mi?

Begüm
16.08.2022 - 17:06

Unutulmaz çizgi film kahramanlarından olan Tom ve Jerry'nin bir türlü bitmek bilmeyen kavgalarına hepimiz aşinayız. Bazen Tom çok iyi işler çıkarırken bazen de Jerry küçüklüğünü kullanarak harikalar yaratıyor. Peki sen bu kargaşada kimsin? Tom mu yoksa Jerry mi? Testi çöz ve hemen cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle şunu söyle bakalım, sen sabırlı mısın yoksa sabırsız mı?

2. Senin çocukluğunu tek bir kelime ile anlatacak olsalar hangisini seçerler?

3. Gergin olduğun durumlarda genellikle naparsın?

4. Yaptığın şeylerden hiç utandığın oluyor mu?

5. Küçükken genellikle kimlerle vakit geçiriyordun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevdiğin kişilere sevgini genellikle nasıl belli edersin?

7. Hayatında bunlardan hangisi olmazsa yaşamanın bir anlamı kalmaz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen kesinlikle Tom'sun!

Yeri geldiğinde çok heyecanlı yeri geldiğinde de umursamaz tavırlarınla sen kesinlikle Tom'sun! Bir kere sen sevgini ve tüm ilgini insanlara sataşarak gösteriyorsun. Onları önemsiyor ama duygularını da açıkça belli edemiyorsun. Bununla birlikte her zaman aktif olmaya da bayılıyorsun. Sinirlendiğinde biraz farklı birine dönüşsen de özünde tıpkı Tom gibi çok tatlı ve iyisin. İnsanlar da senin bu tarzını ve halini seviyor. Her zaman onları şaşırtabiliyorsun. Ee bir de bitmek bilmeyen bir hırsın var ki seni asıl başarıya taşıyan da bu!

Sen kesinlikle Jerry'sin!

Evet, sen de tıpkı Jerry gibi çılgın mı çılgın, hareketli mi hareketlisin. Aklına koyduğun şeyi hiç düşünmeden hemen yapıyorsun. Cesaretin ve yaptıkların resmen dillere destan. Bunun yanı sıra bu bitmeyen enerjin de herkesi büyülüyor. Tıpkı Jerry gibi durmadan hareket halindesin. Aynı zamanda planlar kurmada ve canın isteyince de eğlenmekte üstüne yok. Sen gerçekten her anın keyfini doyasıya yaşıyorsun. Cesur adımların ile hep bir adım öne geçiyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
59
35
27
13
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Sen kesinlikle Tom'sun

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Sen kesinlikle Jerry'sin! Evet, sen de tıpkı Jerry gibi çılgın mı çılgın, hareketli mi hareketlisin. Aklına koyduğun şeyi hiç düşünmeden hemen yapıyorsun. Ce... Devamını Gör