Görüş Bildir
Haberler
Sen Lisede Hangi Tiptin?

etiket Sen Lisede Hangi Tiptin?

Easterling
07.08.2020 - 12:27 Son Güncelleme: 10.08.2020 - 10:37

Ahh o lise yılları yok mu!? İnsanın karakteri o yıllarda şekilleniyor, sonra da aslında hiç değişmiyor... Peki sen lisede hangi tiptin? Cevabı testte!

1. Öncelikle lisede en çok hangi dersten nefret ettiğini öğrenelim!

2. Sizin okulun müdürü kim olsun isterdin?

3. Lise hayatını bir iki kelimeyle bize özetleyebilir misin?

4. Yapabilsen bir daha lise yıllarına dönmek ister miydin?

5. Sırt çantanı seç!

6. Okul numaranı hatırlıyor musun peki?

7. Eskilerden efsane bir Türk dizisi seç!

8. Son olarak... Bugünden o zamanlara baktığında, lise yıllarının en güzel anları hangisiydi?

"Hoca Yakınında Oturan Tip" çıktı!

"Hoca Yakınında Oturan Tip" çıktı!

Senin bütün özelliklerin içinde en öne çıkanı, sınırsız bir hırsa sahip olman. Bilgiye, öğrenmeye karşı da çok büyük bir açlığının olduğunu söylemek gerek. Lisede her ne kadar, hocanın yalakası olarak tanınsan da, senin amacın sadece yeni bir şeyler öğrenmekti, sen kendini biliyorsun. Bu girişkenliğin hayatının ileriki yıllarında hep işine yaradı. Hem zaten o tembel tenekeler seni çekemedikleri için sana o tür şeyler söylüyorlar, ki o günlerden beri antenle geziyorlar :)

"Aslında Çok Zeki Ama Tembel" çıktı!

Senin olayın oldum olası zeki ve potansiyelli olmandı. Normal bir insanın 10 defada anlayabileceği bir şeyi, sen, şöyle bir göz gezdirip anlayabiliyordun. Yani işi bilip işe gitmeyenlerdin, ki bu durumun sana hiçbir şey kaybettirmedi; aksine lise yıllarını dolu dolu yaşadın. Çoğu kişi sana bu yüzden gıcık olur, hatta şimdi bile gıcık olur. Ama ayrıcalıklısın diye de kimseden özür dileyecek değilsin ;)

"Sınıf Başkanı" çıktı!

"Sınıf Başkanı" çıktı!

Ooo başganım! Sende kesinlikle şeytan tüyü var. Bazıları farklı bir yaratılışa sahiptir; senin de hamurun öyle yoğrulmuş, yapacak bir şey yok. Herkes tarafından sevilir misin bilmiyoruz ama istisnasız herkes tarafından saygı gördüğün bir gerçek. Sen lisenin en çok sözü dinlenilen kişisiydin; okulun Obaması'ydın yani. Şimdiki durumunun da bundan bir farkı yok aslında. Yıllar senden lider ruhunu alamamış yani, sayın başganım :)

"Garip/Asi Tip" çıktı!

"Garip/Asi Tip" çıktı!

Sen lisedeki o çok garip tiptin. Gizemli bir havan vardı; garip kitaplar okur, garip garip laflar eder, okul üniformanın üstüne-içine garip garip kazaklar-tişörtler giyerdin. Tam bir kapalı kutuydun yani, kimse konuştuklarından bir şey anlamazdı. Senden nefret eden de çoktu; ama çok şükür seni sevende de bağımlılık yaratıyordun. İçinde uysaldın; fakat öyle tehlikeli bir havan vardı ki, okulun en belalıları bile seni görünce geri'ye takıyordu. Gerçekte okulun salaklarını kendi içinde ti'ye alıyordun. Şimdiki durumun da aşağı yukarı böyle aslında!

"Okulun Popüleri" çıktı!

"Okulun Popüleri" çıktı!

Sen okuduğun lisenin en havalı, en yakışıklısı/güzeli, en karizmatiği ve pek tabii ki en popüleriydin. Ortama senden önce adın gelirdi, koridorda yürüdüğün zaman ise kafalar kendiliğinden sana dönerdi. Okulun en tanıdık siması da sendin. Çıkma tekliflerindense başını alamıyordun, seninle göz göze gelebilmek bile büyük ayrıcalıktı, gerisini sen düşün. Son olarak, tarz olduğunu da eklemek gerek. Öyle ki, giydiğin bir şey ertesi gün adeta okul üniforması haline geliyordu. Ne günlerdi be! :)

"Şamatacı Tip" çıktı!

"Şamatacı Tip" çıktı!

Sen o bildik, en arka sıraya, montların dibine oturup sürekli dersi kaynatan tiptin. Hocaların korkulu rüyası, rehberlik odasının gediklisi ve müdür muavinin fazla mesai yapma sebebiydin. Gömleğinin eteğinin/pantolonun içine girdiği daha görülmemiştir; bu yüzden hocalarından en çok duyduğun laf 'Bağırsaklarını içine sok!' olmuştur. Şimdiki durumun da aslında bundan farklı değil; hala işin gücün gırgır şamatadır. Hayatı istesen de ciddiye alamıyorsun, ki bizce de en güzelini yapıyorsun :)

"Çalışkan Tip" çıktı!

"Çalışkan Tip" çıktı!

Sen çalışkan, azimli, zeki ve motive birisin. Aslında bu özelliklerini lisede edindin. Gırgıra, şamataya, saçma sapan aktivitelere hiç girmedin; hep önüne baktın, hep derslerine baktın, ki karşılığını da şimdilerde alıyorsun. O zamanların sözüm ona popülerleri ağustos böceği misali açlıktan kırılırken, sen karınca misali bu çalışkanlığını meyvelerini yiyorsun. Yani oldum olası gerçekçi ve olgundun ve bu sana hep kazandırdı. Son olarak 'sende notlar var mı cnm ya!' :)

"Sessiz, Kendi Halinde Tip" çıktı!

"Sessiz, Kendi Halinde Tip" çıktı!

Sen lisedeyken sessiz, kimseye zararı dokunmayan, kendi halinde biriydin. O yıllarda çok fazla ön planda olmayı sevmiyordun, aslında şimdi de böylesin. Şovu sevmiyorsun, kalabalığı da... Sakin, uysal ve uyumlu bir ruha sahipsin yani. O yıllarda yalnızlık senin her şeyindi; zaten kafa yapına uyan birini bulmak çok zordu. Sense içine kapandın. Bunun yansıması olarak da, çok güzel müzikler, çok güzel filmler, çok güzel kitaplar keşfettin. İşte o yılların sana hediye ettiği en büyük armağan, muhteşem duyguların; bunları başkaları bilmese de olur, zarar yok!

"Rahat, Kafasına Takmayan Tip" çıktı!

"Rahat, Kafasına Takmayan Tip" çıktı!

Sen lisede en arkada, kaloriferin dibinde oturan tiptin. İpinle kuşağındı, hiç kimseyi kafaya takmazdın, rahattın. Sınıfta bir vardın, bir yoktun ve herkes senin o gün nereye kaybolduğunu merak eder dururdu. Sınıfta olduğun zamanlarda da genelde kafayı sırayı koyup uyurdun. Ancak şunu söylemek gerek, okulun en aranılan kişisi de sendin. Herhalde suratını çok az gördüklerinden dolayı, özlüyorlardı seni kim bilir. Laf aramızda platoniğin de çoktu. Gizemli ve rahat havan onları çekiyorsa demek :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
246
148
98
58
20
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kitap0shelby

5. sorudaki çantalar cidden iğrençti parayla verseler takmam

hdjfhkdh

sınıf başganı :) doğru :)

Pasif Kullanıcı

Zeki ama tembel:))