Görüş Bildir
Haberler
Sen İnsanlara Nasıl Bir Vibe Veriyorsun?

Sen İnsanlara Nasıl Bir Vibe Veriyorsun?

Easterling
12.10.2021 - 14:19

Dışarıya verdiğin vibe ile içinde yaşadığın farklı olabilir mi? 

Öğrenmek için teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, genelde duygularını nasıl gösterirsin?

2. Peki sence başkaları seni nasıl tanımlıyordur?

3. Bunlardan hangisinden daha çok nefret edersin diye sorsak?

4. Şimdi de favori yiyecek grubunu soruyoruz!

5. Kendini evindeymiş gibi hissedeceğin bir an seç hadi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak senden üzerine pek düşünmeden bir kelime seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tehlikeli ve kurnaz!

Sen tam bir avcı gibisin. Oldukça tehlikeli ve kurnazsın. İnsanlara nasıl yaklaşman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Onların zayıf ve güçlü yanlarını çok iyi analiz edebiliyorsun. İşin kötüsü bu zayıf ve güçlü yanları onlara karşı kullanabiliyorsun.

Gizemli ve büyüleyicisin!

Bakışlarında, hal ve hareketlerinde sürekli bir gizem var senin. İnsanları gözlemlemeyi seviyorsun. Bu hallerin insanlara biraz sinsice gelebiliyor. Seninle konuşan herkesi etkileyen büyüleyici bir konuşman var. İnsanları kolaylıkla etkin altına alabiliyorsun.

Zalim ve doyumsuzsun!

Senin kalbinde acıma duygusuna pek yer yok. Çevrene karşı bazen çok acımasız olabiliyorsun. Seni suçlamıyoruz, hayat seni böyle biri olmaya zorlamış gibi. Ayrıca doyumsuz bir insansın. Her zaman daha fazlasına sahip olmayı istiyor, ışıkların hep senin üzerinde olmasını arzuluyorsun.

Değişken ve zayıfsın!

Dışarıya güçlü görünmeye çalışsan da sürekli hal ve tavırlarının değişmesi aslında senin zayıflığını ortaya çıkarıyor. İnsanlara olduğun gibi yaklaşamıyorsun çünkü seni zayıf görmelerinden korkuyorsun. Adeta kendi kurduğun bir senaryo içerisinde hareket ediyorsun. Bu da seni doğallıktan uzaklaştırıyor.

İçten pazarlıklı ve korkutucusun!

Kafanda sürekli bir planlar dönüyor senin. Kendi faydan için başkalarını kolaylıkla harcayabiliyorsun. Zaman zaman buna pişman oluyor gibi görünsen de aslında içten içe bundan zevk alıyorsun. Bu yanına şahit olanları korkutuyor, onları kendinden uzaklaştırıyorsun.

İyimser ve yumuşak kalplisin!

Sen iyimsen bir insansın. Etrafına o kadar pozitiflik saçıyorsun ki insanları da etkin altında bırakıyorsun. Senin etrafında negatif enerjiye yer yok. Yumuşak kalbini gören örümceğine ağına takılmış bir sinek gibi istese de senden kurtulamıyor. İnsanlarda tehlikeli olabilecek kadar bağımlılık yapabiliyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
57
49
28
21
18
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın