Görüş Bildir
Haberler
Selçuk İnan Dünya Evine Girdi

Selçuk İnan Dünya Evine Girdi

Fatih
16.06.2015 - 22:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Futbol Takımı'nın kaptanı Selçuk İnan, Cemre Kardeş ile dünya evine girdi.

Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen düğüne sanat ve spor camiasından çok sayıda kişi katıldı. Düğünde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Atletico Madridli futbolcu Arda Turan'ın yanı sıra Fenerbahçeli futbolculardan Emre Belözoğlu ve Caner Erkin de yer aldı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, düğün öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 'Selçuk bizim kaptanımız. Selçuk'un evliliğini çok hayırlı görüyor ve kendisini kutluyorum. Haziran ayı mutlu bir ay oldu. Kupalar ve dört yıldız geldi' dedi.

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak da, 'Selçuk benim sağ kolum, hep öyle oldu. Gecemiz gündüzümüz beraberdi ve dördüncü yıldızı taktık. Hem dördüncü yıldızı taktık, hem şampiyon olduk, hem de kaptanımızı bu mutlu gününde yalnız bırakmadık. Selçuk kardeşime mutluluklar diliyorum. Onu çok seviyorum. Bundan sonraki futbol ve evlilik hayatında başarılar diliyorum' ifadesini kullandı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 'Allah mesut etsin. Hepimiz zamanı geldi, evlendik. Özellikle futbolcuların iyi bir evlilik ve beraberlikle, performansının daha iyi olacağı kesin. Umarım öyle olur. İkisine de mutluluklar dilerim' şeklinde konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

'Bu mutlu günlerinde yanındayız. En önemli imzayı atacak bugün. Cemre ve Selçuk'a mutluluklar diliyorum. İnanıyorum ki evlilik hayatını da aynı futbol hayatında olduğu gibi iyi bir şekilde yürütecektir. Evliliği kesinlikle olumlu yansıyacaktır. Ama Selçuk zaten iyi bir oyuncuydu.'

Atletico Madridli oyuncu Arda Turan ise, 'Fazla bir şey söylemeye gerek yok. Çok sevdiğim bir kardeşim. Mutlu olur inşallah. Destek olmaya geldik. Bir ömür boyu mutlu olur inşallah. Her şey yolunda' diye konuştu.

DHA

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0