Görüş Bildir
Haberler
Sana En Uygun Köpek Türü Hangisi?

etiket Sana En Uygun Köpek Türü Hangisi?

Allahım hepsi birbirinden güzel!!!!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak boş zamanlarında ne yapmayı seversin?

2. Peki ya en sevdiğin spor dalı hangisidir?

3. Umarız olmaz ama, oldu da dışarıdasın ve sıkıştın, acilen işemen lazım; nereye yaparsın?

4. Sen nasıl gülersin?

5. Nasıl uyursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi bir de şuna cevap ver; Saçlarını nasıl kullanırsın?

7. Ve son olarak; ne tarz yemekleri seversin?

Senin köpeğin Golden Retriever

Senin köpeğin Golden Retriever

Dünya'nın en mutlu köpeği kabul edilen Golden türü tam senlik. Çünkü sen de a-ca-yip mutlu bir insansın ya da en azından o uğurda kendini bayağı bir zorluyorsun. Bu tatlışlık pek tabii etrafına da yansıyor. Seni tanıyanların anında sana bağlanması ve senden kopamamasının nedenini şimdi anladın di mi :wink: Bunun yanında tam bir yardımsever olduğunu da eklemek gerek. Senin motton: İyilik yap denize savur. Kısaca sendeki bu enerji ve dahi sinerjiye ancak bir golden ayak uydurabilir.

Senin köpeğin Pug

Senin köpeğin Pug

Bir çok kişi tarafından şapşal ve sersem bir köpek olarak görülen fakat tam bir eğlence küpü olan puglar tam senin ruh eşin. Çünkü sen de bulunduğun arkadaş ortamında genelde en komik ve eğlenceli olansın. Tabi puglar gibi sen de yeri geldiğinde tanımadığın kişilere karşı ağırlığını korumayı bilirsin!

Senin köpeğin Rottweiler

Senin köpeğin Rottweiler

Bir çok kişi tarafından agresif ve saldırgan olarak Rottweiler'lar aslında sahiplerine karşı dev sadıktırlar. Sendeki bu sakin ve asil duruş seni bir rottweiler yapıyor. Her ne kadar dışarıdan bakıldığında sert görünen tavrın olsa da, birazcık arkadaşlığın kazanıldığında ne kadar sadık ve koruyucu olduğun ortaya çıkıyor. Belki bu yakınlığa ulaşmak zor olabilir ama bu yakınlığı kuran arkadaşlarınla olan bağın asla kopamaz ve onlar senin için çok değerli.

Senin köpeğin Beagle

Senin köpeğin Beagle

En az bir Beagle kadar PONÇİK olan olan seni kim görse yanaklarını sıkmak istiyor adeta. İnsanlara karşı olan bu tatlı tavrın, sıcaklığın ve ponçikliğin seni tam bir Beagle yapıyor. Doğal duruşun o kadar tatlı ve sevilesi ki, uzaktan bakan herkes, seni tanımasa bile içinde yatan ve dışarı bağıra bağıra çıkan bu tatlı insanı görüyorlar.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1805
1125
534
289
165
130
128
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın