Görüş Bildir
Haberler
Sakarya'da Siyanür İddiası: Üniversite Öğrencisi Genç Ölü Bulundu

Sakarya'da Siyanür İddiası: Üniversite Öğrencisi Genç Ölü Bulundu

Sakarya’nın Erenler ilçesinde Sakarya Üniversitesi Kimya Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Mehmet Ali Çetin evinde ölü bulundu. Çetin'in siyanürle intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor. 

Olay, Sakarya’nın Erenler ilçesi Hacıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 21 yaşındaki Mehmet Ali Çetin’den bir süredir haber alamayan ailesi evine gitti. 

Eve girdiklerinde Çetin'in cansız bedeniyle karşılaştılar. Çetin’in cesedi AFAD Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ekiplerince incelendi. İHA'nın aktardığı bilgiye göre, Çetin siyanürle hayatını kaybetti.

Sağlık personelleri karantinaya alındı

Sağlık personelleri karantinaya alındı

Öte yandan, ihbar üzerine olay yerine gelen 3 sağlık personeli, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedbir amacı ile ambulans ile birlikte karantinaya alındı. AFAD Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler ekipleri bölgede arama çalışmaları başlattı.Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Arkadaşı: "Çok içine kapanık bir çocuktu"

Acı haberi duyan Mehmet Ali Çetin’in üniversiteden sınıf arkadaşı Ali Cem Atalar da olay yerine geldi. Atalar, arkadaşı Çetin'i anlattı. Cem Atalar, “Mehmet Ali Çetin yakın arkadaşımdı, çok içerisine kapanık bir çocuktu. Bize amcası haber verdi böyle bir olayın gerçekleştiğini. Amcası sebebiyle haberimiz oldu. Mehmet çok içine kapanık bir çocuktu, derdi olsa bile bize söyleyeceğini sanmıyorum. Okulda gayet sohbetimizde, muhabbetimizde iyiydik, durgun bir halde değildi. Biz okulumuzda laboratuvarda çok ağır maddeler ile çalışmıyoruz, yani siyanür gibi ağır madde, ağır metaller ile çalışmıyoruz. Yani okuldan bulmuş olma ihtimalini yok sayıyoruz” dedi.

Otopsiye gönderildi

Otopsiye gönderildi

Yaklaşık 5 saat süren çalışmaların sonunda Çetin’in cansız bedeni olay yerine gelen cenaze aracıyla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezi'ne gönderildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hakan balta

Ulan ülke sosyolojik olarak çöküyor gözümüzün önünde.

King in the East

abi nolacak böyle ya.. nereye gidiyoruz amk.. kafayı yiyecem yeminle..

coksoverhepsover

Psikolojimiz yerle bir ülkece. Kendimden özetle boku yemiş vaziyetteyim sabır safhalarındayım bakalım sonum ne olacak.