Görüş Bildir
Haberler
Sağlık Bakanı Koca, Koronavirüse Karşı Aşı Geliştiren BioNTech'in Kurucularından Prof. Şahin ile Görüştü

Sağlık Bakanı Koca, Koronavirüse Karşı Aşı Geliştiren BioNTech'in Kurucularından Prof. Şahin ile Görüştü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüse karşı aşı geliştiren BioNTech adlı şirketin kurucu ortaklarından Prof. Dr. Uğur Şahin ile görüştüğünü ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koca, Almanya'da koronavirüse karşı yüzde 90 etkili aşıyı geliştiren BioNTech adlı şirketin ortaklarından Prof. Şahin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

Bakan Koca'nın görüşmeye ilişkin şu açıklamayı yaptı: 

'Prof. Dr. Uğur Şahin'le bir telefon görüşmesi yaptım. Prof. Şahin, Özlem Türeci ile Almanya'da, kendi şirketleri olan BioNTech'te COVID-19'a karşı bilim çevrelerinde ilgi uyandıran bir aşı geliştirdi. Görüşmede bu gelişmeyi ele aldık. Bakanlık olarak süreçte iletişim halindeydik.'

Dünyanın en çok güvendiği Kovid-19 aşısı araştırmalarından birini yürüten Pfizer ile BioNTech'ten 9 Ekim'de yüzde 90'ın üzerinde etkililiğe ulaşma açıklaması gelmişti.

BioNTech'in başarısının arkasında Türk kökenli çift, Dr. Özlem Türeci ve Dr. Uğur Şahin var.

Bunlar da ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
3
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dean Winchester

Böyle bir olay olmasına ben utandım ama malum kişi hiç utanmamış. Çok ilginç. Yani bir insan evladı kendine de mi sormaz neden orada gelişti de burada gelişm... Devamını Gör

marine-offizier

Babası köln ford fabrikasında işçi, kendisi doğma büyüme Alman ve köln üniversite mezunu.. bu sefer tutmadı bayanlar ve beyler..

Pasif Kullanıcı

moruk getirin hemen asi olacam.