Görüş Bildir
Haberler
"Sadece Arkadaşız" Demişlerdi: Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen Birlikte Yakalanınca Panikledi!

"Sadece Arkadaşız" Demişlerdi: Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen Birlikte Yakalanınca Panikledi!

CansinA
31.03.2022 - 12:05

Serenay Sarıkaya, Türkiye'nin en başarılı ve güzel oyuncuları arasında yer alıyor. Adanalı dizisindeki rolüyle tanınan Sarıkaya, Medcezir dizisiyle yıldızını parlatmıştı. Adı Çağatay Ulusoy ile aşk iddialarına karışmış ancak iddialar yalanlanmıştı. Son olarak Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Serenay Sarıkaya, şimdilerde, Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun'la aşk yaşayan Umut Evirgen ile birlikte. Her ne kadar Sarıkaya 'sadece arkadaşız' diyerek iddiaları yalanlasa da ikilinin birlikte objektiflere takılması ve birlikte görüntülendikleri zamanlardaki samimi halleri aşk iddialarını güçlendirdi. Geçtiğimiz akşam yeniden bir arada görüntülenen çift, basın mensuplarına yakalanınca panikledi. Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile olan ilişkisiyle çok konuşulmuştu. Ünlü komedyene ayrılıklarının ardından bir süre gönlünü yeni ilişkilere kapatan Sarıkaya'nın Umut Evirgen ile sevgili olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Sarıkaya bu iddiaları sadece arkadaşız diyerek yalanlasa da birlikte defalarca görülmeleri aşk iddialarının güçlenmesine sebep olmuştu. Son olarak ise yeniden birlikte görülen çiftin yaşadığı panik, kameralardan kaçmadı.

Serenay Sarıkaya'nın Etiler'deki Evinden Çıkarken Birlikte Görüntülendiler!

Serenay Sarıkaya'nın Etiler'deki Evinden Çıkarken Birlikte Görüntülendiler!

Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun'la aşk yaşayan Umut Evirgen, şimdilerde gönlünü Serenay Sarıkaya'ya kaptırdı. Serenay Sarıkaya'ya Umut Evirgen sorulduğunda, 'sadece arkadaşız' anıtını verse de sık sık birlikte görülmeleri aşk dedikodularını güçlendirmişti. Serenay Sarıkaya altı aya yakın bir süredir Umut Evirgen ile aşk yaşıyor. Sarıkaya'nın Etiler'de bulunan evinden birlikte çıkan çift, basın mensuplarını kapıda görünce büyük bir panik yaşadı!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın