Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz 44. Bölüm Tek Parça Full İzle: Sadakatsiz Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Sadakatsiz 44. Bölüm Tek Parça Full İzle: Sadakatsiz Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kanal D’nin en sevilen dizilerinden Sadakatsiz, dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı. Sadakatsiz 22 Aralık Çarşamba yayınlanan 44. yeni bölümde Leyla'yı yaralayan kişi belli oldu ve dengeler bir anda değişti! Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Sadakatsiz son bölüm tek parça full olarak paylaşıldı. Peki, Sadakatsiz fragmanı yayınlandı mı? İşte Sadakatsiz 44. son bölüm tüm yaşananlar ve fragman detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı Sadakatsiz, dün akşam yine izleyenleri ekrana kilitledi. Birbirinden önemli gelişmelerin yaşandığı Sadakatsiz 44. son bölüm tüm detayları haberimizde…

Sadakatsiz 44. Bölüm Yaşananlar

Sadakatsiz 44. Bölüm Yaşananlar

Leyla ve Asya’nın yaralı halde bulunduğu olayda tüm oklar Derin’i gösterirken, Derin geçmişinden ötürü en yakınlarını bile suçsuzluğuna inandırmakta zorlanır. Yaşananlar herkesi büyük şoka sokarken Ali ve Volkan’ın Aras’a tepkisi oldukça sert olacaktır.

Leyla’yı yaralayan kişinin ortaya çıkışı dengelerin bir kez daha sarsılacağının ve yeni iş birliklerinin habercisidir. Asya’nın Volkan ve Ali cephesinde artan gerilime vereceği tepki kadar, Aras’a vereceği cevap da merak konusudur.

Sadakatsiz 44. Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Sadakatsiz 45. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Sadakatsiz 45. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Dizinin sıkı takipçileri, Sadakatsiz yeni bölüm fragmanını araştırıyor. Sadakatsiz 45. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sadakatsiz fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın