Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Fragmanda Volkan Çıldırıyor!

Sadakatsiz 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Fragmanda Volkan Çıldırıyor!

Sunay Korkmaz
06.01.2021 - 20:45

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda; Volkan, Asya'nın başkası ile olmasına tahammül edemiyor. Asya'ya eğer evlenecek olursa oğlunu ondan alacağını söylüyor. Ayrıca Asya'yı gitmeye zorlayan Volkan'ın nasıl acı çektiği de görülüyor. İşte Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sadakatsiz Son Bölüm Özeti

Sadakatsiz Son Bölüm Özeti

Asya’nın uğradığı saldırı hem Asya-Ali, Volkan- Derin cephesinde beklenmedik sonuçlar doğurur. Bahar ve Mert’in ilişkileri yeni bir sınavdan geçerken, Gönül kızının evliliği için ipleri elinden bırakmamaya kararlıdır. Vakıf yararına yapılacak kermes herkesi bir araya getirirken, şüphelerinin peşinden giden Derin hangi gerçeklerle yüz yüze gelecektir.

Evine yapılan saldırı Asya’yı huzursuz etse de Volkan’ın hayatlarına karışmasına izin vermemeye kararlıdır. Volkan’ın attığı adımlar çevresi tarafından sorgulanırken, Gönül’ün bu soğuk savaşta yeni bir planı vardır. Öte yandan, çevresindeki gerginlik Ali’yi olumsuz etkiler ve okulda yaşadığı bir problem beklenmedik sonuçlar doğurur. Asya yaşadığı güçlükleri bir bir aşmaya kararlı olsa da kendisini bekleyen son tehlikeden habersizdir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın