Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz 12. Bölüm Fragmanı Yayında! Volkan'ın Kıskançlık Krizi...

Sadakatsiz 12. Bölüm Fragmanı Yayında! Volkan'ın Kıskançlık Krizi...

Sunay Korkmaz
27.12.2020 - 11:22

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda; Polis Asya'nın evinde araştırma yaparken Turgay da, Asya'nın evinde kalmaya başlıyor. Kıskançlık krizine giren Volkan bu duruma büyük tepki gösteriyor. Ayrıca Asya'ya bir şey olduğunda onu aramasını söylüyor ama Asya onu sert bir dille geri çeviriyor.  Peki yeni bölümde başka neler olacak? İşte Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sadakatsiz Yeni Bölüm Fragmanı

Sadakatsiz Son Bölüm Özeti

Sadakatsiz Son Bölüm Özeti

Asya, oğlu Ali ve kendi için endişelenmeye başlıyor. Peki Asya'ya bunu yapan kim?

Evine yapılan saldırı Asya’yı huzursuz etse de Volkan’ın hayatlarına karışmasına izin vermemeye kararlıdır. Volkan’ın attığı adımlar çevresi tarafından sorgulanırken, Gönül’ün bu soğuk savaşta yeni bir planı vardır. Öte yandan, çevresindeki gerginlik Ali’yi olumsuz etkiler ve okulda yaşadığı bir problem beklenmedik sonuçlar doğurur. Asya yaşadığı güçlükleri bir bir aşmaya kararlı olsa da kendisini bekleyen son tehlikeden habersizdir.

Asya, Ali’yle kurduğu iki kişilik dünyanın Volkan tarafından tehdit edilmesine izin vermeyecektir. Ancak Ali için onunla bir ateşkes yapması gerektiğinin farkındadır. Asya’nın sınırlarını zorlamaktan vazgeçmeyen Volkan’ın kararları, Derin’i huzursuz etse de, Volkan, Asya ile Ali’nin hayatının bir parçası olduğunu ispat etmekte kararlıdır.

Sadece Asya'yı değil, arkadaşlarını da hedefine alan Volkan'ın hepsi için ayrı bir planı vardır... Dengeler değişmeye başlar ve Volkan harekete geçer.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
s p ş

vah, o neydi gı?

ceren yildirim

Orospu volkan