Görüş Bildir
Haberler
Saçma Trendlerle Dolu 2018'e Eklenen Yepyeni Bir Akım: Kalça Dekoltesi

etiket Saçma Trendlerle Dolu 2018'e Eklenen Yepyeni Bir Akım: Kalça Dekoltesi

Stres çarkı, uzaylı dansı, simle boyanmış memeler derken 2018 bize çeşit çeşit şaşkınlık veren akımları yaşatmaya devam ediyor. En son memelerin büstiyer altından hafif görünmesi 'trend'inden sonra artık kalça kemiklerini açıkta bırakmak da moda. 

Ağırlıklı olarak Kardashian ailesinden gördüğümüz 'kalça dekoltesi'ni sizler için Unilad'den derledik.

Kaynak: https://www.unilad.co.uk/viral/hip-cl...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü magazin dergilerinde havalar ısındıkça daha çok görmeye başladığımız bikinili çekimlerden birinde bakınız örneğin: Bella Hadid ve eski Sahil Güvenlik dizisi tarzı!

Ünlü magazin dergilerinde havalar ısındıkça daha çok görmeye başladığımız bikinili çekimlerden birinde bakınız örneğin: Bella Hadid ve eski Sahil Güvenlik dizisi tarzı!

Ama bu modanın yaratıcısı diyebileceğimiz kadınlar elbette Kardashian kızlar. Kylie Jenner sık sık leğen kemiklerini dışarıda bırakan pozlar veriyor.

Ablası Kim de, giyinik pozlar verdiğinde sık sık bu bölgeyi açıkta bırakan çamaşırlar tercih ediyor.

Çok yeni bir moda olduğunu iddia edemeyiz. Zaten 2018 bir dekolte yılı oldu diyebiliriz.

Vücut olumlama hareketinin öncülerinden Ashley de akıma uymuştu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birçok diğer model gibi...

Hatırlarsanız çok yakın zamanda ise simli memeler ve popolar modaydı. Yurt dışında müzik festivallerinde bu trend'i bol bol gördük.

Unilad editörü ise düşüncelerini şöyle anlatmış

'Şimdi, “modaya uygun” ve “uygun değil” kavramlarının öznel olduğunu daha iyi anlıyorum. Kime neyin yakıştığı her zaman ön planda olmuyor ve hepimiz er ya da geç moda tuzaklarına düşüyoruz. Poponuza parıltı uygulamak size çekici geliyorsa, bu sizin ayrıcalığınızdır. Gidin ve poponuzu parlatın!

Ancak, öte yandan biraz yargılayıcı olmamak da elimde değil. Sim dediğiniz şeyi okul çocukları dandik doğum günü kartıları süslerken kullanır. Kıyafetler için değil. Ama, eğer vücudunuzda eksik olan bir ışıltı olduğunu düşünüyorsanız, bu size güzel geliyorsa kimi eleştireceğim ki ben?

Öyle bir çağda yaşıyoruz ki, babalarımız döneminden kalmış aşırı pahalı ürünler için sadece bir ünlü tartışma yaratan solcu ya da kölelik karşıtı bir yorum yapan ünlü öneriyor diye, sıraya girenler onlarca insan var. Yani vücuda sim sürülmüş ya da leğen kemikleri açıkta bırakılmış, bu da bir şey mi?'

Sonuçta bizim vücudumuz, bizim kararımız!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
612
126
86
74
44
24
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jane-su

hiç uğraşmayın direk açın götü. popolara özgürlük akımı getirin.

cihad

Hangi direk kanka?

Pasif Kullanıcı

Sizin vücudunuz da henüz cinselliği idrak edemeyen ve etmemesi gereken çocuklar görüyor bunları. Keşke biraz sorumluluk alsanız.

İki Ruhlu

Keşke erkekler de bu akıma katılsa :D