Görüş Bildir
Haberler
Rüyalarına En Çok Benzeyen Tabloyu Seç Seni Sana Anlatalım!

Rüyalarına En Çok Benzeyen Tabloyu Seç Seni Sana Anlatalım!

godot
28.08.2023 - 19:01

Öyle tablolar vardır ki rüyalardan kopu gelmiş gibidir. Peki senin rüyalarına en çok benzeyen tablo hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Hangi tablo rüyalarına daha çok benziyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sen bir nostalji tutkunusun.

Sen bir nostalji tutkunusun.
onedio.com

Sen gerçek bir nostalji tutkunusun. Eski şarkıları, eski filmleri, eski güzel günleri hafızandan asla silemiyorsun. Belki de silmiyorsun. Geçmiş güzel günleri düşünmek seni mutlu ediyor. Bugünden de keyif alman gerektiğini, bugünlerin de gelecekte tatlı anılar olarak kalacağını hatırlatıyor sana.

Sen doğaya aitsin.

Sen doğaya aitsin.
onedio.com

Sen doğadan olmaktan, sonsuz gökyüzünün altında olmaktan mutlu olanlardansın. Yapay şeyler sarmıyor seni. Dört duvar arasında olmak, betonlarla çevrili bir şehirde yaşamak hayattan aldığın tadı azaltıyor. Sen doğadaki bitmek bilmeyen dönüşümü, doğanın sessizliğinin huzurunu seviyorsun.

Sen ailene çok düşkünsün.

Sen ailene çok düşkünsün.

Sen gerçek bir aile insanısın. Ailenin yanında huzur buluyor, ait olduğun yerin orası olduğunu hissediyorsun. Çok evcimen, çok tatlı birisin. Çevrendeki herkese enerji veriyorsun. Herkese senden lazım desek abartmış olmayız.

Sen tam bir kaos insanısın.

Sen tam bir kaos insanısın.
onedio.com

Sen hareket seviyorsun, devinim seviyorsun. Durağan bir yaşam sana göre değil. Değişim, yenilenme mutlaka hayatının bir parçası olmalı. Sabir bir yaşam istemiyor, dinamikleri durmadan değiştiriyor, mücadele ediyorsun. Senin de keyfin bu.

Sen sosyal kelebeksin.

Sen sosyal kelebeksin.
onedio.com

Sen gerçek bir sosyal kelebeksin. Yalnızlığa gelemiyorsun. Yalnız yemez, yalnız içmez, yalnız gezmezsin. Sana göre hayat paylaştıkça güzelleşen, değerlenen bir şey. Bu yüzden paylaşmayı, sevmeyi, sevilmeyi hayatının merkezine koymuşsun.

Orijinal insan.

Orijinal insan.
onedio.com

Sen olaylara her zaman farklı bir bakış açısı getirebilen, herkesin görmediğini görebilen birisin. Kafan başkalarına göre farklı çalışıyor. Kimilerine ilginç gelsen bile herkes senin ne kadar orijinal biri olduğunun farkında.

Yaratıcı zihin.

Yaratıcı zihin.
onedio.com

Sen ne yaparsan yap sıfırdan yapmayı seviyorsun. Parçalayan, kıran ve sonra en iyi haliyle tekrar birleştiren bir zihnin var. Ne iş yaparsan yap bu üretmekten keyif alıyorsun. Senin de işin bu...

Yalnızlar sokağının muhtarısın.

Yalnızlar sokağının muhtarısın.

Sen yalnızlığı seviyorsun. Kimseden bir beklentin olmaması senin için dünyadaki en büyük lüks. Kimseye karşı sorumluluk hissetmiyorsun. Senin huzurlu olabildiğin, kafanın rahat olabildiği yegane anlar yalnız olduğun anlar. Bu yüzden yalnızlığı çoook seviyorsun.

İçinde ne fırtınalar kopuyor.

İçinde ne fırtınalar kopuyor.
onedio.com

Sen biraz hisli birisin çok belli. Fakat bu hislerini açmakta, duygularını dışarıya vurmakta zorlanıyorsun. Farkındalığı yüksek ve çok iyi bir gözlemcisin ayrıca. Dışarıda olup biten ne varsa her şeyin farkındasın. Yine de anlaşılamayacağını düşündüğün için birçok şeyi içinde yaşamayı tercih ediyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
12
11
2
2
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr Tg

anlaşılamayacağını düşündüğün için birçok şeyi içinde yaşamayı tercih ediyorsun.

nurcii

Yalnızlar sokağının muhtarısın.Sen yalnızlığı seviyorsun. Kimseden bir beklentin olmaması senin için dünyadaki en büyük lüks. Kimseye karşı sorumluluk hisset... Devamını Gör

Yurdagül

Sen doğadan olmaktan, sonsuz gökyüzünün altında olmaktan mutlu olanlardansın. Yapay şeyler sarmıyor seni. Dört duvar arasında olmak, betonlarla çevrili bir ş... Devamını Gör