Görüş Bildir
Haberler
Rusya’da YotaPhone 2 satışlarına başlandı

Rusya’da YotaPhone 2 satışlarına başlandı

Burhan Emre Uzun
11.12.2014 - 18:12 Son Güncelleme: 16.12.2014 - 17:49

Rusya’da YotaPhone 2 satışlarına başlandı

Rusya’da bu aydan itibaren YotaPhone akıllı telefonunun ikinci versiyonunun satışlarına başlandı..

Şirket 2014 yılının Şubat ayında Barselona’da düzenlenen Mobile World Congress sergisinde YotaPhone akıllı telefonunun ikinci sürümünü göstermişti. YotaPhone 2 YotaPhone 1’den farklı olarak ikinci ekranı ile dokunmatik ve SMS yazmaya, çağrılara cevap vermeye ve başka işlemler yapmaya imkan veriyor.

Yeni YotaPhone akıllı iki ekranla donatılmış: film izlemek, fotoğraflara bakmak, internette çalışmak için 1920×1080 çözünürlükü renkli 5 inçlik Amoled ekran ; bildirimlere bakmak, elektronik kitap okumak için ise 960×540 çözünürlüklü siyah 4,7 inçlik EPT (elektronik mürekkep teknolojisi) ekran. Her iki ekran tamamen dokunmatik özellik ile donatılmış. Siyah renkli ekranda (arka ekran oluyor) SMS yazmak, çağrılara cevap vermek oldukça kolay. Cihaz 2,3 QHz dört çekirdekli işlemci ve iki kamera ile donatılmış. Flash özelliğine sahip 8 megapiksellik arka kamera ve 2 megapiksellik ön kamera. YotaPhone aklıllı telefonunun temel hafızasının hacmi 2 GB dahili bellek ise maksimum 32 GB yer sunma özelliğine sahip.

Yota Devices bu akıllı telefonu Avrupa’nın 20 ülkesinde satmayı planlıyor ve sonraki yılın başında bu listeye Asya-Pasifik bölgesinden bazı ülkeleri ve Çin’i dahil edecek. Yota Devices’in Genel Müdürü Vladislav Martınov ileride YotaPhone akıllı telefon satışının %33 ‘ünün Kuzey Amerika pazarının payına düşeceğini söyledi.

Kaynak : Rusya’da YotaPhone 2 satışlarına başlandı

Kaynak: http://bemreuzun.com.tr/rusyada-yotap...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın