Görüş Bildir
Haberler
Ruhun Hangi Dünya Milletine Ait?

etiket Ruhun Hangi Dünya Milletine Ait?

Osman Avcı
24.01.2023 - 12:38

Ait olduğumuz millet bizim seçimimiz değil; lakin ruhumuz illaki bir yerlere ait! Orası neresi, hangi millet?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lisedeki favori dersinle başlayalım!

2. Peki ya, favori aktiviten?

3. Çok temel bir soru: Hangi mevsim?

4. Ruhunun ait olduğu ülkeye gittin diyelim. Bu ülkede en kullanışlı kıyafet hangisidir?

5. Tarihteki hangi yabancı büyük şahsiyeti diriltmek istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gelecekte olması muhtemel hangi olay/olgu seni heyecanlandırıyor?

7. Peki ya, bununla ilgili seni ne korkutuyor?

8. Son soru: Avrupa Birliği hakkında ne düşünüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Alman" çıktı!

"Alman" çıktı!

Vaoovv... Tebrikler! Senin ruhun aslında dünyanın en saf, en üst, en ari milletine ait. Şu dünya üstünde Almanlar kadar başarılı bir millet daha yok. Araba desen onlarda, bilim-teknik desen onlarda, futbol desen, eh haliyle, onlarda. Mekaniksin, planlısın, programlısın. 5 yıllık programını yaparsın ve o asla şaşmaz yani. Başarılısın ayrıca ve bu başarının şansla uzaktan yakından alakası yok. Kısaca üstün Alman teknolojisisin. Auf wiedersen übermensch!

"İspanyol" çıktı!

"İspanyol" çıktı!

Senin ruhun dünyanın, eğlenceye en düşkün milletine ait. Bir yerde bir parti varsa mutlaka orada sen varsın. Düğünlerden eksik olmayan Kamber gibisin bir nevi. Sıcakkanlı ve cana yakınsın da, senden iyi dost/arkadaş olur. Ayrıca sabrın sonsuzdur. Sabır taşının çatladığı görülmemiştir. Kısaca dilinde iki söz siesta ve fiesta!

"Fransız" çıktı!

"Fransız" çıktı!

Senin ruhun dünyanın en acayip insanlarına sahip milletine ait. Sen basitçe 'le unique' dedikleri insanlardansın. Nadir bulunan yani: Numunelik! Seni başkasına sorsak, ilk diyeceği hiç şüphesiz 'değişik' olurdu. Tavırların ve de hareketlerin çoğuna ilginç gelir ve başta sana alışamazlar. Sevenin olduğu kadar nefret edenin de çoktur yani. Eee iz bırakmak böyle bi' şey olsa gerek. Kibirlisin de. Ama bu kibir senin bilgi ve kültüründen ileri gelmekte,  M./Mme Français!

"Kanada" çıktı!

"Kanada" çıktı!

Senin ruhun dünyanın en saf, en temiz kalpli insanlarına sahip milletine ait. Evet, çok temiz kalplisin ki, birisi senin ayağına bassa ondan özür dilersin, o derece. Bu saflığın çoğu kişi için dalga konusu olsa da aslında çok güzel bir şey ve her şeyden öte bir erdem. İyilik meleğisin kısaca. God bless Canada :)

"Koreli" çıktı!

"Koreli" çıktı!

Senin ruhun Güney Kore'ye ait. Senin en öne çıkan ve süper özelliğin, güler yüzün. Binlerce badire atlatmana ve feleğin türlü çemberinden geçmene rağmen o yüzündeki tebessüm asla eksik olmaz; sana bakanın içi açılır yani. Bunun yanında saygılı bir insansın. Başkalarından da aynısı bekliyorsun haliyle. Sınırları asla aşmazsın yani. Çocuk ruhlu ve yardımsever olduğunu söylemek gerek.

"İskandinav" çıktı!

"İskandinav" çıktı!

Senin ruhun gerçek dünya milletleri arasında elf ırkına en yakın millete ait. Zerafet en belirgin özelliğin. Bunu, kıyafet seçiminde, hareketlerinde, konuşmalarında, insanlara yaklaşımında görmek çok mümkün. Allah vergisi bir şey bu ama, asla sonradan kazanılmaz. Bu zerafet, başkalarına soğuk gelse de, asla öyle biri değilsin. Sadece yeni tanıştıklarına mesafelisin, ilişkiyi tüketmemek için makbulü budur!

"İngiliz" çıktı!

"İngiliz" çıktı!

Senin ruhun dünyanın en asilzade milletine ait. Doğuştan gelen bir kibarlık, bir asillik var her şeyinde. Birisi seni yemek yerken görse 'vay arkadaş biz bu zamana kadar, yemek yemiyormuşuz; otlanıyormuşuz' der, o kadar! Diplomatsın ayrıca. İlişkiler arasındaki bağlantıyı saniyesinde çözer, anında strateji kurabilirsin. İş bağlamak, iş bitirmek tam senin işin yani, ey güneş batmayan ülkenin biricik ferdi!

"Kübalı" çıktı!

"Kübalı" çıktı!

Senin ruhun, en idealist millete ait. Dünya bir yana, sen bir yana. Kafa tutmak, oyun bozmak senin işin; hem de oldukça kısıtlı imkanlarla. Bunun formülü cüret etmek ve inanmak pek tabii ki! Dobrasın da. Darağacında olsan ve ilmek boynuna geçtiği anda bile, doğru bildiğini okursun. Eee fikirlerin insanı olmak ve adanmış bir ruh olmak öyle kolay iş değil. Fakirlik bile burada mesele değil; 'hür olayım da varsın hamburger yemeyeyim' diyenlerdensin. 'Hasta la victoria siempre!'

"Arjantinli" çıktı!

"Arjantinli" çıktı!

Senin ruhun güneşin ülkesine ait! Dünyanın en gamsız insanı olman kuvvetle muhtemel. Dibine bomba düşse, 'Hay Allah neden bu kadar ses çıktı ki!' dersin, o derece etrafla alakan yok. Canını sıkan tek şeyse, stresli ve agresif insanlar. Onları anlamakta zorluk çekiyorsun. Çünkü insan mutlu olmak için yaşar, sen de bunu biliyorsun, formülü ise arka cebinde. Kastırmıyorsun ayrıca, komplekslerinse: Not Found. Ütopyada yaşıyorsun sen kısaca!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1610
918
588
331
292
186
176