Görüş Bildir
Haberler
Ruh Haline Göre Sana İyi Gelecek Elektronik Müzik Sanatçısını Söylüyoruz!

Ruh Haline Göre Sana İyi Gelecek Elektronik Müzik Sanatçısını Söylüyoruz!

Ruh halini iyileştirmek ister misin? Elektronik müzik sana bu konuda yardımcı olacaktır :)

Haydi teste!

1. Başlıyoruz! Son bir yılını düşün şimdi. Ruh halin genelde nasıldı?

2. Diyelim ki şu an canın çok sıkıldı. İlk yapacağın şey ne olur?

3. Aşk belki de ruh halimizi en çok etkileyen şey. Peki sen ‘aşk’ kavramını tek bir kelimeyle özetleyecek olsan ne derdin?

4. Elektronik müzik dinleme sıklığını da öğrenelim mi?

5. Ne tü ritimler daha çok hoşuna gider peki?

6. Tam şu an nasıl hissettiğini de öğrenelim mi?

7. Hayat zaman zaman zorlaşabiliyor. Peki sen hayatta karşılaştığın zorluklara karşı nasıl bir tutum sergilersin?

8. Son olarak senin için iyi hissetmek neymiş onu da öğrenelim ve sonucumuzu görelim!

Adana Twins!

Adana Twins!

Sana iyi gelecek elektronik müzik sanatçısı; Juicy Fruit ve Everyday parçaları ile uzun dönem müzik listelerinin üst sıralarına yerleşen Adana Twins! 

Peki Alman elektronik müziğinin en önemli temsilcilerinden Adana Twins’i İstanbul’da canlı dinlemek ister misin? 

Elektronica Festival’in 15. yılında Türk yemeklerinin gücüyle bir araya gelen ve adını Adana Kebap'tan alan Adana Twins, Türkiye’nin Elektronik Müzik Festivali’nde 28-29 Temmuz’da senin için sahne alıyor. Programı incelemek ve bilet almak içintıkla!

Worakls!

Worakls!

Sana iyi gelecek elektronik müzik sanatçısı; 'Elea' isimli parçasıyla dikkatleri üzerine çeken Hungry Music plak şirketi kurucularından Worakls!

Peki  kendine özgü orchestral progressive house soundu ile elektronik müziğin son yıllardaki en başarılı isimlerinden biri olan Worakls'ı İstanbul’da canlı dinlemek ister misin?

Elektronica Festival’in 15. yılında festivallerin aranan ismi Worakls, Türkiye’nin Elektronik Müzik Festivali’nde 28-29 Temmuz’da senin için sahne alıyor. Programı incelemek ve bilet almak için tıkla!

Giorgia Angiuli!

Giorgia Angiuli!

Sana iyi gelecek elektronik müzik sanatçısı; doğaçlama yaparak geliştirdiği tekniği ile elektronik müzik dünyasının dikkatini çekmeyi başaran Giorgia Angiuli. 

Peki elektronik müziğin en yetenekli ve orijinal isimlerinden biri olan Giorgia Angiuli’yi İstanbul’da canlı dinlemek ister misin? 

Elektronica Festival’in 15. yılında oyuncakların müzisyeni Giorgia Angiuli, Türkiye’nin Elektronik Müzik Festivali'nde 28-29 Temmuz’da senin için sahne alıyor. Programı incelemek ve bilet almak için tıkla!

Rey & Kjavik!

Rey & Kjavik!

Sana iyi gelecek elektronik müzik sanatçısı;  ilk albümü 'Rkadash'ı yaparken İstanbul Boğaz'ından ilham alan Rey & Kjavik

Peki artık özdeşleştiği Katermukke'nin yanı sıra Compost,Exploited ve Get Physical'a ait Kindisch gibi dünyaca ünlü plak şirketlerinden yayınlanan parçalarıyla da tanınan Rey & Kjavik'i İstanbul'da canlı dinlemek ister misin?

Elektronica Festival’in 15. Yılında Rey & Kjavik, aşık olduğu İstanbul'a 28-29 Temmuz'da Türkiye’nin Elektronik Müzik Festivali'nde sahne almak için geliyor. Programı incelemek ve bilet almak için tıkla!