Görüş Bildir
Haberler
Rio 2016'ya Başarılarının Yanı Sıra Güzellikleriyle de Damga Vuracak 21 Kadın Atlet

etiket Rio 2016'ya Başarılarının Yanı Sıra Güzellikleriyle de Damga Vuracak 21 Kadın Atlet

Rio 2016 Olimpiyatları bu geceki açılış seremonisiyle başlıyor. 206 ülkeden 10 binin üzerinde sporcunun katılacağı Rio 2016'da, başarılı spor yaşamlarının yanı sıra modellik kariyerleriyle de dikkat çeken kadın sporcular da yer alacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Melanie Adams

1. Melanie Adams

Avustralyalı sporcu Melanie Adams, spor kariyerinin yanı sıra modellik kariyeriyle de ismini duyuranlardan. Sırıkla atlama branşında boy gösterecek genç sporcu, 2012 Olimpiyatları'nda da yer almış ve dikkatleri üzerinde toplamıştı.

2. Maria Kirilenko

2. Maria Kirilenko

Rus tenisçi Kirilenko, aynı zamanda modellik de yapan bir başka sporcu. Çift kadınlarda 2012 Olimpiyatları'nı bronz madalya ile kapatan Maria, bakalım bu sefer altın madalyaya uzanabilecek mi? Her halükarda en çok ilgi çeken simalardan biri olacağı bir gerçek.

3. Hope Solo

3. Hope Solo

ABD'yi kadın futbolu branşında temsil edecek olan kaleci Hope Solo, daha önce 2 kez olimpiyat madalyası kazanmasının yanı sıra, bir kere de Dünya Kupası'na uzanmıştı. 2003 yılından beri profesyonel kariyerine devam eden ve dünyanın en iyi kadın kalecilerinden olarak gösterilen Hope Solo, sporseverlerin ilgi odağında olacak.

4. Antonija Sandrić

4. Antonija Sandrić

28 yaşındaki Hırvat basketbolcu Sandrić, gençliğinde pek çok sporu deneyip sonrasında basketbola yönelmiş. 2005'ten beri kariyerine devam eden 1.80 boyundaki güzel sporcu, 2012 Londra Olimpiyatları'nda en güzel atlet olarak seçilmişti. Bu olimpiyatlarda da tüm gözlerin onda olacağından kimsenin şüphesi yok.

5. Ellen Hoog

5. Ellen Hoog

Hollanda'yı çim hokeyinde temsil edecek Ellen Hoog, daha önce iki kere olimpiyat altın madalyası ve iki kere de dünya şampiyonluğu kazanmıştı. 2016'da da yine altın madalyanın en büyük favorilerinden biri olan takımıyla birlikte oldukça ilgi çekecek gibi duruyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lauren Sesselman

6. Lauren Sesselman

Kanadalı futbolcu Sesselman muhtemelen birkaç hafta boyunca medyanın en gözde isimlerinden olacak. Daha önce de olimpiyat madalyası kazandığını söyleyelim, kendisi daha çok izleyebilmek için finale kadar çıkması desteklenecek isimler arasında olacak.

7. Paige Spiranac

7. Paige Spiranac

ABD asıllı golfçü Spiranac da olimpiyatlara katılacak isimler arasında gözlerin üzerinde en çok olacağı sporcular arasında.

8. Ana Ivanovic

8. Ana Ivanovic

Sırp asıllı başarılı tenisçi Ana Ivanovic de sporseverlerin en çok ilgisini çekecek sporculardan biri konumunda. Kariyeri başarılarla dolu olan Ivanovic, güzelliğiyle de ün yapmış durumda. Bakalım bu olimpiyatlara damga vurabilecek mi?

9. Amina Kajtaz

9. Amina Kajtaz

Bosna Hersek adına 100 m kelebekte yarışacak olan Amina Kajtaz da heyecanla beklenen yarışmacılar arasında. Hatta daha şimdiden kameraların ilgi odağı haline gelmeyi başardı.

10. Anastasia Ashley

10. Anastasia Ashley

ABD'li sporcu Anastasia Ashley de olimpiyatların en popüler isimlerinden biri olacağa benziyor. 29 yaşındaki sporcu, sportif başarılarının yanı sıra medyada da kendine pek çok kez yer bularak güzelliğiyle sık sık gündeme gelmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Michelle Jenneke

11. Michelle Jenneke

Avustralya doğumlu Jenneke, Barcelona'da düzenlenen 2012 Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası'nda yaptığı ısınma dansı ile sporseverler arasında baya bir popülarite kazanmıştı. Engelli koşu branşında yarışacak atlet, olimpiyatların en gözde sporcularından biri olacak.

12. Sophie Horn

12. Sophie Horn

Britanyalı golfçü Sophie Horn, başarılarla dolu spor kariyerinin yanı sıra kişisel eğitmenlik de yapıyor. Daha önce pek çok ünlü spor dergisinin kapak güzeli olan Horn, aynı zamanda en seksi kadın golfçü de seçilmişti.

13. Alex Morgan

13. Alex Morgan

ABD'li futbolcu Alex Morgan, 21 yaşında ABD futbol takımının en genç üyesi olma ünvanını kazanmıştı. 2012 Olimpiyatları'nda mücadele eden ve takımının altın madalya kazanmasında büyük rol oynayan sporcu, o sene ABD'de 'Yılın Kadın Atleti' ödülünü de kazanmıştı. Güzelliğiyle de ilgi odağı olan sporcu, bakalım aynı başarıları bu olimpiyatlarda da yakalayabilecek mi?

14. Allison Stokke

14. Allison Stokke

ABD'li sırıkla atlama sporcusu Stokke, bu sene olimpiyatlara hazırlanırken bir yandan da Berkeley Üniversitesi'nde doktora yapmakla meşgulmüş. Hem zeki, hem başarılı, hem de güzel olan sporcu bu olimpiyatların ilgi odaklarından olacak gibi duruyor.

15. Kelsey Robinson

15. Kelsey Robinson

ABD milli voleybol takımında boy gösterecek olan Kelsey Robinson, 1.88 boyunda. Henüz 24 yaşında olan genç sporcu, ilk olimpiyat oyunlarında boy gösterecek olmanın heyecanını yaşıyor. Güzelliğiyle de oldukça ses getireceği düşünülen Robinson, bakalım başarılı bir turnuva geçirebilecek mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Eugenie Bouchard

16. Eugenie Bouchard

Kanadalı tenisçi Bouchard, bir Grand Slam'de tekli branşta finallere yükselen ilk Kanadalı tenisçi olma ünvanına sahip. Başarılı spor kariyerini olimpiyatlarda alacağı bir madalya ile taçlandırmak isteyen güzel atlet, bakalım hedefine ulaşabilecek mi?

17. Camille Leblanc-Bazinet

17. Camille Leblanc-Bazinet

Kanadalı sporcu da ağırlık kaldırmada ulusal seviyede şampiyonluğu bulunan, olimpiyatlarda da zirveyi hedefleyen sporculrdan. Aynı zamanda Kimya Mühendisliği eğitimi almayı da sürdüren genç atlet, güzelliğiyle de pek çok sporseverin ilgisini çekecek gibi.

18. Julie Johnston

18. Julie Johnston

ABD kadın futbol takımı adına olimpiyatlarda boy gösterecek olan Julie Johnston da hem sportif başarılarıyla, hem de güzelliğiyle ön plana çıkan isimlerden.

19. Alana Blanchard

19. Alana Blanchard

ABD'li ünlü sporcu Alana Blanchard da olimpiyatların gözde isimlerinden olacak. Zaten modellik kariyeriyle de tanınan bir isim kendisi.

20. Daria Klishina

20. Daria Klishina

Rusya adına uzun atlamada yarışacak olan Daria Klishina, ilk olimpiyat oyunlarına oldukça iddialı geliyor. Güzel atletin aynı zamanda modellik yaptığını da belirtelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Caroline Wozniacki

21. Caroline Wozniacki

Danimarkalı tenisçi Wozniacki de sporseverler tarafından en çok tanınan sporcular arasında. Bir İskandinav ülkesinde doğup tenis sıralamasında ilk sıraya kadar çıkabilen ilk sporcu olma ünvanını hala koruyan güzel tenisçi, bu olimpiyatlarda da başarıyı hedefliyor.

Seyir zevki yüksek, eğlenceli bir olimpiyat izlememiz dileğiyle...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
305
146
110
34
20
18
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevilay

squat şart oldu.

Narek Ararat

erkekleride istiyoruz admin ozellikle su brezilyali antonia moreira'midir nedir bide su kubali yakisikli

Katilice

Şöyle karıya kıza düşkün olmayan,bir kadının fiziğiyle güzelliğinden daha çok, kültürüyle zekasıyla,yeteneğiyle,İNSANLIĞIYLA ilgilenen bir erkek varsa, sanır... Devamını Gör

BwK

sen erkekleri tanıdıgını sanıyorsun ablacım "Asla aynı anda iki yere kan gitmiyor" demişsin de bil istedim, her erkek güzelliğinden etkilendiği or.spunun, gü... Devamını Gör