Görüş Bildir
Haberler
Renault Kwid Türkiye'deki En Ucuz Otomobil Olacak! Renault Kwid Türkiye Fiyatı Ne Kadar, Ne Zaman Gelecek?

Renault Kwid Türkiye'deki En Ucuz Otomobil Olacak! Renault Kwid Türkiye Fiyatı Ne Kadar, Ne Zaman Gelecek?

Müge Kakşi
02.12.2021 - 21:32

Artan döviz fiyatları her şeyi olduğu gibi araba fiyatlarını da etkiledi. Araba almak isteyen birçok vatandaş fiyatların yükselmesinden dolayı araba hayallerine ara verdi. Araba almanın neredeyse hayal olduğu şu günlerde araba almak isteyen vatandaşı sevindiren bir haber geldi. Renault'un en ucuz modeli Kwid'in Türkiye'de satışa çıkacağı ve fiyatının da oldukça uygun olacağı iddia edildi. Peki Renault Kiwid Türkiye fiyatı ne kadar? Renault Kwid Türkiye'ye gelecek mi? İşte Renault Kwid fiyatı ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Renault Kwid Türkiye'ye Gelecek Mi? Fiyatı Ne Kadar?

Renault Kwid Türkiye'ye Gelecek Mi? Fiyatı Ne Kadar?

Sıfır otomobillerde yaşanan fiyat artışı ikinci ellerde de fiyat artışı yaşanmasına neden olurken, otomobil almak isteyenler ucuz araçları özellikle takip ediyor. Renault'un Hindistan için ürettiği bir otomobili almak isteyenler Renault'un en ucuz otomobili olarak bilinen Kwid'in Türkiye pazarına girip girmeyeceğini merak ediyor.

Yakın zamanda modelin Türkiye pazarına gireceği iddia edildi. Eğer iddialar doğruysa Kwid, Türkiye'de satılan en ucuz sıfır otomobil olmuş olacak.

Hindistan'da Fiyatı 70 Bin Lira

Hindistan'da Fiyatı 70 Bin Lira

Renault Kwid'in Hindistan'da satıldığı fiyatın 70 bin lira civarında olduğu belirtildi. Eğer ülkemizde satışa çıkarsa bazı vergiler de eklenebilir. Eğer satış fiyatı içerisine vergileri de eklersek otomobilin fiyatı 100 bin TL ile 120 bin TL arasında olacaktır.

Renault Kwid Özellikleri

Söz konusu araç modeli, 50 beygir güce ve 0.8 litrelik motora sahip. Kwid yakıt olarak da kullanıcılara tasarruf sağlayabilecek bir model.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
12
4
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Putler

Bence reis 120.000'e otomobil satılmasına müsaade etmez, şunu yuvarlak hesap 200 yapın der.