Görüş Bildir
Haberler
Rasim Ozan Kütahyalı 'Esas Küresel Linç Ülkemize Yapılmak Üzere' Dedi ve Boşnak Direnişini Örnek Gösterdi

etiket Rasim Ozan Kütahyalı 'Esas Küresel Linç Ülkemize Yapılmak Üzere' Dedi ve Boşnak Direnişini Örnek Gösterdi

Batuhan
22.11.2017 - 14:00 Son Güncelleme: 22.11.2017 - 15:48

Boşnaklara yönelik hakaret içeren ve infial yaratan sözleri ardından Beyaz TV'den kovulan ve  hakkında üç ayrı suç duyurusu yapılan Rasim Ozan Kütahyalı, sessizliğini bozdu. Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Boşnak direnişini örnek alarak Erdoğan’ın liderliğinde birleşmemiz gerekir' diyen Kütahyalı, 'Ben samimiyetle incinerek bana küfreden Boşnak kardeşlerimi dahi anlıyor ve hepsine hak veriyorum' ifadelerini kullandı ve 'zevzeklik’ itirafında bulundu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Esas küresel linç ülkemize yapılmak üzeredir'

'Esas küresel linç ülkemize yapılmak üzeredir'

Sarf ettiği sözler nedeniyle tartışmaların da odağına yerleşen Rasim Ozan Kütahyalı, sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulundu. ABD'nin Türkiye'ye saldırı hazırlığında olduğunu ileri süren Kütahyalı 'Böyle bir dönemde bana yapılan linci zerre umursamıyorum. Esas küresel linç ülkemize yapılmak üzeredir.  Bizim de ABD saldırısı sürecinde Boşnak direnişini örnek alarak Erdoğan’ın liderliğinde birleşmemiz gerekir' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Gün birlik ve bütünlük günüdür'

'Gün birlik ve bütünlük günüdür'

Kütahyalı şöyle devam etti: “Türkiye yaklaşan bu ABD saldırısı karşısında milli mutabakat halinde olmak mecburiyetindedir. 1992 yılında Bosna’da da farklı siyasi gruplar vardı ama ülkelerine saldırıldığında Bilge Kral Alia’nın liderliğinde birleştiler. Bizim de ABD saldırısı sürecinde Boşnak direnişini örnek alarak Erdoğan’ın liderliğinde birleşmemiz gerekir. Bosnalıların bilge kral Alia’nın liderliğinde birleşip saldırıları püskürttüğü gibi biz de Erdoğan’ın liderliğinde bunu başarabiliriz. Farklılıklarımızı bir süre için tıpkı Bosna halkının 1992-95 arası yaptığı gibi paranteze almalıyız. Gün birlik ve bütünlük günüdür.”

'Yaptığım bir zevzekliktir'

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Büyük saldırı yaklaşıyor ve ölümüne savaşacağız'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyadan Rasim Ozan'ın açıklamalarına tepkiler de geldi: 'Konuştukça batıyorsun'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne olmuştu? 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
445
217
106
15
12
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Narki

ya rica ediyorum şunun ismi dahi geçmesin Onedio'da..

Çapulcu Kayra

bu soysuzu ve nihat doğanı verecen abazaların koğuşuna sabaha kadar saxo öğrensinler.

Kayzer Soze

Ya üzülme ROK bu ülkede hiç bir suç mükafatsız kalmaz hele hele nefret suçu kesin ödüllendirilir. 2 gün sonra her şey unutulur sen de 50-60 bin TL maaşla sar... Devamını Gör