Görüş Bildir
Haberler
Pringles Logosunu Mu Değiştirdi? 20 Yıl Sonra Gelen Logo Değişimi!

Pringles Logosunu Mu Değiştirdi? 20 Yıl Sonra Gelen Logo Değişimi!

GNS
13.10.2021 - 15:41

Son dönemlerde adı bilinen büyük markalarca popülerleşen bir furya olan logo değişimi etkisini sürdürüyor. Önemli fast food markalarından Burger King, çevrimiçi yemek hizmeti sunan Yemeksepeti ve otomobil markası olan Volvo logolarını sadeleştirerek, kullanıcılara yeni bir dizayn sundu. Logosunu değiştiren markalar genel olarak tasarımların görünümlerinin fazla sade oldukları yönüyle eleştiriye maruz kalırken favori patates cipsi markalarından Pringles da yıllar sonra logosunda değişiklik yapma kararı verdi! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pringles'ın Maskotu Değişti

Pringles'ın Maskotu Değişti

Birleşik Krallıkta satışa sunulmasının ardından 30 yıl geçen marka bunu farklılığa gitmek için bir vesile olarak görüp 20 sene sonra logolarını değiştirdi. Marka maskotu olan Bay P(Julius Pringles)’nin görüntüsünü sadeleştirdi. Değişen görüntüsüyle saçlarını ve papyonunu kaybeden Bay P yeni kaşlarıyla dikkatimizi çekti. Tasarımın önceden detaylı ve incelikli hali ise yerini tamamen sade düz hatlara bıraktı. Detaylarından vazgeçilen logonun boyutunun eskiye oranla daha büyük olması göze çarptı. Logoda font ve yazı tipinde de benimsedikleri “minimalizm” akımına uygun olarak değişikliğe gidildi. Maskot haline gelen logo Bay P’nin tasarımını ise 1967 yılında Arch Drummond yapmıştı.

Pringles'ın Eski Logolu Son Stokları

Pringles'ın Eski Logolu Son Stokları

Eski logolu Pringles paketlerini görmek için hala vaktimiz var. Logo değişimi öncesi üretilmiş olan tüm ürünlerin stokları tükenene kadar satışları devam edecek. Sonrasında ise Pringles yeni logosuyla karşımıza çıkacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adige Shapsug

Lezzetli ve bir o kadar da pahalı cips