Görüş Bildir
Haberler
Şehit Polislerin İsimleri Belli Oldu

Şehit Polislerin İsimleri Belli Oldu

Fatih UZUN
26.09.2014 - 22:31 Son Güncelleme: 27.09.2014 - 11:07

BİTLİS-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan polis noktasına roket ve uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası bölgeye giden takviye ekibi taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 5 polisin yaralandığı belirtildi. Bitlis Valisi Orhan Öztürk Bitlis Devlet Hastanesi'nde yaptığı açıklamada meydana gelen kazada yaralanan 5 polisten 3'ünün hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu söyledi.

Saldırı, saat 21.30 sıralarında Bitlis-Diyarbakır karayolu Arıcılık mevkiindeki polis noktasına yapıldı. Silahlı bir grup, ilk olarak noktaya roket atıp ardından da uzun namlulu silahlarla ateş etti. Polis noktasında bulunan nöbetçilerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Yaklaşık 10 dakika süren çatışmaya takviye olarak giden polisleri taşıyan zırhlı araç olay yerine yakın bölgede kaza yaptı. 

VALİ'DEN AÇIKLAMA

Bitlis-Diyarbakır karayolundaki Arıcılık mevkiinde bulunan polis kontrol noktasına roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı sonrası bölgeye giden takviye ekibi taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 5 polisin yaralandığı belirtildi. Bitlis Valisi Orhan Öztürk Bitlis Devlet Hastanesi'nde yaptığı açıklamada meydana gelen kazada yaralanan 5 polisten 3'ünün hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayak şehit olduğunu söyledi. 

ŞEHİT POLİSLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Bitlis-Diyarbakır karayolu Arıcılık mevkiinde bulunan polis kontrol noktasına roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı sonrası takviye amaçlı bölgeye giden ekibi taşıyan zırhlı şortlant araç virajlı yolda devrilmişti. Kontrol noktasına yaklaşık bir kilometre kala takla atan araçtan 5 polis yaralı olarak kurtarıldı. Bitlis Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan polislerden Fatih Sağır, Mustafa Aslan ve Eyüp Emre Kan yapılan müdahaleye rağmen şehit oldu. Aynı kazada yaralanan Ramazan Sancaktar ve Mustafa Kızılay'ın tedavileri ise devam ediyor.

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/polis-noktasina...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0