Görüş Bildir
Haberler
Penti Tayt Günleri Başladı! 1 Alana 1 Hediye Kampanyasında En Çok Tercih Edilen Tayt Modelleri

etiket Penti Tayt Günleri Başladı! 1 Alana 1 Hediye Kampanyasında En Çok Tercih Edilen Tayt Modelleri

Son yılların en popüler giyim ürünleri arasında yer alan taytlar, spor salonunda egzersiz yaparken giymek için tasarlanan bir üründen, her türlü stil ve trendlerle uyumlu bir giyim parçası haline geldi. Sağladığı hareket özgürlüğü nedeniyle günlük giyimde sık sık tercih eden biriyseniz Penti'nin beklenen tayt günleri nihayet geldi! 1 Alana 1 bedava kampanyasının olduğu tayt günlerinde birbirinden güzel tayt modellerini aşağıda sizin için listeledik. 

Bu içerik 07.04.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Shiny Tayt

Shiny Tayt

Yumuşacık kumaşıyla gün boyunca sizi sarıp sarmalayarak rahat bir gün geçirmenizi sağlayacak bir tayt arıyorsanız tercihinizi Shiny Tayt modelinden yana kullanabilirsiniz.

Linkini buraya bıraktım.

Siyah Parlak Tayt

Siyah Parlak Tayt

Vücudu saran kumaşı sayesinde fit gösteren, günlük kullanımda hem rahatlığı hem de şıklığı sunan siyah parlak tayt herkesin dolabında bulunması gereken parçalardan biri. 

Linkini buraya bıraktım.

Haki Dikişsiz Yüksek Bel Fitilli Aktif Tayt

Haki Dikişsiz Yüksek Bel Fitilli Aktif Tayt

Spor yaparken hareket özgürlüğünüzü kısıtlamadan kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir tayt arıyorsanız dikişsiz yüksek bel bir model tercih etmelisiniz. 

Hem rengi hem dokusuyla aradığınız o tayt işte burada.

Siyah Balance Tayt

Siyah Balance Tayt

Vücut enerjisini artıran, spor sonrası kas ağrılarını azaltan ve hareket özgürlüğü sağlayan Balance Tayt, spora giderken vazgeçilmez kıyafetlerinizden biri olacağı kesin. 

Linkini buraya bıraktım.

Siyah Balance Mesh Panelled Tayt

Siyah Balance Mesh Panelled Tayt

Stres seviyesini azaltarak rahatlamanıza yardımcı olan bir tayt kullanmak ister miydiniz?

Penti'nin vücudun enerjisini uyandıran, esnek kumaşıyla rahatlık sağlayan Balance Mesh Panelled taytı kalitesiyle en sevilen taytlardan biri olmaya aday. 

Linki burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büküm Detaylı Bisikletçi Şort

Büküm Detaylı Bisikletçi Şort

Fit gösteren yapısı, rahatlığı ve konforu hissettiren kumaşıyla spor çantanızdan eksik etmeyeceğiniz büküm detaylı bisikletçi bisikletçi şort, çarpaz bel lastiğiyle de oldukça dikkat çekici bir görünüme sahip. 

Beğenenler için linki burada.

Breathable Legging

Breathable Legging

Nem dengesini ayarlayarak nefes alan kumaşıyla tüm günü rahat geçirmenizi sağlayan bu kumaş tayt, '' İyi ki almışım! '' diyeceğiniz modellerden biri olacak. 

Merak edenler için linki burada.

My Size One Size Tayt

My Size One Size Tayt

Keith Haring Koleksiyonu’nun bir parçası olan My Size One Size Tayt, harika rengi ve vücudu saran yapısıyla en çok tercih edilen modellerden biri. 

Beğenenler için linkini buraya bıraktım.

Pembe Kontrast Detaylı Yüksek Bel Tayt

Pembe Kontrast Detaylı Yüksek Bel Tayt

Görür görmez rengine ve duruşuna bayıldığımız bu taytı da eklemesek olmazdı! 

Çapraz bel lastiği detayı, hareket kabiliyetini artıran esnek kumaşı ve harika rengiyle bizim favorimiz olan bu taytı siz de beğendiyseniz buradan sepetinize atabilirsiniz.

Farklı marka ve modelleri tercih etmek isterseniz Amazon'da yer alan uygun fiyatlı tayt modellerine buradan göz atabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın