Görüş Bildir
Haberler
Para İsteyip Öldürmüşlerdi: Halit Ayar'ın Katil Zanlıları Tutuklandı

etiket Para İsteyip Öldürmüşlerdi: Halit Ayar'ın Katil Zanlıları Tutuklandı

İstiklal Caddesi'nde Halit Ayar'ı bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla yağmaya teşebbüs ve kasten öldürme suçlarından mahkemeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Yağmaya teşebbüs' ve 'kasten öldürme'

'Yağmaya teşebbüs' ve 'kasten öldürme'

Halit Ayar'ın İstiklal Caddesi'nde bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan Emrah Yaşar ve Erhan Kurdal, ifadelerinin alınmasının ardından 'yağmaya teşebbüs' ve 'kasten öldürme' suçlamasıyla tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilmişti. 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Katil zanlısı Emrah Yaşar, gazetecilerin sorularına sadece “Pişmanım” cevabını verdi📹

'İyi hal' nedeniyle hapishaneden izin verilmiş

'İyi hal' nedeniyle hapishaneden izin verilmiş

27 yaşındaki Emrah Yaşar'ın 2014 yılında 'Tehdit ve gasp' suçundan tutuklanarak cezaevine girdiği 2016 yılında ise Kırklareli Açık Cezaevi'ne yollandığı öğrenildi. Cezaevindeki 'iyi hali' sebebiyle Yaşar'a 2 Eylül'de izin verildiği kaydedildi. Emra Yaşar'ın 15 suçtan kaydının bulunduğu belirtildi.

27 yaşındaki Erhan Kurdal'ın ise 2019 yılı başında 'Gasp' suçundan cezasını yatarak tahliye olduğu öğrenildi. Erhan Kurdal'ın da 10 suçtan kaydının olduğu ifade edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öte yandan olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı📹

Saldırıda Ayar hayatını kaybederken arkadaşı ise yaralanmıştı👇

Güvenlik kamerası görüntülerinde Ayar ve arkadaşlarıyla bir süre konuşan şüphelilerden Emra Yaşar yanındaki bıçağı çıkartıyor. Ayar'ın bir arkadaşı bıçağı görünce hızla kaçıyor. Bu sırada Ayar şüphelileri sakinleştirmeye çalışırken, bıçak darbesi alıyor. Başka bir güvenlik kamerasında ise Ayar'ın yere düştüğü ve şüphelilerin bir süre başında bekledikten sonra hızla olay yerinden kaçmaları görülüyor.

Halit Ayar arkadaşları Mustafa Sinan N. ve Tolga O. ile birlikte oturduğu İstiklal Caddesi Tünel tramvay durağında para isteyen kişilere olumsuz yanıt verince bıçaklı saldırıya uğramıştı. Saldırı sonucu Ayar hayatını kaybederken arkadaşı ise yaralanmıştı.

Ayar, dün düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
250
91
28
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
WantonNovelSMYRNA

15 suçtan kaydı var. gasptan hüküm giymiş. Adama iyi halden izin veriyorsunuz. sizi toptan si(L)ksin mi ne yapsın bu adam daha? Bir de AKP hala af çıkarack ... Devamını Gör

Braunx

Katile 5 yıl, tweet atana 10 yıl hapis verilen ülkemde adalet aramak. Yazık bu insanlara.

Üzgün Mutsuz

iyi halden izinli çıkmış, şimdi pişmanım dediğine göre yine çıkar. muz cumhuriyetinde adalet böyle işte.