Görüş Bildir
Haberler
Pandemi Sürecinde Değişen Alışkanlığını Söylüyoruz!

Pandemi Sürecinde Değişen Alışkanlığını Söylüyoruz!

OtriNatura
14.11.2020 - 14:36

Acaba pandemi süreci seni ne kadar değiştirdi?

Öğrenmek için haydi teste...

1. Elini günde kaç kere yıkamaya başladın?

2. Dışarıda bir işin olduğunda ulaşımını nasıl sağlıyorsun?

3. Market alışverişini nasıl yapıyorsun peki?

4. Sporla aran nasıl?

5. Arkadaşlarınla görüşme sıklığın nedir?

6. Arkadaşlar demişken; görüştüğünüz zaman nerede görüşüyorsunuz?

7. İşe gidiyor musun?

8. Son olarak şunu öğrenelim: Bu yaz tatil yaptın mı?

Sosyalliğini sınırlandırmışsın!

Sen sosyal bir insansın belli. Pandemi sürecinin en büyük etkisi de sosyalliğini sınırlamak olmuş. Artık arkadaşlarınla eskisi kadar görüşmüyor, kalabalık ortamlara girmiyor, yeni insanlarla tanışmıyorsun. Hijyenine de ekstra dikkat eder olmuşsun. Defalarca ellerini yıkıyor, en ufak burun tıkanıklığında her gün burnunu temizliyorsun. Burun tıkanıklığı sorunun varsa sana çok doğal bir önerimiz var: Otrinatura!   

Otrinatura, soğuk algınlığı ve rinosinüzite bağlı burun tıkanıklığının giderilmesine ve doğal mekanik bir etki ile bakteri ve virüslerin burundan uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Hemen tıkla ve incele!

Daha sağlıklı yaşıyorsun!

Sen sağlığına oldukça düşkün birisin. Fakat pandemi döneminden sonra daha da dikkat etmeye başlamışsın. Kötü sayılabilecek alışkanlıklarından kurtulmuş daha sağlıklı alışkanlıklar edinmişsin. Daha çok vitamin alıyor, vücudunu daha dinç tutmaya çalışıyorsun. Sporu hayatına sokmuşsun. Hijyenine de dikkat ediyorsun tabii. Gün içinde defalarca ellerini yıkıyor, en ufak burun tıkanıklığında her gün burnunu temizliyorsun. Burun tıkanıklığı sorunun varsa sana çok doğal bir önerimiz var: Otrinatura!   

Otrinatura, soğuk algınlığı ve rinosinüzite bağlı burun tıkanıklığının giderilmesine ve doğal mekanik bir etki ile bakteri ve virüslerin burundan uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Hemen tıkla ve incele!

Kendini her alanda geliştirmişsin!

Bir süre evde kalmak sana yaramış. İşinle, eğitiminle ilgili konularda kendini geliştirmek için kullanmışsın bu zamanı. Gün boyunca boş boş yatmamış, kendine yatırım yapmışsın yani. Krizi fırsata çevirmişsin resmen. Tüm bunları yaparken artık hijyenine de ekstra dikkat ediyorsun tabii. Gün içinde defalarca ellerini yıkıyor, en ufak burun tıkanıklığında her gün burnunu temizliyorsun. Burun tıkanıklığı sorunun varsa sana çok doğal bir önerimiz var: Otrinatura!   

Otrinatura, soğuk algınlığı ve rinosinüzite bağlı burun tıkanıklığının giderilmesine ve doğal mekanik bir etki ile bakteri ve virüslerin burundan uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Hemen tıkla ve incele!

OtriNatura İle Her Gün Temiz