Görüş Bildir
Haberler
Ozan Akbaba'dan Anka Filmi Hakkında Açıklama: Tehlikeli Anlar Oldu!

Ozan Akbaba'dan Anka Filmi Hakkında Açıklama: Tehlikeli Anlar Oldu!

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu  kadrosunda yer alan ünlü oyuncu Ozan Akbaba, rol aldığı ve geçtiğimiz gün düzenlenen 'Anka' filminin galasında yer aldı.. Ozan Akbaba, film ile ilgili 'Gayet güzel bir film çıkardık. Umarım Türkiye'de güzel tepkiler alır, yolumuz açık olsun. Güzel ve tehlikeli anlar oldu' açıklamalarında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çekimleri tamamlanan 'Anka' filminin galası geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Düzenlenen galaya filmin oyuncu kadrosunda yer alan başarılı iismler olan Ozan Akbaba, Uğur Uzunel, Deniz Işın, Atilla Şendil ve Engin Hepileri katıldı.

Güzel ve Tehlikeli Anlar Oldu!

Güzel ve Tehlikeli Anlar Oldu!

Basın mensupları ile sohbet eden ve soruları cevaplayan başarılı oyuncu Ozan Akbaba, 'Kar yağışı nedeni ile biraz ertelenme oldu. Filme gelecek olursak; gayet güzel bir film çıkardık. Umarım Türkiye'de güzel tepkiler alır, yolumuz açık olsun. Güzel ve tehlikeli anlar oldu. Profesyonel bir iş çıkardık. Sahneleri çok güzel yansıdı. Türkiye'ye ilk hız-aksiyon filmi getirdiğimiz için çok mutluyuz.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın