Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Hande Soral Üstsüz Güneşlendi! Kardeşi Masaj Yaptı Eşi Yemek Yedirdi...

Oyuncu Hande Soral Üstsüz Güneşlendi! Kardeşi Masaj Yaptı Eşi Yemek Yedirdi...

Müge Kakşi
04.07.2021 - 11:59

Bir Zamanlar Çukuorva dizisinin Ümit karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hande Soral dizinin bitmesinin ardından soluğu eşi ve kardeşiyle Bodrum'da aldı. Yaz sezonunu açan Solar güneş izi kalmasın diye üstsüz güneşlenirken, kardeşi Bedirhan Soral'ın masaj yapması ve eşi İsmail Demirci'nin kendi ellerinden yemek yedirmesi objektiflerden kaçmadı. İşte Hande Soral tatilinde dikkat çeken detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hande Soral'dan Keyifli Tatil

Hande Soral'dan Keyifli Tatil

Hande Soral, tatile kendisi gibi oyuncu olan eşi İsmail Demirci ve erkek kardeşi Bedirhan Soral'la çıktı. Ekip geçen cuma plajda görüntülendi. Günü şezlongunda geçiren Hande Soral'ın keyfine diyecek yoktu.

Bikinisinin üstünü çıkararak güneşlenen Hande Soral'a eşi elleriyle hamburger yedirdi. Kardeşi de ünlü oyuncuya masaj yaptı. Gün boyunca dinlenen Soral, akşam saatlerinde kendisini serin sulara bıraktı.

Üstsüz Güneşlendi

Üstsüz Güneşlendi

Hande Soral güneşlenirken iz kalmaması için bikinisinin üstünü çıkardı. Bikinisinin ipini açıp yatan oyuncu, mayosunun altını da tanga bikiniye çevirip güneşlendi. 34 yaşındaki oyuncu, akşam saatlerine doğru serin sulara atladı.

Hande Soral, İsmail Demirci'nin ellerinden hamburger yerken objektife yansıdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
18
9
6
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın