Görüş Bildir
Haberler
Öyle Aşklar Yalnızca Instagram'da Olur! Yaz Aylarında Bekâr Olmanın 13 Serinletici Avantajı

Öyle Aşklar Yalnızca Instagram'da Olur! Yaz Aylarında Bekâr Olmanın 13 Serinletici Avantajı

Yaz aşkım yok diye üzülmeye son!

Yaz mevsiminde gittikçe yükselen sıcaklar insan bünyesinde de birtakım değişikliklere neden oluyor. Sevgilisi olanlar park, bağ bahçe ve havuz kenarlarını hınca hınç doldurunca bekârlar üzerinde ister istemez psikolojik bir baskı oluşturuyor bu durum.

Ama siz hiiiç mi hiiiç üzülmeyin!

Yaz aylarında bekâr olmanın çift olmaktan çok daha avantajlı olduğu gerçeğine dair kanıtlarımıza şöyle bir yakından bakalım... 🔍

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Buluşma için özene bezene yaptığınız o makyaj ve saçla kızarmış tavuk gibi ortalarda gezmek zorunda kalmazsınız.

350 derecede ne gerek var böyle şeylere? Tepeden bir topuz ve sıfır makyajla, efendime söyleyeyim bir şort bir tişörtle evde oturmak gibisi var mı? 

Varsa siz söyleyin!

2. Vantilatör de sadece sizindir. Dilediğiniz gibi kendinize sabitler, önünde sereserpe yatarsınız. "Yav biraz da bana doğru çevir!"lerle kim uğraşacak??!!!

Aman vantilatörün cazibesine kapılıp kendinizi hasta falan etmeyin de gerisi pek mühim değil...

3. O romantikli dondurma reklamlarına kanmayın; dondurmayı kimseyle paylaşmak zorunda kalmadan yemek gibisi yoktur.

Hem yüzünüze gözünüze de dilediğiniz gibi bulaştırabilirsiniz.

4. Randevuya yetişmek için koşturacağım diye çölde susuz kalıp hülyalara dalmış bedevilerle aynı kaderi paylaşmak zorunda kalmazsınız!

Yazın hafta sonu kalabalığında dışarı çıkmak zaten tam bir çile. O kalabalıkta, trafikte buluşmaya yetişeceğim diye heder olursunuz.

5. Sarılıp uyumalı romantizmler kış aylarının olayı, yazın tek başına koca yatakta dön sağa dön sola. Mis!

Klimalı odaysa ama o başka!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlişki dediğin belli başlı şeyleri beraberinde getiriyor sonuçta! Terli böğrünü öpmek istemiyorum diyemediğiniz için bin türlü yalandan azadesinizdir...

Duş aldıktan sonra beş dakikada ter içinde kaldığımız günlerde kimseyle tokalaşmak bile istemezken efendime söyleyeyim öpüşmeler bilmem sevişmeler nasıl bir eziyet!

7. Tek başına uyumanın bir güzelliği de sabah sizi uyandırmak için perdeyi sonuna kadar açıp güneşin o arsız ışıklarıyla yanınızda sizi uyandıracak kimsenin olmamasıdır.

ALLAH AŞKINA GÖZÜMÜ AÇALI 5 SANİYE OLMUŞ O GÜNEŞ ISISINI NE DİYE NARİN BEDENİME MONTELEMEYE ÇALIŞIYORSUN???!!!11!!

8. 40 derece sıcağın altında kavrulurken aman elimi tuttu, aman koluma girdi gibi dertlerin sahibi de olmazsınız.

Yaa canım yeni sıcaktan fenalıklar geçirdim efendime söyleyeyim afakanlara maruz kaldım en iyisi ben hiç ilişki falan almayayım.

9. Kendinize saniyede bir ter kokuyor muyum muayenesi yapmak zorunda kalmadığınız için kişisel nefretinizi tetiklememiş olursunuz.

Elbette görseldeki gibi olmaz lakin büyük bir çoğunluk sürekli 'acaba bir ter kokusu problemi var mı...' düşüncesi yüzünden huzur bulamaz.

10. Ter kokmayayım diye ozon tabakasını delmek için de bu kadar çaba sarf etmezsiniz.

Bu dünya ne sana ne bana ne de Sultan Süleyman'a kalmadı ama gelecek nesilleri de birazcık düşünmek gerek. Öyle değil mi???

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sizin göbek almış başını giderken sevgilinizin az ötesindeki şezlongda baklava dilimlerinin güneşleniyor olabileceği gerçeğiyle yüzleşmekten kilometrelerce uzaktasınızdır...

Bu sayede plajlarda, havuz kenarlarında havalı ve güzel fizikli insanlar yüzünden yok yere kıskançlık krizlerine girmezsiniz.

12. Havalar ısınmaya başlayınca gönül yayları da gevşemeye başlar. Bekârsanız biraz muziplik yapmanın tadını doya doya çıkarabilirsiniz.

Yaz hararetini çay değil o sinsi, flörtöz bakışmalar alır. ;)

13. Yazın her yeri mahşer meydanına çeviren kalabalıkta sevgilinizle yalnız kalabileceğiniz mekânlar bulabileceğinize inanıyor musunuz? Ahahaha, hayır!

Bu dertten de kurtuldunuz. Oysa kışın öyle mi? Bomboş sokaklar, parklar, kafeler; her yer ikinizin! 

Ne denebilir ki? Aşk kışın yaşanıyor güzelim...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
173
128
40
20
18
17
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gaye

Allaha şükür bu sefer de bekarlığımızın sebebini başka bişeye bağladık